Dolar 32,3709
Euro 35,0353
Altın 2.325,61
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Tarım Yerleşkesinin Yerleri Açıklandı

Tarım Yerleşkesinin Yerleri Açıklandı
17 Nisan 2016 21:59 | Son Güncellenme: 18 Nisan 2016 07:39
A+
A-

Aylardır Bayburt gündeminde tartışılan Tarım Yerleşkesinin nereye yapılacağı sorusunun cevabı açıklandı ve yerleşkenin iki ayrı mekana yapılacağı açıklandı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mete Memiş, Yapılan araştırma ve raporlar neticesinde, Hayvan pazarı, Kesimhane, Ot pazarı, Hububat alım depoları, Hayvan barınakları ve Ahırların içinde bulunduğu bölüm  100 dönümlük bir arsa üzerine M Tipi Kapalı Cezaevi yanına yapılacak.Tarım aletleri satış büroları, Oto pazarı ve Oto galerileri ise, yeni bir proje etrafında birleştirilerek 21 Şubat Sanayi Sitesi yakınına yapılmasına karar verildiğini belirtti.

Yani, önceden tek bir proje ve aynı alanda düşünülen yerleşke bu açıklamayla bir bölümü Cezaevi yakınında bir yere, diğeri bir bölümü ise 21 Şubat Sanayi Sitesi yakınına alınarak yerleşke iki farklı alana bölünmüş oldu.

YORUMLAR

  1. yusuf hakkıbil dedi ki:

    ahsunk”erzurum yolu üzeri olursa,daha güzel olur.belediye esnafın ve s.t.k görüşlerini beğenirse,
    problem olmaz,g.hane-erzurum hep böyle yapıyor,lütfen.
    not:sn bakanımıza ve m.vekilimize rapor verildi,gereken katma değeri yapacaklardır.tşk,ler

  2. Bayburt lu dedi ki:

    Tabi ki yapılan hizmetler takdir edilmeli;
    Lakin şunu hatırlatmadan geçemeyeceğim, aman terminal ve zahire pazarı, sebze hali gibi gereksiz masraf yapılıp, hem atıl kalmasın, hemde paralar boşa gitmesin.
    Projeye son şekli verilmeden bu hususların bir daha gözden geçirilmesini önemle istirham ediyorum.
    Şimdiden hayırlı olsun

  3. Murat dedi ki:

    Devletin arazisine bu yerleşkeler yapılacaksa şehrimize ve milletimize Allah hayırlı uğurlu etsin. Biri veya birilerinin arsasına yapılıp, bu kişilerin cebi / cepleri doldurulacaksa sözün bittiği yerdir. O zaman da sorulmasın mı bura sı İstanbul mu ki devletin arazisi / arsası mı kalmadı diye….