Dolar 32,5065
Euro 34,8132
Altın 2.485,46
BİST 9.551,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Şinasi Başaran, AK Parti’ye Yüklendi…

Şinasi Başaran, AK Parti’ye Yüklendi…
20 Ekim 2015 07:45 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2015 20:30
A+
A-

1 Kasım Seçimlerine kısa bir süre kala, Saadet Partisi iktidara yönelik eleştirilerini sertleştirmeye başladı.

Bayburt Medya kameralarına konuşan Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran, seçim gezilerini ülkenin ve Bayburt’un sorunlarını halkla paylaşarak ve sorulan sorulara cevaplar vererek devam ettirdiklerini belirtti.

Halka bir dokunup bin ah işittiklerini dile getiren Başaran halkın kendilerie inanadığını ama en büyük endişelerini parti olarak baraj sorunu olduğu sorusuyla karşılaştıklarını ifade etti. Vatandaşın geçinmek için iktidara oy vermek zorunda olduklarını söyleyen Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran AK Parti ile Saadet Partisi arasında yaşanan seçim ittifakının perde arkasını ve yaşananları ve Saadet partisine ak partiden gelen teklifi genel başkanları Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın kendisinden dinlediklerini açıkladı.

Bayburt’taki yaşanan olumsuzlukları dile getiren ve AK Parti’yi herkesin aradığını bulduğu siyasal bir süper markete benzeten Başaran’ın sert ifadelerle iktidarı eleştirdiği konuşmasının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=tnf2TTbrM7Y

Şinasi Başaran

 

YORUMLAR

  1. Mert dedi ki:

    AKP ulkede satmadik yer birakti. Bu zor gunlerde insanina sahip cikamadi, Butun ulkeler vatandaslarina para yagdiriyor, bizimkisiler ise 5 kurusluk maskeyi bile dagitamadilar. Herkes agzina kadar borclu. Yeter artik.

  2. Edip dedi ki:

    Akp kitle partisidir demek istiyor anlaşılmıyacak ne var. Arsızı hırsızı da var hacı hocası da. Kardeş kardeş geçiniyorlar demek istiyor. Konuşmayı dinlerseniz anlaşılıyor.

  3. KASIM dedi ki:

    ben bu başlığı pek çözemedim kusura bakmayın. Açıklarsanız sevinirim.

  4. erkan dedi ki:

    Şinasi bey ağzına sağlık tespitler ve verdiğiniz örnekler müthiş ama bu milleti dönüştürdüler herkesi borca esir edip sonrada sadaka toplayan modern köle haline getirdiler bizler Erbakan hocayı öldükten sonra anladık ama ne fayda hocayı anlasaydık şu an tüketen değil üreten bir ülke olurduk söylenecek çok şey var ama neye yarar son olarak hocam görevinizi bırakarak Bayburt’a aday olarak gelmeniz davanıza olan sadakatinizi gösteriyor ki bunu takdirle karşılıyorum ve seçimlerde oyumu saadet partisine vermem için bu yeterlidir sadık ve sağlam iradeye benimde katkım bu olacak saygılarımla……

  5. BAHATTİN dedi ki:

    arkadaşlar ben bir saadetli olarak şunu söylemek istedim benim köyüm sandık kapatırdık yıllarca ve şimdi benim dışımda köylülerim sandık kapatıyor aKp bunun için bazen kendime soruyorum köydeki insan larmı deli ben mi deli açaba AMA BİZİM PARTİMİZİN BAŞI DEĞİŞMESİ LAZIM MUSTAFA KAMALAK HOCAM GENÇLERE BIRAKMASI GEREKİYOR YOKSA BU SEÇİMDEN SONRA BENDE OY VERMEYECEĞİM ÇÜNKÜ PARTİMİZİN SANDIK BAŞKANLARI BİLE OY VERMİYOR VER SELER BİZİM OYUMUZ DAHA FAZLA OLURDU BU SEÇİM SANDIĞA GİTMEYE ÇEĞİM BARAŞI AŞAMAYACAĞIMIZI BİLİYOZ BAŞKAN ÇIKMIŞ BİZİZM OYUMUZ % 15 ÖNCE KENDİMİZİ YENİLEMEMİZ LAZIM

  6. sadettin dedi ki:

    İktidarın bir alışveriş merkezine benzetilmesine ve aldım/sattım ilişkisine mahkum olduğuna dair çok özel ve özet bir tanımlama. Teşekkür ederiz.

  7. kaan69 dedi ki:

    evet tek kurtuluş milli görüşte…

  8. gürsel dedi ki:

    Süper marketin bayburt reyonunda yamalı 3 boyutlu yollar var, işsizlere mevsimlik işkurdan asgari ücretli piyango var, göç var, bolbol su kesintisi var, 400tllik doğalgaz faturası var, ev yapmak isteyene 20binliracık belediye masrafı var… bol faizli alış verişler

  9. dava dedi ki:

    Hocam Allah razı olsun ağzınıza sağlık.

  10. vatandaş dedi ki:

    Selam hocam kendi seçmeniniz bile o süper marketten alış veriş yapıyor… Yanlışlıkla iktidar olsanız hepsi başınıza üşüşecek bilmem kaç yıllık partili oldukları masalları anlatacaklar.