Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Şehit Recep Eşiyok Okulu Öğrencilerinden Ders Alınacak Etkinlik

Şehit Recep Eşiyok Okulu Öğrencilerinden Ders Alınacak Etkinlik
13 Kasım 2019 21:55 | Son Güncellenme: 14 Kasım 2019 11:45
A+
A-

Bayburt Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu öğrencileri, günümüzün en önemli sorunlarından birisi olan çevre kirliliğine dikkat çekmek için çevre temizliği etkinliği düzenledi.

Öğretmenlerinin nezaretinde ilk ve ortaokul öğrencilerinden oluşan yaklaşık 500 öğrenci ellerinde pankartlar ve çöp poşetleri ile birlikte, yapımı devam eden yeni hükümet konağı kavşağından başlattıkları yürüyüş Çoruh Nehri kıyısından devam ettirerek yaklaşık 3 kilometrelik bir mesafede temizlik etkinliğini gerçekleştirmiş oldular.

Bayburt Şehit Recep Eşiyok Ortaokulu Müdürü Sertaç Şeker, gerçekleştirilen etkinlikle ilgili kameralarımıza yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi: “Öğrencilerimizle birlikle bugün çevreyi kirletmeme etkinliği düzenliyoruz. Çevreyi temizlemekten çok kirletmemenin önemini anlatmak için yaklaşık 500 öğrencimizle ve velilerimizin de katılımıyla etkinlik düzenlemiş bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir taraftan topladıkları çöpleri ellerindeki poşetlere dolduran öğrenciler, yürüyüş boyunca temiz çevre sloganları atarak insanların dikkatlerini çekmeyi başarmış oldular. Birçok öğrenci velisinin de destek verdiği etkinlik sonrası okul bahçesinde toplanan öğrenciler okul müdürü Sertaç Şeker’e temiz çevre sözü verdiler ve okul bahçesinden başlayan etkinlik tekrar okul bahçesinde sona erdi.

https://www.youtube.com/watch?v=29z2dth6dbg

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.