Dolar 32,5036
Euro 34,9620
Altın 2.430,61
BİST 9.802,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Şehit Ömür Erbay’ın Cenazesi Memleketine Getirildi

Şehit Ömür Erbay’ın Cenazesi Memleketine Getirildi
20 Ocak 2016 15:01 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2016 15:46
A+
A-

Şırnak’ın Cizre ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Bayburtlu özel harekat polisi Ömür Erbay için, önce Şırnak’ta daha sonra görev yeri olan Erzurum’da tören düzenlendi. Erzurum’dan yola çıkarılan Erbay’ın naaşı  Bayburt’ şehir merkezi girişinde karşılandı ve Arpalı Beldesine götürüldü. 

Perşembe günü (yarın) Arpalı beldesinde öğlen namazına mütakip kılanacak olan cenaze namazının ardından Şehit Erbay ebediyete uğurlanacak.

Aynı gün saat 10.00 da Bayburt Belediyesi önünden Arpalı beldesine araçlar kaldırılacak.

3

AA

2

 

 

YORUMLAR

  1. ismail dedi ki:

    onlar aslandır aslan

  2. OSMAN dedi ki:

    BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE ALLAH FIRSAT VERMESİN…
    ŞEHİDİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN..

  3. Savaş KARABULUT dedi ki:

    Cenabı Allah’tan Rahmet Diliyorum.Mekanın Cennet olsun, Milletimizin başı sağolsun. Bu vatan hainlerinin sonunun gelmesi yakındır inşallah. Şehidimizin Ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum.

  4. Tuncay dedi ki:

    CENABI HAK RAHMET EYLESİN MEKANIN CENNET OLSUN MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

  5. Ahmet dedi ki:

    Allah rahmet eylesin. Milletimizin başı sağolsun. Vatan hainleri bilsin ki ” Bir ölür bin diriliriz” tüm hainlerin kökü kazınana kadar mücadeleye devam edilecektir. Bu vatan sahipsiz değil. Şehidimiz Ömür’de bunun göstergesi. Rabbim sevdikleriyle cennette buluştursun….

  6. yusuf dedi ki:

    Allah rahmet etsin…

  7. yaşar dedi ki:

    ALLAH Rahmet eylesin.Makamı cennet olsun.