Dolar 32,5933
Euro 35,0082
Altın 2.450,52
BİST 9.785,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Şahap Kavcıoğlu’ndan Vali Cüneyt Epcim’e ziyaret

Şahap Kavcıoğlu’ndan Vali Cüneyt Epcim’e ziyaret
15 Temmuz 2022 18:42
A+
A-

Merkez Bankası Başkanı ve önceki dönem Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu, Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Başkan Kavcıoğlu, 15 Temmuz darbe girişimi esnasında milletvekili olduğu memleketi Bayburt’ta, milletin demokrasi zaferinin altıncı yıl dönümü etkinliklerine katılmak üzere Bayburt’a geldi. Programına Valilik ziyareti ile başlayan Başkan Kavcıoğlu, burada Vali Cüneyt Epcim tarafından karşılandı. Başkan Kavcıoğlu, ziyareti anısına Valilik Şeref Defteri’ni imzalamasının ardından beraberindekilerle Valilik Makamı’na geçti.

Burada yaptığı açıklamada Bayburt’ta bulunmaktan ve Vali Epcim’i ziyaret etmekten memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Kavcıoğlu, “Bayram vesilesiyle sıla-i rahim yapalım, Bayburt’u ziyaret edelim dedik ve Bayburt’tayız. Tabi önemli bir gün. Bugün aynı zamanda 15 Temmuz’un da sene-i devriyesi. Dolayısıyla hem bayram hem 15 Temmuz’un sene-i devriyesinde Bayburt’ta bulunmak çok daha anlamlı bizim için.” diye konuştu.

Vali Epcim ise Merkez Bankası Başkanı ve önceki dönem Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu’nu Bayburt Valiliği’nde ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Kavcıoğlu’nun Bayburt’a geçmişte çok büyük hizmetleri olduğunu aktaran Vali Epcim, şu anda da Merkez Bankası Başkanı olarak çok kritik bir dönemde önemli bir görev üstlendiğini kaydetti.

Vali Epcim, Başkan Kavcıoğlu’na hoş geldiniz diyerek, “Birlikte çok güzel büyük işler yapacağınızı düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Vali Epcim tarafından Başkan Kavcıoğlu’na Bayburt Kalesi surları üzerinde yer alan orijinal çini motifi hediye edildi.

Ziyaret Bayburt Valiliği önünde çektirilen toplu fotoğrafla sona erdi.

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Numan Erengil dedi ki:

    Bravo Kavcıoğlu’na, O, ki ekonomi ilminin gereği yerine, “faiz sebep, enflasyon sonuçtur” tezine itaatle enflasyonu resmi rakamlara göre 0/0 90 lara getirdi ve sağlığı bozulmadan koltuğunu korudu, cidden BRAVO.