Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Saadet Partisi’nin Teklifini Diğer Partiler Kabul Etti

Saadet Partisi’nin Teklifini Diğer Partiler Kabul Etti
12 Ekim 2015 23:13 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2015 09:48
A+
A-

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran 1 Kasımda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde önemli açıklamalar yaptı.

İki gün önce Ankara’da meydana gelen terör saldırısına dikkat çeken Başaran,Türkiye’nin siyasi geçmişinden bu güne kadar neler yaşandığı ve ülkenin nereye gittiği konusunda önemli tespitler yaptı. Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran, Bayburt’taki seçim çalışmalarında bazı partilerin köylerde oy isterken, kendilerinin Milli Görüşten geldiklerini söylediklerini buna rağbet edilmemesini dile getirdi.

Saadet Partisi il teşkilatının Ankara’da yaşanan elim olaydan dolayı Bayburt’taki bütün siyasi partilere teklif götürerek, seçim gününe kadar müzikli ve parti bayraklarıyla seçim yarışına girmemeleri teklifini götürdüklerini ifade eden Başaran, Bu teklifin diğer partiler tarafından olgunluk ve anlayışla karşılanarak kabul edildiğini ve seçim kuruluna müracaat edildiğini vurguladı.

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Şinasi Başaran’ın yaklaşık yarım saat süren konuşmasının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=eXnQyUjUq5A

Şinasi Başaran

YORUMLAR

  1. seçmen dedi ki:

    Çok güzel bir teklif.Teklifi sunan Sinasi Beye ve teklifi kabul eden diğer partililere teşekkürü bir borç biliyorum…

  2. Fatih dedi ki:

    Icerigi dikkatlice ve onyargisiz olarak dinlenildiginde, ne kadar hakli olduklari gorulecektir. Malesef bu arkadaslar memleketimizde secimlerde yuzde olarak cok dusuk seviyelerde gezmektedir. Kimin ne kadar oy alacagini etkili propaganda belirlemektedir. Herkes neye layiksa o sekilde yonetilir. Aglamaya hakkimiz yok. Allahtan hayriyla islah ve feraset temenni ediyorum. Allah dunya muslumanlarina guzellikler ve birlik beraberlik nasip ede. Heralde bu dualara her Bayburt’lu ‘Amin’ der.

  3. simyace dedi ki:

    şinasi beye teşekkür ediyorum.birikimli bir aday, devamını bekliyorum…

  4. AHMET 69 dedi ki:

    Hocam ağzına sağlık çok faydalandım