Dolar 32,5775
Euro 34,7903
Altın 2.501,90
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C

Saadet Partisi İttifak Prensiplerini Açıkladı

Saadet Partisi İttifak Prensiplerini Açıkladı
15 Nisan 2018 18:01 | Son Güncellenme: 15 Nisan 2018 21:37
A+
A-

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman Bayburt’u ziyaretinde basın toplantısı yaparak Dünyada ve Türkiye’de yaşananlarla değindi ve seçimlerde yapacakları ittifak prensipleri konusunda açıklamalar yaptı.

Her ilde seçime hazırlık toplantılarını gerçekleştirmeye başladıklarını belirten Mehmet Karaman, “ Türkiye’de bir erken seçim olacak mı diye bir endişe var. Ama seçim takviminde yapılacak diye hükümet yetkililerinin açıklamaları var. Biz onların sözlerine güveniyor ve inanıyoruz. İnşallah bir baskın seçim yoluna gitmezler. Bunu da yapacak olurlar ise bizler erken seçime bütün teşkilatlar olarak hazırız.

“Tek hedefleri büyük İsrail devtetinin kurulmasıdır”

Miraç gecesi bir olayla karşılaştık dünyada. Yine 20 gün önce Amerikan jetleri tarafından 100 hafız Afgan’lı gencin bulunduğu yer bombalandı ve şehit oldular. Yine Gazze’de yüzlerce şehit verildi. Bunların hepsi dünyada bir planın parçası olarak gerçekleşiyor. Irak ramazan ayında bombalandı. Saddam Hüseyin yargılandı ve bir bayram günü idam edildi. Bu gün Suriye’de yaşananlar 2003 yılında  Irak’ta gerçekleşti. Saddam Hüseyin için kendi vatandaşına kimyasal silah kullanıyor dediler. Birleşmiş milletlerin raporuna dayanarak bütün dünya Irak’a saldırdı. Ama bu güne kadar bir tane dahi Irak’ta kimyasal silah bulunamadı. Bu nedenle biz korkuyoruz ve diyoruz ki aynı oyunlar Suriye’de oynanıyor. Bunların tek hedefi vardır, oda büyük İsrail devletinin kurulmasıdır.” Dedi. 

“Ülke borca esir edilmiştir”

Türkiye’nin bugün yüzde 11 işsiz sayısı olduğunu bunu da 4 milyon kişiye hitap ettiğini ifade eden Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Karaman, “ Türkiye’de açlık sınırının ve asgari ücretin ne kadar olduğunu herkes iyi biliyor. Diyanet işeri başkanımız geçenlerde fitre fiyatını açıkladı. Bir kişinin bir günlük karnını doyurma ücreti 19 liradır dedi. Bir aileyi 5 kişiden hesaplarsanız bir ayda 2850 lira eder. Ama Türkiye’de asgari ücret 1600 lira. Bu paralarla insanlar aç bırakılmaktadır. Bu gün Türkiye’nin içi ve dış borçları 616 milyar dolara çıkmıştır. Türkiye her yıl faize 71 milyar para ödemektedir. Bütün bunları dikkate aldığınız da ülke borca esir edilmiş anlamı ortaya çıkıyor.” Diye konuştu.

“Saadet Partisi’nin İttifak prensipleri bellidir”

Saadet Partisi olarak Türkiye’deki bütün seçimlere gireceğiz. Allah’ın izniyle de Saadet Partisi olarak Cumhurbaşkanı adayımızı da çıkaracağız. Bunu nasıl yapacağımız konusunda sürekli bizlere soru yöneltiliyor. Biz prensiplerimiz üzerine ittifak yapacağız dedik. Prensiplerimizi sıralayacak olursak, Türkiye’de adalet tesis edilmelidir. Maalesef bu gün adalet rafa kaldırılmıştır.  Hukukun üstünlüğü sağlanmalıdır. Tüketen değil üreten Türküye durumuna gelmek zorundayız. Bu gün üreten fabrikalarımız tek tek satılmaktadır. Görevde liyakat esas alınmalıdır. Bir işi en iyi yapacak insan görev başına getirilmelidir. Yolsuzluklar önlenmelidir. İsrafın önüne geçilmelidir. Şahsiyetli bir dış politika uygulanmalıdır” diyerek ittifak prensiplerini sıralayan Karaman’ın yaptığı açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Basın açıklamasına Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur, Bayburt eski milletvekili Bahattin Elçi ve parti yöneticileri katıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=sf4D8K4S8gU

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. a.mehdi öz dedi ki:

    inşallah chp-hdp ile seçim ittifakı yapmazlar,sn temel beye duyrulur.!!??