Dolar 32,5191
Euro 34,5735
Altın 2.504,25
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Saadet Partisi Etkili Muhalefete Hazırlanıyor

Saadet Partisi Etkili Muhalefete Hazırlanıyor
8 Ekim 2015 15:10 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2015 15:16
A+
A-

Saadet Partisi Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında  seçime giren siyasi parti il teşkilatlarına nezaket ziyaretlerini başlattı..

İlk ziyaretini AK Parti’ye gerçekleştiren heyeti, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, AK Parti  Milletvekili adayı Şahap Kavcıoğlu ve ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal karşıladı. Sıcak ve samimi dostluğa dayalı ifadelerle geçen görüşmede Saadet Partisi İl Başkanı Osman Temur, sadece bayramlarda yaşanan birlik ve beraberliğin Bayburt’ta özellikle seçimlerde yaşanması gerektiği, siyasi partilerdeki diyaloğun olgunluk ve seviye oluşturmaya yönelik önemli bir yaklaşım olduğunu ifade etti.

“En Etkili Muhalefeti Biz Yapacağız”

Saadet Partisi Bayburt 1. Sıra Milletvekili adayı Şinasi Başaran, çok partili parlamenter sistemin doğası gereği muhalefetin önemini vurgulayarak kıymetinin bilinmesi gerektiğinin altını çizdi ve şu tespitte bulundu; ” İyi bir muhalefet, iyi bir koalisyon ortağı gibi değerlidir. Sağlıklı ve sürekli hale getirilmiş böyle bir diyaloğun faydası toplumun ihtiyacıdır, ciddiye alınması gerekir”dedi.

Sözlerini, son birkaç seçimin gergin geçtiği ve gerilim içerisinde baskılanan toplumun sağlıklı bir tercih de yapamayacağı, yapay gerilimlerin manipülasyon içermesi nedeniyle bir çok yanlışa neden olacağı ifade eden Şinasi Başaran, “Bizler Milli Görüş olarak, Tüm dünyada yaşananların küresel ölçekli yapılanma çalışmalarının her ülkeye kendisini dayattığı bir dönemde insanımızın birbirini çok iyi anlaması gerektiğini önemsiyoruz. Bayburt’umuzun siyasal ufkuna perspektif kazandırmak, samimi ve iyi niyetli insanımıza seçenek sunmak adına siyasal üslubun seviyesini belirlemek, büyük ölçekli tehdit ve tehlikelerden haberdar etmek istiyoruz.  Bu anlamda, diğer partileri de ziyaret ederek yararlı gördüğümüz farklı yaklaşımların zenginlik demek olduğunun altını çizerek, her partiye en büyük muhalefeti bizler yapacağı” diye konuştıu.

Saadet Partisi Bayburt 2. Sıra Milletvekili adayı Abdulmecit Bekmezci ise, yüksek siyasetin zaten bu demek olduğu, bu yaklaşımın artarak devam edeceğini ve esirgenen her bir sözün büyük bir vebal demek olduğunu belirtti.

Ziyaret karşılıklı samimi sohbet ve hayırlı bir seçimin yaşanması temennisiyle sona erdi.

Saadet Partisi Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Bekmezci siyasi parti ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

 

YORUMLAR

  1. DÜZCELİ dedi ki:

    Milli Görüş Camiası olarak, her yerde, her zaman yoğun bir faaliyet içindeyiz. Saadet Partisi Camiası olarak siyasi bir parti olmamıza rağmen sadece seçimler öncesi değil, seçimlerin hemen ertesi günü çalışmaya devam ediyoruz.
    Neden böyle çalışıyoruz, niçin koşuşturuyoruz? Çok zamanımız olduğu veya yapacak işimiz olmadığı için çalışmıyoruz. Herkesin bir hobisi var, bizim de bir hobimiz olsun diye de bu işleri yapmıyoruz. Biz bu çalışmaları, insan olmamızın gereği olduğuna inandığımız için yapıyoruz.
    Dünyada bulunan varlıkları klasik ve kabaca bir tanımlama ile; Cansız varlıklar, bitkiler, hayvanlar ve insanlar olarak 4 kısma ayırabiliriz.
    Cansız varlıklardan, bitkilerden ve hayvanlardan çok farklı olduğumuzu, yaşayarak müşahade ediyoruz. Diğer varlıklarda olmayan bazı güç ve yeteneklere sahip olduğumuzu ve bunun karşılığında sorumluluk taşıdığımızı biliyoruz. Diğer taraftan bu farklılığın başlangıçta bizimle ilgili olmadığını da biliyoruz. Çünkü hiç birimiz planlayarak insan olarak bu dünyaya gelmedik.
    Diğer varlıklardan farklı ve üstün yanlarımız olmasına rağmen, her yönüyle sınırlı olduğumuzu da yaşayarak görüyoruz. Aklımız, ilmimiz, duyumuz, görme gücümüz vs. hepsi belli sınırlara tabidir. Aslında bu sınırlamaların gerekli ve insanın faydasına olduğunu da biliyoruz.
    “Biz kimiz, bu kainat neden var vb.” sorulara bulacağımız cevaplar bizi, hem kendimizi tanımaya, hem de Yoktan Yaratan Allah(c.c)’u tanımaya götürmektedir.
    Bu noktadan sonra, soruları daha da ileri götürüyoruz; Nasıl yaratıldık, neden yaratıldık, niçin yaratıldık, bizi olumlu veya olumsuz şekilde etkileyen iç ve dış faktörler nelerdir, güçlü ve zayıf olduğumuz noktalar ve konular nelerdir?
    İşte bu soru-cevap sürecinde hem kendimizi daha iyi tanıyoruz, hem de sorumluluklarımızın farkında oluyoruz ve Milli Görüşçü olmaya, bu camiada aktif görev almaya, gece gündüz, yaz kış, seçim öncesi seçim sonrası demeden çalışmaya mecbur olduğumuz noktasına varıyoruz.
    İsterseniz bu soru ve cevap sürecini birlikte yaşayalım: Kendimizi peşinen insan olarak yaratılmış bulduk. Fiziki yapımız, dikkate alınarak, ne büyük ne de küçük olduğumuz sonucuna varılır. Çünkü bizden milyonlarca kat küçük ve milyonlarca kat büyük varlıkların olduğunu biliyoruz. Yani büyüklük ve küçüklük izafi bir kavramdır. Kaldı ki bu kıstasın insani değerler açısından hiç bir anlamı da yoktur.
    Öyleyse bizi biz yapan, bizi insan yapan fiziki/maddi varlığımızın ve yapımızın ötesinde bir şeydir. Bizi insan yapan asıl şey, manevi boyutumuzdur, özümüzdür.
    Evet biz insan olarak yaratıldığımız için Milli Görüşçüyüz. Yaratandan bir parça bir ruh taşıdığımız için sorumluluk sahibiyiz. Yaratılış gayemizi bildiğimiz için çalışıyoruz. Rabbimize, kendimize, ailemize, akrabalarımıza, komşularımıza, arkadaşlarımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı sorumlu olduğumuza inandığımız için gece gündüz koşuşturuyoruz. Bu sorumluluklarımızı yerine getirmek için bilinçli, disiplinli çalışmanın gereğine inandığımız için birlikte hareket ediyoruz.
    Yanlışın yerine doğruyu, kötünün yerine iyiyi, çirkinin yerine gözeli, zararlı olanın yerine faydalı olanı, zulmün yerine adaleti velhasıl batılın yerine hakkı ikame etmek için Milli Görüşçüyüz ve bunun için çalışıyoruz.

  2. emre dedi ki:

    resime bakılırsa herkesin yüzü gülüyor buda demek oluyorki saadetin oyları akpye

  3. bayburt dedi ki:

    ilk kez seçim zamanı muhalefet partileri biribirini ziyaret ediyor ve bunu ilk defa saadet partisi yapıyor bu cok güzel bir uygulama saadeti tbrk ediyorum bu anlamllı ziyaretlerini destekliyorum allah yar yardımcıları olsun

  4. mehdi öz dedi ki:

    dikkat şu bir gerekçeli karar:::hiç bir partiyi tutmayan ve 63 oy,a sahip bir vatandaşım,Türkiyemizi
    candan destekleme kararı aldım,şöyleki,israel basını ve yanlıları şöyle diyor,ak.partiye oy vermeyiniz
    !!??,bu itibarla,israile inat ak.parti,tşk,ler
    not:rahmetli Erbakan hocamız dönemindede,aynı uygulama yapıldı.!!!,???.şuan saadet aynı konumda değil,,,5 e bölünmüş yazık.!!!???

  5. can berk dedi ki:

    BAyburt Kalesi saçma sapan konuşup algı yaratma bu saadet partısı dıger partılere benzemez neyse odur

  6. Bayburt Kalesi dedi ki:

    Etkili muhalefet ,sandığa yansırsa bir manası vardır..
    Saadet partili dostlarımız yeter ki ,oylarına sahip çıksın..
    Açık konuşayım ,sahip çıkarlar mı inanmıyorum….