Dolar 32,5467
Euro 34,8706
Altın 2.423,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Rektör Türkmen, Uluslararası Bocce Konfederasyonu başkanlığına yeniden seçildi

Rektör Türkmen, Uluslararası Bocce Konfederasyonu başkanlığına yeniden seçildi
3 Kasım 2022 16:51
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Rektörü Türkmen Uluslararası Bocce Konfederasyonu başkanlığına yeniden seçildi.

Uluslararası Bocce Konfederasyonu Başkanlığı olağan seçimli genel kurul toplantısı, Dünya Bocce Şampiyonasına ev sahipliği yapmakta olan Mersin’in Toros İlçesinde gerçekleşti. Yunus Emre Kültür Merkezi’nde beş kıtadan 38 ülkenin oy kullandığı seçime tek aday olarak giren Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen güven tazeleyerek tekrar başkanlığa seçildi.

2018 tarihinden beri Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu (TBBDF) Başkanlığının yanı sıra Uluslararası Bocce Konfederasyonu (CBI) Başkanlığını yürüten Rektör Türkmen, tek aday olarak girdiği CBI Başkanlık Seçiminde yeniden başkan olarak bu alanda Türkiye spor tarihine geçti. Genel kurulda sağladığı güven için delegelere şükranlarını sunan ve yoğun teveccühe layık olmak için daha çok çalışacağını belirten Rektör Türkmen, Bocce Dünya Şampiyonalarının gelecek 3 yılda yapılacağı ülkelerin de bu genel kurulda belirleneceğini sözlerine ekledi.

Aynı zamanda, 1 Kasım’da Rektörümüz Türkmen Başkanlığında başlayan Dünya Volo Kadınlar ve Erkekler Rafta Şampiyonası ile Dünya Erkekler Volo Şampiyonası 5 Kasım’a kadar Mersin’in Toroslar ilçesinde devam edecek. 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.