Dolar 32,5561
Euro 34,9867
Altın 2.425,66
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 21°C

Rekabet Kurumu Anadolu Lisesinden Bilim Fuarı Sergisi

7 Mayıs 2015 22:20 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2015 20:16
A+
A-

Bayburt Merkez Rekabet Kurumu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Serginin açılışını Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu yaptı. Öğrencilerin yeteneklerini sergiledikleri bir birinden ilginç projeler ziyarete gelenler tarafından ilgi ile incelendi. Daha sonra Bilim Fuarına gelen Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Bayburt Üniversitesi Rektörü Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu öğrencilerin projelerini ilgiyle incelediler.

Okul Müdürü Rikap Cemil Kurt yaptı açıklamada, ” Bilim Fuarımız öğrencilerimizin akademik başarılarının yanında düşünce becerilerini ve kültürel değerlerimize sahip çıkacak sosyal içerikli projelerin yanında fen bilimleriyle ilgili yaptığımız projeleri sergiliyoruz. Bu projeler 4006 bakanlık destekli yani maddi karşılıkları olan projelerdir. Bu imkandan yararlanmak isteyen öğrencilerimiz bu konuda başarılı projeler ürettiler. 3 gün devam edecek olan fuarımıza ilginin büyük olacağına inanıyoruz.” dedi.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=H_2P5McKupc

 

YORUMLAR

  1. abdullah dedi ki:

    çocuklarımızın geleceği için çalışan ve hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan nadide eğitimcilerin bulunduğu okulda böyle bir etkinliğin yapılmış olması mutluluk verici bir şey,Çocuğumun lise hayatını böyle bir okulda tamamlayamamış olması bizim için bir eksikliktir.Başta okul müdürüne olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür ederiz.Rekabet Kurulu Bayburt A.Lisesinin farkını şimdi daha iyi anlıyoruz.

  2. Muzaffer dedi ki:

    Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum

  3. Hasan dedi ki:

    Vali beyden ALLAH razı olsun çocuklara çok iyi moral vermiş acelesi varmış,bir daha böyle bir çalışma yapacaklarını sanmıyorum.