Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 24°C

Ramazan’da Yardımlar Eksik Olmuyor

Ramazan’da Yardımlar Eksik Olmuyor
14 Temmuz 2015 10:35 | Son Güncellenme: 14 Temmuz 2015 10:36
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2015 yılı aylık faaliyet takviminde yer alan Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Türk Kızılayı Bayburt Şubesi ile ortaklaşa yaptığı “Yardım Kampanyası”nı gerçekleştirdi.

Merkez ve merkeze bağlı köyler ile Aydıntepe ve Demirözü Kaymakamlıklarının belirlemiş olduğu ihtiyaç sahibi ailelere Kızılay Genel Merkezi’nden gelen 100 yardım kolisi ve Bayburtlu hayır severlerinin yapmış olduğu katkılarla Türk Kızılayı Bayburt Şubesi tarafından hazırlanan 190 koli yardım paketleri ile birlikte Türk Kızılayı ve Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahibi kişilere ulaştırıldı.

Kızılay Derneği Bayburt Şube Başkanı Fikret Aksoy yaptığı açıklamada; “Ramazan ayı içerisinde her sofranın şenlenmesi ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için Türk Kızılayı olarak çalışmalarımızı büyük bir yoğunlukla sürdürüyoruz. Hayırseverlerin yardımlarını gençlerimizle ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için iftar sonrası merkez ve ilçelerdeki evleri dolaşarak yardım kolilerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Bizlere bu süreçte yardımcı olan Başta Yönetim Kurulu Üyelerine. Kadın Kolları Üyelerine. gönüllü gençlerimize ve vatandaşlarımıza. Aydıntepe ve  Demirözü Kaymakamlıklarına, Gönüllülük esasında hep yanımızda yer alan ve bize desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik Merkezi Müdürlüğü, Gençlik Liderleri ve üye gençlere de çok teşekkür ederim.” dedi.

Gençlik Merkezi Müdürü Şerif Bayram; “Birlik beraberliğin ayı olan Ramazan’da yapılabilecek en güzel faaliyet. Peygamber Efendimizin buyurduğu ‘Komşusu açken tok yatan kimse bizden değildir.’ anlayışı ile yapmış olduğumuz bu gönüllülük faaliyetlerinde yer alarak Bayburt’ta boş sofra bırakmamak için seferber olduk. Yardımları ulaştırdığımız ailelerin gözlerinden okunan mutluluk bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bu çalışmalara katkıda bulunan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.” dedi. 

1 2 3 4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.