Dolar 32,5395
Euro 34,8238
Altın 2.428,80
BİST 9.702,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 24°C

Prolika Mobilya, hayalinizdeki mobilyaları gerçeğe dönüştürüyor

Prolika Mobilya, hayalinizdeki mobilyaları gerçeğe dönüştürüyor
6 Temmuz 2020 23:36 | Son Güncellenme: 6 Haziran 2021 14:19
A+
A-

Prolika Mobilya, donanımlı makine parkuru ile müşterilerinin zevkine hitap eden mobilyaları üretmeye devam ediyor.

Bayburt’ta hizmet veren Prolika Mobilya, kurulduğu günden bu yana, yüksek teknoloji ve insan emeğini birleştirerek topluma ve çevreye duyarlı üretim anlayışını sürdürüyor. Mobilya sektörüne yön veren firma; ürün çeşitliliği, farklı tasarımları, kalite anlayışı ve satış sonrası hizmetleri ile Türkiye’nin saygın mobilya üreticileri arasında yer alıyor.

Prolika Mobilya bilgi, birikim ve tecrübesi ile toplam 4.000 m² kapalı alanda üretimini sürdürmeye devam ediyor. Sektöründe yeniliklerin ve ilklerin öncüsü olma özelliği ile tanınan Prolika Mobilya, modern ve loft mobilya tarzında yatak odaları, yemek odaları, koltuk grupları, TV üniteleri ve mobilya aksesuarları üreterek ‘Konsept Mobilya’ üretim anlayışı ile müşterilerine hizmet veriyor.

Müşteri memnuniyetini temel ilke edinen Prolika Mobilya, müşterilerine kaliteli ürünler sunmanın yanında, dünya trendlerini yakından takip ederek, yenilikleri ürünlerine yansıtmaktadır.

Prolika Mobilya’nın sunduğu en büyük avantaj; özgün tasarım ve kalitedeki ürünlerini, en kısa zamanda, en uygun maliyetle sorunsuz bir şekilde müşterilerine ulaştırmasıdır.

Prolika mobilya; satış öncesi ve satış sonrası ürün, hizmet ve kaliteye verdiği önem ile mobilya sektörüne, müşterilerine, tüm paydaşlarına katma değer sağlama hedefiyle çalışmalarına yön vermektedir.

İmalat ürünleri

Mutfak Mobilyaları,

Banyo Mobilyaları

Yatak Odası Mobilyaları

Salon Mobilyaları

Ofis Mobilyaları

Vestiyer ve Ayakkabılıklar

Çocuk ve Genç Odası Mobilyaları

Makina parkuru

Panel Ebatlama Makinesi

Kenar Bantlama Makinesi

CNC – Ahşap İşleme Makinesi

Vakum Membran Press Makinesi

Adres: Kayışkıran Küçük Sanayi Sitesi B/12, 69000 Bayburt Merkez/BAYBURT

İletişim:  0 (458) 222 22 12 –  0 (458) 222 21 00

Prolika web sitesine ulaşmak için tıklayınız: 

www.prolika.com.tr

https://www.youtube.com/watch?v=RjQdpIV6OCc

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.