Dolar 32,5470
Euro 34,7468
Altın 2.495,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Pekmezci’den Bayram Günü Görevi Başında Olanlara Ziyaret

Pekmezci’den Bayram Günü Görevi Başında Olanlara Ziyaret
14 Mayıs 2021 14:01 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2021 14:07
A+
A-

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, bayram günlerini görevi başında geçiren Asker, Polis, Sağlık ve Belediye personelini ziyaret etti.

Pekmezci, bayramın ikinci gününde görev başında olan asker, polis, sağlık ve belediye personelini ziyaret ederek bayramlarını kutlayıp tatlı ve şeker ikramında bulundu.

Polis ve jandarma kontrol noktaları,  itfaiye müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’ne (GAMER) giden Belediye Başkanı Pekmezci, görevli personelin bayramlarını kutlayarak sohbet etti.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Pekmezci, bayramın ikinci gününde görevi başındaki tüm personeli ziyaret edip, bayramlarını kutladıklarını ifade ederek, “ Büyükleri ziyaret edemediğimiz ve küçüklerle kucaklaşamadığımız için buruk bir bayram geçiriyoruz. Kovid-19 salgını dolayısıyla bu Ramazan Bayramını maalesef evlerimizde geçiriyoruz. İnşallah salgın sona erdiğinde hep beraber, kalabalık aile ortamlarında geçireceğimiz güzel bayram günleri yaşarız. Ama şimdi tedbir ve kurallara uyma zamanı. Lütfen evimizde kalmaya özen gösterelim”.  şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.