Dolar 32,5241
Euro 34,8483
Altın 2.429,49
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Pekmezci, En Başarılı Üçüncüsü Belediye Başkanı Oldu

Pekmezci, En Başarılı Üçüncüsü Belediye Başkanı Oldu
28 Ağustos 2020 16:23
A+
A-

Bayburt Belediyesi’nin Covid-19 sürecinde aldığı tedbirler ve pandemi döneminde yaptığı başarılı çalışmalar Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye üçüncülük getirdi.

SONAR araştırma şirketi, büyükşehirler hariç 51 ildeki korona sürecini en başarılı bulunan il belediye başkanları arasında yüzde 66’lık oran ile ilk sırada AKP’li Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yer alırken, ikinci sırada 65,6’lık oran ile CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, üçüncü sırada ise yüzde 62,2’lik oran ile MHP’li Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Pekmezci Covid-19 pandemisi döneminde ekip halinde başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, “Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz yaptığı ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarıyla, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizde adım adım gerçekleştirdiği yıkama çalışmalarıyla, Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz denetleme çalışmalarıyla kısacası tüm ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla hep beraber başarılı işlere imza attık. Bu vesile ile başkan yardımcılarımıza, birim müdürlerimize ve tüm personelimize bu süreçte yaptıkları çalışmalar için ve çalışmalarımızı takdir eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Vatandaşları alınan tedbirlere titizlikle uymaları gerektiği konusunda da uyaran Pekmezci “tedbirlere dört elle sarılmalıyız. Unutmayalım ki virüs bizim tedbirlerimizden daha güçlü değil bu pandemiyi hep beraber bertaraf edeceğiz ve Allah’ın izniyle bu süreçten alnımızın akıyla çıkacağız. Uymamız gereken kurallar basit Temizlik, Mesafe, Maske.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.