Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
BİST 9.131,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Özel İdareye ve Amatör Spor Kulüplerine İlave Kaynak Aktarıldı

Özel İdareye ve Amatör Spor Kulüplerine İlave Kaynak Aktarıldı
5 Ağustos 2015 20:58 | Son Güncellenme: 8 Ağustos 2015 18:33
A+
A-

Bayburt AK Parti Milletvekili Naci Ağbal, Bayburt’un köylerini yaptığı ziyaretler sonrasında oluşan talepleri Ankara’da değerlendirdikten sonra yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ağbal’ın basın açıklaması şöyle:

“Seçim döneminde ziyaret ettiğimiz köylerde muhtarlarımız tarafından gündeme getirilen talepler arasında içme suyu, sulama ve kanalizasyon hatlarında kullanılmak üzere malzeme talepleri vardı.

Yapılan talepler üzerine, İller Bankası yetkilileri ile görüşmeler yaptık. Bunun sonucunda Mayıs ayında 500 bin liralık ödenek Bayburt İl Özel İdaresi’ne göndrildi. Daha sonra ilave talepler dikkate alınarak, İller Bankasından yeniden kaynak talebinde bulunuldu. Bu talep de dikkate alınarak İLBANK Yönetim Kurulu yeniden köylerimizin içme suyu, sulama kanalları ve kanalizasyon işlerinde kullanılacak malzeme alımı için 600 bin lira kaynak tahsis etti. Söz konusu kaynak bu hafta Özel İdare Genel Sekreterliği’ne aktarılmıştır.

Böylece Bayburt İl Özel İdaresi’ne son 3 ay içerisinde toplam 1.1 Milyon lira İller Bankası’ndan ilave kaynak aktarıldı. Söz konusu ilave kaynakların Bayburt İl Özel İdaresi’ne tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İller Bankası Yönetim Kurulu’na ve İller Bankası Genel Müdürü’ne teşekkür ediyor.Bayburt’umuza hayırlı olması temeni ediyorum.”

YORUMLAR

  1. kürşat dedi ki:

    molla sanane karabey nerede sen işine bak.hacı ali dönemindede güzel paralar geldigi söyleniliyordu geliyordu hani nerede Bayburt T.C en geri kalmış vilayeti . buna bakalım buna karabey nerede şu nerede bırakalım bu işleri. bir önceki belediye yolları kaldırımları saathaneyi sözde yaptılar gelen mevcut belediyede tamamını yıktı gelip gelmez.Bu paralar kimin yazık degilmi.molla yakın zamanda hastaneye gittinmi gitte durumu bi gör bunları konuşalım 1tane çocuk DR. var.1 DR. nerdeyse 200 çoçuga bakıyor nasıl baka biliyor ise acile gidenleri de saymıyorum.bu çoçuklar niye hastanelerde biliyormusunuz çoçukların yanında eke büyük hastalarda varda ben önceligi çoçuklara verdim .molla niye çoçuklar hastanelerde biliyormusun söyleyim bu kadar kötü bir alt yapının yapılmasından DR lar SU dan asvatlanmamış yollardan kalkan tozlardan çoçukların enfeksyon aldıklarını söylüyorlar.tamam sporda olacak bayburt sporada destek verilsin .ama ilk öncelik BAYBURUT un daha büyük sıkıntılarını çözsünler el ele mesale hastane vb gibi.sen karabeyi kötüler isen ben veya da başkaları da digerlerini kötülerler ise olmaz .zaten bundan bi adım öteye geçemiyoruz.

  2. antimolla dedi ki:

    En azından Karabey KARAOĞLU’nun Bayburt içinde gezmeye yüzü var açılım safsatasının katipleri bir parmak bal çaldı diye biz akpyi mazur göremeyiz.

  3. molla dedi ki:

    Karabey nerede? O Ankara’da değil mi? Bayburt’u uçuracak denen adam kayıplara mı karıştı?
    Kazandığı gün Bayburt dan kaçacak dediğiniz adam, 2 hafta da milyon liralık projeler açıkladı. Karabey nerede? Kendisi her defasında Bayburt’un sorunlarını çok iyi bildiğini söylüyordu, neredeyse 2 ay oldu…

  4. fatih dedi ki:

    Bu kadar hizmetin içerisinde bizimki devede kulak kalır sanırım.Sayın Vekilimiz ve Bayburt İl Özel İdaresine ricamızdır:Yukarı Gez Köyü nün yolunu artık asfalt yapma zamanı gelmedi mi?orada yaşayan nüfusa göre maliyetli bir iş olur ancak 3 km yolu asfalt yapmak bu kadar zor olmamalı.saygılar