Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Özbek’ten Seçim Öncesi Değerlendirme

Özbek’ten Seçim Öncesi Değerlendirme
14 Mayıs 2015 10:06 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2015 11:08
A+
A-

Bayburt Ak Parti Milletvekili adayı Bünyamin Özbek, yazılı basın açıklaması yaparak seçim öncesi çalışmalarla ilgili değerlendirme yaptı.

Özbek şunları söyledi, “Milletvekili adayımız Naci Ağbal, Blediye başkanlarımız, il genel meclisi başkanımız, il başkanımız gençlik kolları başkanımız, kadın kolları başkanımız ve tüm teşkilatlarımızla beraber çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor.

Başbakanımız ve Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’nun Bayburt’ta yaptığı mitingde Bayburt için verdiği sözler teker teker yerine getirilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde İl başkanımızın da yaptığı basın açıklamasında dediği gibi birileri akıl tutulması yaşarken Ak Parti hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Yök Başkanımız Prof Dr. Yekta saraç Bayburt’u ziyaret ederek Aydıntepe ve Demirözü ilçelerimizde incelemelerde bulundu. Bugün itibariyle de Aydıntepe ilçemiz gıda teknolojisi ve yerel yönetimler bölümleri Demirözü ilçemiz ise Laborant ve veteriner sağlık teknikerliği ile turizm ve otelcilik bölümlerinin olduğu yüksek okullara kavuştu.

Şimdi biz diyoruz ki Başbakanımız Ahmet Davutoğlu yapacağız dediyse o hizmet hemen gerçekleştirilir. Önümüzdeki hafta içerisinde milli savunma bakanımız İsmet Yılmaz’ı ilimizde ağırlayacağız ve Milli Savunma Bakanlığımızın Bayburt’la ilgili projelerini hayata geçireceğiz. 16 Mayıs 2015 Cumartesi günü ise İller Bankası Genel Müdürümüz Bayburt’a geliyor. Yapılan ve planlanan projeleri yerinde inceleyeceğiz.  Şimdi biz diyoruzki milletin iradesiyle oynamaya birilerinin gücü yetmez. İŞKUR bünyesinde ilk başta 4,5 ay olarak planlanan projelerin süresi 9 aya çıkarılmış yeni projeler için Sayın Bakanımız Faruk Çelik in talimatları doğrultusunda çalışılmaya başlanmıştır.

Biz ak parti olarak diyoruz ki Suriye ağlamasın, Filistin ağlamasın, Arakan ağlamasın, Irak ağlamasın Doğu Türkistan ağlamasın, İslam alemi ağlamasın. Biz silahların gölgesinde siyaset yapmıyoruz. Biz seçim meydanlarında boş boş konuşmuyoruz. Biz birilerinin trenine vagonda olmuyoruz. Biz bu milletin gücünü arkamıza alarak diyoruz ki 2023, 2053, 2071 vizyonundaki Bayburt daha güç olacaktır.

Naci Ağbal abimiz ile Belediye Başkanımız Mete Memiş ile İl Başkanımız Hakan Kobal ile il,ilçe belde teşkilatlarımızla, ilçe ve belde belediye başkanlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle yerel ve ulusal basın temsilcilerimizle Bayburt’umuz 8 haziran sabahı daha güçlü bir şekilde uyanacak. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Bayburt dışındaki illerden seçilecek olan 4 arkadaşım ile beraber Bayburtumuzu 6 milletvekili ile daha iyi yerlere taşıyacağız.

7 Haziran sabahına kadar gitmediğimiz ev, tutmadığımız el kalamayacak. Çünkü artık İslam dünyasını ağlamaması için, daha güçlü Türkiye için, daha güçlü Bayburt için, Dünya 5 ten büyüktür diyen cumhurbaşkanımız için ve bilge başbakanımız Ahmet Davutoğlu için çalışmalarımız devam edecektir.”

2 3 4 5

YORUMLAR

  1. fatih dedi ki:

    BAYBURT HALKI DİYE YAZAN ARKADAŞ. İYİ DEMİŞSİN DE BAK BİZDE BİR ATA SÖZÜ VARDIR EMİNİM Kİ SENDE BİLİYORSUNDUR; “AÇ KARIN YÜKSEK NALIN, SALIN HA SALIN.” AÇ KARNINA BAYBURTLU SALINSIN HA SALINSIN….

  2. alim dedi ki:

    göç var işsizlik var pahalılık var bayburt yaşanılır bir kent olsun temensinde bulunup sonrada millet vekilinden kız sanatın yerine müze istürük derük demekki önceki saydıklarımız değil bayburta müze gerek millet vekilleride bizim oyları alıp ankaranın yolunu tutmadan önce bizi müzeye koyup gidiyorlar birde oya ihtiyaç duyduklarında geliyorlar…..

  3. bayburt halkı dedi ki:

    sn vekil özbek,selamlar sunarak,30 yıldır,bayburtun tarihi eserleri,eskişehir,g.hane ve Erzurum,
    depolarında çürümeye yüz tutumuştur.!!!,bu itibarla Bayburt,a büyük müze gerekmektedir,
    cumhuriyet caddesinde bulunan”kız sanat okulu çok güzel yakışır,yetkililer tarafından değerlendiril-
    mesini saygı ile arz ederiz.