Dolar 32,5811
Euro 34,8042
Altın 2.505,56
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor

1 Temmuz 2015 23:04 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2015 15:23
A+
A-

Bayburt Esentepe mahallesinden geçen karayolu yolu üzerinde kamulaştırma bekleyen binaların kamulaştırma paraları Karakolları tarafından hak sahiplerinin hesaplarına yatırılmaya başlandı.

Esentepe ve Tuzcuzade mahallesini ayıran güzergahta yapılan yeni karayolunun, her iki tarafında bulunan ve mahallelerle irtibatını sağlayacak olan ve şehir merkezine girişi rahatlatacak yan yollar üzerindeki binaların ve arsaların kamulaştırma işlemlerinin 3 yıl sonra sonuçlanıyor.

Kamulaştırmanın genel manada gerçekleşmemesi nedeniyle yollar tam anlamıyla faaliyete geçirilemediğinden bir çok şikayetlere ve trafik karmaşasına neden oluyordu. Karayollarının ev sahiplerine önceden önerdiği ücretlerin az olması nedeniyle sürecin uzaması ve mal sahiplerinin adli mercilere itirazları neticesinde söz konusu yerlerin m² ücretleri bir miktar daha artırılmış oldu. Hak sahipleri 3 yıl mağdur edilmelerine rağmen istedikleri ücretin verilmediği konusunda şikayetçi olduklarını dile getiriyorlar.

Bütün bu gelişmelerin yaşanmasına rağmen 3 yıldır bir türlü yapılamayan yan yolların kısa bir süre sonra çözüme ulaşacak olması şehir açısından önemli bir sorunu ortadan kaldırmış olacak. Yapılan kamulaştırmalar neticesinde, özellikle araçlarıyla  şehir merkezine girmek ve şehir merkezinden karayoluna ulaşmak isteyenleri ve Esentepe mahallesinde yaşayanları önemli derecede rahatlatacağı tahmin ediliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=j4j5nljgOTc

Bayburt'ta Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor 5 Bayburt'ta Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor 6 Bayburt'ta Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor-1 Bayburt'ta Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor-2 Bayburt'ta Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor-3 Bayburt'ta Önemli Bir Sorun Karayolları Tarafından Çözülüyor-4

YORUMLAR

  1. etem dedi ki:

    Kısa süre derken bir 3 yıl daha bekleriz sanırım. Böyle bir rezalet olmaz bu işlere Bayburt ve Bayburtlu layık değil. Ben bunu bilir bunu söylerim.