Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Okul Harçlıkları İle Bayburt Spora Destek Oldular

Okul Harçlıkları İle Bayburt Spora Destek Oldular
14 Şubat 2019 16:21
A+
A-

Bayburt Merkeze bağlı Adabaşı (İşbonnos ) Köyü İlkokul ve Ortaokul öğrencileri “ O Sene Bu Sene “ ismini verdikleri kumbarada biriktirdikleri okul harçlıklarını, Bayburt İl Özel İdare Sporun banka hesabına yatırarak anlamlı bir desteğe imza atmış oldular. 

Bu anlamlı kampanya nedeniyle Adabaşı Köyüne giden Bayburt İl Özel İdare Sporun yönetici, teknik heyet ve futbolcuları öğrencileri ziyaret ettiler. Bayburt spor heyeti öğrenciler tarafından “ Lider ve Şampiyon Bayburt ” tezahüratları ve alkışlarla karşılandılar. 

Kulüp Başkanı İsmail Ersoy Özbek, “ Öğrencilerimizin bu desteği bizlerde büyük bir duygu seli oluşturdu. Bizler için sembolik ve örnek bir kampanya anlamına gelen bu destek teknik ekibimizi ve futbolcularımızı önemli derecede motive etmiştir. İnşallah bu anlamlı destek her kesime örnek olur.”dedi. 

Bu gibi sosyal sorumluluk projelerinde okul olarak hep var olduklarını belirten Okul Müdürü Ramazan Bozdemir ; “ Bizim için bu buluşma çok özel ve farkındalık oluşturmuştur. Merkezden uzakta var olan öğrencilerimiz Bayburt’u en iyi temsil eden futbol takımız ile birlikte olmuş ve onların sevdalarına, özlemlerine bir nebze olsun cevap vermişlerdir. İnşallah önümüzdeki haftalarda öğrencilerimizi Bayburt’taki bir maça da götürerek o ortamı ve havayı yaşatmış olacağız. Herkese bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

Takım Kaptanı Ali Kemal Yükseker ise “ Okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz bizleri öğrencilerimizle buluşturdular çok özel bir duygu bu. Bizler de Bayburt’u temsilen başarı hedefliyoruz, burada olmak çok büyük bir farkındalık bu nedenle çok mutlu olduk.

Şu an bir hedef tutturduk o hedefe doğru ilerliyoruz, bizlere maddiyattan daha çok manevi destek lazım bu manevi desteğin ise benzer güzelliklerden geçtiğini düşünüyorum. Ben sporcular adına herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

Öğrenciler para biriktirdikleri kumbara ile futbolcularla fotoğraf çektirirken, futbolcular ise forma imzalayıp, öğrencilere çeşitli hediyeler verdiler.

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR... dedi ki:

    Güzel düşünülmüş bir dayanışma, bu yavrularımızın topladıkları
    haçlıklarını kulübe bağışlamaları ,çok yekun teşkil etmeye bilir..
    Burada verilen mesaj ,kentin takımını benimsemek, tutmak ,takipçisi
    olmak manasında geleceğe yapılmış büyük yatırımdır..
    Bu çocuklardan sporcu çıkar veya çıkmaz önemli değil, bu yavrularımız
    hepsi yarının, mühendisi,doktoru,öğretmeni ,hukukçusu, ekonomisti V.S
    potansiyel yöneticileri, BAYBURTSPOR’un teminatıdırlar…
    Bu yaşanan görüntü,tablo o köyde yıllarca konuşulacağı gibi ,diğer
    belde ve köylerimize örnek teşkil edecektir…
    Bu programı hazırlayan,emeği geçen okul müdürü ve öğretmenlerimizi
    tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum….
    Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum…..