Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Bayburt’ta Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından eğitim programı düzenlendi

Bayburt’ta Öğretmen Akademisi Vakfı tarafından eğitim programı düzenlendi
7 Ekim 2022 09:28 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2022 09:31
A+
A-

Bayburt İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Öğretmen Akademisi Vakfı’nın işbirliğiyle kentte görev yapan kurum/okul müdürleri ve öğretmenlerinin katılımıyla Bayburt Öğretmen evinde eğitim programı düzenlendi.

İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney’in daveti üzerine Bayburt’a gelen Atasoy; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven, Şube Müdürü Muammer Şimşek, Ar-Ge Birimi Koordinatörü Hüseyin Akdoğan ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 50 okul ve kurum müdürü ve 50 öğretmenle iki ayrı seansta Bayburt Öğretmenevinde bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Güven yaptığı konuşmada “Eğitim bir süreçtir. Bu süreçte bazı zorluklarla karşılaşıyoruz. Bu zorlukları aşmamız ve kendimizi yenilememiz için farklı eğitim süreçlerine dâhil olmamız elzemdir. Bu konuda 2008’den bu yana faaliyet gösteren Öğretmen Akademisi Vakfı’nın desteğini almak, olaylara karşı daha profesyonel bir bakış açısı geliştirmek ve biz eğitimcilere daha etkin bir eğitim öğretim ortamı hazırlamak adına burada bulunmamız önem arz ediyor. Bu anlamda bize, ilimizin eğitim sürecine ve ülkemizin geleceğine katkı sundukları için ÖRAV Genel Müdür Vekili Arzu Hanım’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Öğretmen Akademisi Vakfı Genel Müdür Vekili Arzu Atasoy, Vakfın çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptıktan sonra öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimlerini desteklemek ve öğrencilerin nitelikli eğitime erişim haklarını korumak amacıyla okul ve kurum müdürleri ve öğretmenlere yönelik paylaşımlarda bulundu.

Öğretmenevinde ki program, Arzu Atasoy’a ehram tablo takdiminin ardından yemek programı ile sona erdi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.