Dolar 32,3650
Euro 34,9694
Altın 2.325,97
BİST 9.105,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Öğretim Üyesi Serdar Göktaş, ATAM Üyeliğine Seçildi

Öğretim Üyesi Serdar Göktaş, ATAM Üyeliğine Seçildi
11 Şubat 2022 19:37 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2022 19:38
A+
A-

Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Cumhuriyet Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Serdar Göktaş, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı (ATAM) Haberleşme Üyeliğine seçildi.

Kültür, sosyoloji, tarih, dil ve edebiyat üzerine bilimsel ve akademik çalışmalar yapan Kültür ve Turizm Bakanlığı Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM), haberleşme üyeliğine seçilen Dr. Öğretim Üyesi Göktaş beş yıl süreyle görev yapacak.

Dr. Öğretim Üyesi Göktaş bu süre zarfında; Atatürk ilke ve inkılâplarını, Türk kültürünü, Türk tarihini ve Türk dilini bilimsel yoldan araştırmak, tanıtmak, yaymak ve yayınlar yapmak amacıyla merkezin yurt içindeki ve yurt dışındaki hizmet ve faaliyetlerine yardımcı olma veya bu faaliyetlerini yürütme görevlerini yerine getirecek.

Yeni görevinden dolayı mutluluğunu dile getiren Dr. Öğretim Üyesi Göktaş, Haberleşme Üyeliğine seçilmesinde emeği geçen ATAM yetkililerine, desteklerinden dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e de teşekkür ederek, bundan sonraki çalışmalarına da daha büyük bir motivasyonla devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. arıcı dedi ki:

    tebrik ediyorum . Bayburt un has evladı ve bilgili insanlarından birisidir kendisi. Başarılarının devamını dilerim…