Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Nişancı’yı Arama Çalışmaları 3’üncü Gününü Tamamladı

Nişancı’yı Arama Çalışmaları 3’üncü Gününü Tamamladı
12 Mayıs 2019 19:00 | Son Güncellenme: 12 Mayıs 2019 20:22
A+
A-

Soğanlı Dağı’nda haber yaparken uçuruma yuvarlanan ve arama kurtarma ekiplerinin dere içerisinde aradığı AA Bayburt muhabiri Abdulkadir Nişancı, 3’üncü gününde de bulunamadı. 

Arama kurtarma ekiplerinin dik ve engebeli yamaçlarda süren arama çalışmalarında dere kenarında Nişancı’ya ait ayakkabının bulunması üzerine, arama çalışmaları bölgede yoğunlaştırıldı. 

Arama çalışmalarına Trabzon ve Rize’den gelen AFAD ve Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri de arama çalışmalarına eşlik ettiler. Ekipler, Abdülkadir Nişancı’nın düştüğü belirlenen nokta ile yaklaşık 150 metre uzaklıktaki hidroelektrik santral arasındaki dere yatağında aramalarını yoğunlaştırdı. 

Arama kurtarma çalışmalarının bulunduğu bölgeden bir an bile ayrılmayan Nişancı’nın acılı babası Nafiz Nişancı ve diğer aile bireyleri, umutlarını koruduklarını belirterek Abdülkadir Nişancı ile ilgili gelecek haberi bekliyorlar. 

Ankara’dan gelen Jandarma Özel Asayiş Komutanlığına (JÖAK) bağlı su altı arama ve kurtarma timinin gün boyunca derede zor şartlarda yürüttüğü çalışmalara yağış ve sis nedeniyle ara verildi. Üçüncü gününü tamamlayan arama çalışmaları yarın sabah yeniden devam edecek.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.