Dolar 32,5595
Euro 34,8913
Altın 2.434,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Nazir Güler: “İnsanlar tane ile domates biber almaya başladı”

Nazir Güler: “İnsanlar tane ile domates biber almaya başladı”
14 Şubat 2022 20:47
A+
A-

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler pazardaki fiyatlara tepki göstererek sebzelerin tane işi fiyatlarının dahi cep yaktığını belirtti.

İnsanların sebze ihtiyaçlarını tane tane almaya başladığını ifade eden Güler yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:

“Pazarda dahi fiyatlar çok yüksek. Gün geçmiyor ki bir zam daha gelmesin. Her gün ürünlere zam gelir mi? Bu kadar da vicdansızlık olmaz. İnsanlar zaten zor durumdayken bir de üstüne sebze fiyatlarındaki fahiş artışlar vatandaşı çıldırtma noktasına getirdi. Vatandaş sebzesini artık tane bazında alır oldu. Şu düşülen duruma bakar mısınız?
Bir adet salatalık 5 lira 20 kuruş, Bir adet patlıcan 4 lira 25 kuruş, Bir adet domates 3 lira 60 kuruş, Bir adet biber 2 lira olmuş. Vatandaşı enflasyona ezdirmedik yalanını bırakın. İnsanların aklıyla oynamayın. İnsanlar tane olarak domates biber alır duruma geldi. Allah korkunuz yok mu sizin. Ne yiyip ne içecek bu insanlar. Kafalarını yastığa nasıl rahat koyuyorlar anlamıyorum.”

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. İDRİS dedi ki:

    EVET BİR TABELA PARTİSİ BAŞKANI ÇOK GÜZEL BİR KONUYA DEĞİNMİŞ KIŞIN ORTASINDA SALATALIK DOMATES PATLICAN ÇOOOK PAHALIYMIŞ ADAM ÇOOK ÖNEMLİ OLDUĞU İÇİN TEK SALATALIK TEK PATLICAN TARTTIRMIŞ VE FİYATI BİLMEM KAÇ PARA İMİŞ ALMA KARDEŞİM ALMA YEMESEN ÖLÜRMÜSÜN SENİN YADA BENİM ANAMIZ BABAMIZ YADA DEDE NENEMİZ KIŞIN DOMATES SALATALIKMI YEDİ BİRDE SEN BİR İLİN PARTİ BAŞKANI OLMUŞSUN AMA BAZI ŞEYLERDEN HABERİN YOK YADA İŞİNE GELMİYOR HERHANGİ BİR ÜRÜNÜN EKİM ALANI DARALIRSA O ÜRÜN PAHALI OLUR GENİŞLERSE UCUZ OLUR YAZIN DOMATES SALATALIK YEDİ BÖLGEDE YETİŞİYOR KIŞIN İSE SADECE BİR İKİ BÖLGEYE DÜŞÜYOR MESELE BU KADAR BASİT

    1. HALİL İBRAHİM BAYHAN dedi ki:

      HELAL SANA AĞZINA SAĞLIK

      1. Selim Kurt dedi ki:

        Tabii ya.. Türkiye’de biber domates ekecek arazi mi var?

      2. Selim Kurt dedi ki:

        Dedelerimiz yemediyse bizim ne hakkımız var he kardaş, İktidardan beslenmiyorsan pazarda seyretmen bile bir imtiyaz. Oturup düşünsene şükürsüz.