Dolar 32,5213
Euro 34,8011
Altın 2.422,82
BİST 9.704,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C

MÜSİAD Bayburt Yönetiminden Kars Çıkarması

MÜSİAD Bayburt Yönetiminden Kars Çıkarması
18 Kasım 2019 00:13
A+
A-

MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk, Başkan Yardımcısı Fatih Durgut, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Topsakal ve Temsilcilik Müdürü Naci Ahıskalıoğlu ile birlikte, MUSİAD Kars Şubesi açılış programına katıldılar.

Başkanlığını işadamı Şahin Aydın’ın yapacağı MÜSİAD’ın Kars Şubesinin açılışına, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan, Kars Valisi Türker Öksüz, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Birçok ilden katılan MÜSİAD başkanı ve Kars ilinde bulunan protokol katıldı.

Karst’a gerçekleşen açılış töreninde bir konuşma yapan MÜSİAD Bayburt Başkanı Erdal Şentürk şunları söyledi:

“Soğuk bir havanın yaşandığı Kars ikliminde, sıcak bir evimiz olduğunu gördüm. Çok kıymetli Kars MÜSİAD başkanımız sayın Şahin Aydın, kardeşimizi kutluyorum. Açılış nedeniyle yaşanan yoğun kalabalıkta herkesle tek tek ilgilenerek, MÜSİAD ailesinin kardeşlik ortamını bizlere bir kez daha yaşatmış oldu. Kendisini tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum. Allah’ıma şükrediyorum ki, bizleri böylesi mükemmel insanlarla bir araya gelmemizi nasip etti. Elhamdülillah, MÜSIAD’ın ülkemiz için yaptığı çalışmalardan gurur duyuyoruz. Tüm MÜSİAD ailesinin Allah birliğini ve dirliğini daim etsin.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.