Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Muhtarlar Cemevlerine verilen destekler için Vali Epcim’e teşekkür etti

Muhtarlar Cemevlerine verilen destekler için Vali Epcim’e teşekkür etti
31 Aralık 2021 14:43 | Son Güncellenme: 31 Aralık 2021 14:44
A+
A-

Bayburt’ta bir grup köy muhtarı Vali Cüneyt Epcim’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muhtarlar heyeti ile Valilik Toplantı Salonu’nda bir araya gelen Vali Epcim, sorun ve talepleri dinleyip bilgi alışverişinde bulundu.

Vali Epcim, ziyaret dolayısıyla heyet üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında gereken desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vermeye devam edeceklerini belirtti.

Heyette yer alan muhtarlar ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katkılarıyla Cemevlerine verilen destekler ve köylerde sürdürülen çalışmalar için memnuniyetlerini bildirdi.

Vali Epcim’e de verdiği destekler dolayısıyla ayrıca teşekkür eden köy muhtarları ziyaretleri anısına çiçek takdim etti.

Ziyarette Merkez’e bağlı Demirışık Köyü Muhtarı İlhami Koçak, Harmanözü Köyü Muhtarı Burhanettin Uzunhan, Yeniköy Muhtarı Kenan Kanat, Kıratlı Köyü Muhtarı Nevzat Çiçek, Yaylalar Köyü Muhtar Vekili Abdullah Çabuk ile Demirözü İlçesi’ne bağlı Otlukbeli Köyü Muhtar Vekili Cengiz Kurt ile Damlıca Köyü Muhtarı İbrahim Tuzcuoğlu yer aldı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.