Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Miting Sonrası Sıcağı Sıcağına Açıklamalar

Miting Sonrası Sıcağı Sıcağına Açıklamalar
26 Nisan 2015 21:48 | Son Güncellenme: 29 Nisan 2015 13:35
A+
A-

Başbakan Davutoğlu’nun mitingi sonrasında Ak Parti milletvekili adayları Naci Ağbal , Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal basın açıklaması yaptılar.

Belediye başkanlık makamında Başbakanın yaptığı ziyareti ve Bayburt için verdiği sözleri detaylarıyla anlatan Bayburt Ak Parti milletvekili adayı  Naci Ağbal, Bayburtluların coşku içerisinde başbakan Davutoğlunu karşılamalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ağbal ayrıca Başbakan’ın Bayburt için verdiği önemli sözleri tek tek detaylarıyla anlattı.

Ak Parti milletvekili adayı Bünyamin Özbek, hafta sonu olmasına rağmen saat kule meydanının tıka basa olmasından dolayı memnun olduğunu, Ak Parti teşkilatlarını yaptıkları hazırlıktan dolayı hepsini tebrik ettiğini dile getirdi.

Belediye Başkanı Mete Memiş ise, şehrin belediye başkanı olarak bir başbakanın miting alanında yaptığı konuşmalardan dolayı memnun olduklarını belirtti ve yerel çalışmalar ve sorunların çözümü konusunda açıklamalar yaptı.

Ak Parti il başkanı Hakan Kobal, Bayburt halkının Başbakan Davutoğlu’na gösterdiği büyük ilgiden dolayı teşekkür etti.

Mitin sonrası yapılan basın açıklamasının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=1OMWOzEJSRw

1

YORUMLAR

  1. herfene_69 dedi ki:

    Sayın Bayburtlular şuan içerisinde bulunduğumuz durum vahim bir tablo.Büyük projeler var deniyor.Lakin altyapısı olmayan projeler bunlar.Bizim küçük ölçekte yapmamız gerekenleri de bir taraftan hızlı bir şekilde tamamlamamız gerekiyor.İyi bir kadro iyi bir ekip lazım bu iş için.Yıllardır iktidar partisinden milletvekili gönderdik ankaraya sıra naci beyde sanırım.Naci bey e soralım. neden ankaradan aday olmadınız bütün kontenjanlar dolumuydu .bir diğer sorumda şu olacak madem önemli görevlerde bulundunuz bayburt için ne gibi yönlendirmelerde bulundunuz.Sayın özbek olsun siz birlikte veya bireysel bir proje gerçekleşsin diye ön ayak oldunuzmu.Memlekette kimse kalmadı nüfus denen bir gerçek var hergeçengün göç veriyoruz.esnafın durumu ortada.küçük memur şehri değil küçük memur köyü oldu artık Bayburt.Kentsel dönüşüm başvurusunda bulunmayan bu yöndeki hibeleri elinin tersi ile ittiren belediye başkanımız belediye bütçemiz çok iyide siz mi yapacaksınız bunları. Hülasakelam artık memlekette uzun süre kalmış sorunları iyi bilen bir vekil daha gönderelim en azından ikincisi farklı partiden olsun.Bu inanın Bayburt içi iyi olacak.en azından biri eleştirsin sorun ortaya koysun diğeri yapamasa da halk bilsin sorunun iletilip çözülemediğini.Bizim siyasi yapıdan uzak ses getirecek vekillere ihtiyacımız var ve yerinde yanlışta olsa radikal kararlar alacak vekile. Ankara da yapılanlar çok ta ilgilendirmiyor bizi somut bişeyler görelim artık.Ey mevcut ve gelecek olan vekillerimiz.Siz size yakıştırılan sıfata uygun olarak millet vekili olarak yani milletin vekili olarak sorunu alıp çözüm bulmakla mükellefsiniz.Kibre kapılıpta elleri arkaya bağlayıp gezmek için değil.

  2. uğur dedi ki:

    200 yataklı hastane sözü vermiş :))) pazartesi günü akp lıler hastaneyi geziyordular eski ağız dış sağlığına 50 yatak sığdırabilirsek bu sözü tutmuş oluruz diye ya arkadaş bu kadar mı basit bu bayburtu kandırmak hani bakan gelmişti hani manşetlerine bakan bayburttan aday diye yazanlar niye yazmıyorsunuz fiyaskoyu başbakan işte bakanım burda dese elini kaldırsaydı lafa bak gümüşhaneye giden tren bayburta el sallayacak :))) aydıntepeye yüksek okul açılacak diye pompalamaya başladılar ya arkadaş 10.000 nüfüslük yerleşim birimlerine açılıyor bu yüksek okullar niye herşeyinizi yalana başvurarak kazanmak istiyorsunuz kabataştan mı alıştınız Ben bunları 3 Kere akpye oy vermiş biri olarak yazıyorum pişmanlığımı anlatamam

  3. recep dedi ki:

    Arkadaşlar mitingin bence en ilginç yanı üçüncü köprü ile havaalanı meselesi dile getirildiğinde bayburtta slogan atan insanların olmasıydı. başbakan bayburtla ilgili vaadlerini söylşemesi gerekirken bir bakıyorki istanbula yapılacak köprü bayburtluları coşturmaya yetiyor. e daha ne diye sana bişeylerin sözünü versin. istanbula geldiğinde ağır vasıta aracın varsa, ağır tonajlı yük taşıyorsan o köprüden sende geçersin eyyyyyyy bayburtlu. bu kadar ucuza oy vermeyin yahu…

  4. Hakan dedi ki:

    Yillar sonra Bayburt`a geldim, karsimda harabe bir sehir(aslinda büyük bir köy) duruyordu!..Bu kadar destege ragmen memleketime reva görülen bu vizyona(!) cok üzüldüm…Göz var iz-an var, hangi gelismislik, hangi kalkinma?..Bayburt adina ümidimi kaybettim!..

  5. BYB dedi ki:

    En ilginç olan konuşmada belediye başkanının konuşması dır Bayburt u vizyon şehir yaptığını söyledi. Yahu! kardeşim ya biz Bayburt ta yaşamıyoruz, yada siz Bayburt ta yaşamıyorsunuz.

  6. samet dedi ki:

    KOMŞUDA PİŞER BİZEDE DÜŞER. BEKLEEEE BAYBURT…

  7. karakara dedi ki:

    bende mitingdeydim.bayburt için verilmiş bir söz duymadım…sadece hızlı trenin gümüşhaneden geçeceğini,bayburtada selam vereceğini duydum.

  8. Murat dedi ki:

    Bayburt’a Gümrük Müdürlüğü kurulması projesi bir gümrük personeli olarak beni sevindirdi emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler…