Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Milli Savunma Bakanı Bayburt’a Geliyor

Milli Savunma Bakanı Bayburt’a  Geliyor
11 Mayıs 2015 11:37 | Son Güncellenme: 17 Mayıs 2015 11:44
A+
A-

Bayburt Ak Parti milletvekili adayı Naci Ağbal köy ziyaretlerinde Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın 20 Mayıs 2015 tarihinde Bayburt’a gelerek askeri birlik konusunda önemli açıklamalar yapacağını belirtti.

Yazılı basın açıklaması yapan Ak Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal, seçim çalışmaları kapsamında Helva ve Masat köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ağbal, diğer illerin olduğu gibi Bayburt’unda başlıca sorunun göç olduğunu, Bayburt’un bu sorununu çözüme kavuşturmak için kalıcı adımlar atarak çalışmamalara başladıklarını söyledi.

Bu kapsamda 7 Haziran seçimlerini beklemeden AK Parti olarak bugüne kadar Bayburt’un diğer meselelerine olduğu gibi bu meselesinede kalıcı çözümler getirmek adına hemen çalışmalar başlatdıklarını belirten Ağbal, “Bütün diğer vilayetlerde olduğu gibi göç olgusu Bayburt’da da var. İnsanlar ve özellikle gençlerin Bayburt’ta kalmasını istiyoruz. Bunun içinde iki temel nokta ortaya çıktı. Bunlardan bir tanesi üniversitenin büyütülmesi, diğeri ise askeri birliğin büyütülmesiydi” dedi.

Ağbal, bu iki konuda da gerekli çalışmaları yaparak konuyu Başbakan Ahmet Davutoğlu ile paylaştıklarını ifade ederek, “Ev ödevimizi yaptık, planlarımızı yaptık. Sayın Başbakanımız mitinge geldiğinde kendisine arz ettik. Sağolsunlar o da hüsnü kabul buyurdular ve mitingte müjdeleri verdiler. Biz 7 Haziran tarihini beklemeden dostlarımızı ve arkadaşlarımızı Bayburt’a davet ettik ve onlarda sağolsunlar geldiler. Önce TİM Başakanı, sonra TOBB Başkanı geldi, en son YÖK Başkanımız geldi. İnşallan 20 Mayısta da Milli Savunma Bakanımız Bayburt’a gelecek. Dolayısıyla askeriye ile ilgili söylediğimiz konuda Sayın Milli Savunma Bakanımız ile burada bir çalışma yapacağız. O çalışmanın sonuçlarınıda o gün inşallah tüm Bayburt halkına ilan edeceğiz. Yine Demirözü ve Aydıntepe lçelerinde bir yüksek okul hayali vardı. Onları gerçekleştirme noktasında YÖK Başkanı her iki ilçemizide ziyaret etti. Bu hafta Bayburt, Demirözü, Aydıntepe güzel haberler alacak, güzel müjdeler alacak. Allah nasip ederse Eylül ayında Aydıntepe’nin, Demirözü’nün sokaklarında yüksek öğrenim öğrencileri dolaşacak” diye konuştu.   

AK Parti’nin 12 yıl önce eskimiş, yıpranmış, okul binaları, içinde yatılamayacak hastaneler, olmayan yollar, hayal dahi edilemeyen hızlı trenler ve uçakla seyahati bir takım ayrıcalıklı insanların yaptığı bir Türkiye devraldığını anımsatan Ağbal, konuşmasını şöyle tamamladı:

“Bu yılları unutmam mümkün değil. Çdk hızlı bir şekilde devletin üzerine çöreklenmiş faiz lobileriyle mücadele ederek, devletin kaynakları çar çur edilmiş bir ortamdan devletin kaynaklarına sahip çıkılarak kaynak üretildi. Üretim ekonomisi, yatırım ekonomisi bu ülkenin her tarafında hakim kılındı ve bu sayede ekonomi büyüdü, ekonomi büyüdükçede kaynak oluştu. Dolayısıyla bütün bu hastaneleri, bütün bu yolları, köprüleri, tunelleri, şehin hastaneleri diyiyoruz şehir hastanelerini yapan güç ve kaynak aslında milletin kendi kaynağı. Sadece ve sadece milletten aldığımız kaynağı tekrar millete döndürmemiz noktasında güçlü bir siyasi irade gerekiyordu AK Parti bunu sağladı.”

01 02 03

 

YORUMLAR

  1. abdullah dedi ki:

    sn naci ağbal bey selamlar sunarak,Bayburtun kalkınması adına,üzülerek belirtmek isterizki 30 yıl-
    dır,Bayburtun tarihi eserleri ,Eskişehir-g.hane ve Erzurum depolarında çürümekte,dir,bu itibarla
    *Şirin Bayburt,a*yakışır müze gerekmektedir,m.e.b,bakanlığı ve il müd,lüğü ile istişare yapılarak
    *cumhuriyet caddesinde bulunan”kız sanat okulu binası güzel olur…,değerlendirilmesini arz ederiz.
    *başarılarınızın devamını”c.Allahtan niyaz ederiz.,saygılarımızla.

  2. ismail dedi ki:

    SAYIN MİLLET VEKİLİ ADAYI BOŞ VAATLERDE BULUNMASINA ANLAM VEREMİYORUM. MEVCUT KIŞLAMIZIN KÜÇÜLECEYİNİ SAYIN BAKANDAN DUYMANA GEREK YOK KIŞLADA HANGİ RÜTBELİGE SORSAN SÖYLÜYO AÇIK AÇIK TEMMUZ AYINDA KÜÇÜLECEGİ AŞİKAR SAYIN BAKANDAN BAYBURTLUYU SEVİNDİRECEK ACEMİ BİRLİGİ KONUSUYSA EGER ALT YAPISINI 4 YILDA YAPASSINIZ 12 YIL DAHA UYUTMAYI BAYBURTLU GÖZE ALIRMI BİLMEM.BİRDE SAYIN ÖZBEK NEDEN HELVA ZİYARETİNDE YOK NEDE OLSA HACALİ POLATIN KÖYÜ OLDUGUNDANMI

  3. metin dedi ki:

    sürekli gelip gidiyor bol bolda vaat veriyor da ortada bir şey yok artık Bayburtlu kandırılmak istemiyor iş aş istiyor ramazanın 3 günü iş kurdan işine son verilmesini istemiyor adalet istiyor torpil istemiyor dert çok ama derman 7 haziran kandırılmaya doydu bayburtlu