Dolar 32,5691
Euro 34,9515
Altın 2.426,67
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, inşaatı devam eden okulları yerinde inceledi

Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, inşaatı devam eden okulları yerinde inceledi
26 Temmuz 2022 15:49 | Son Güncellenme: 26 Temmuz 2022 15:52
A+
A-

Kısa bir süre önce göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, Bayburt’ta inşaatı devam eden okulları yerinde inceleyip yetkililerden bilgi aldı.

Bayburt’ta hayırsever tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden Fatma Ersoy Anaokulu ve Süleyman Ersoy İlkokulu inşaatlarını inceleyen Milli Eğitim Müdürü Rahmi Güney, devam eden çalışmalar hakkında yetkililerinden bilgi aldı.

Güney, daha sonra depreme dayanıksız olduğu tespit edilen ve yıkımına karar verildikten sonra 2021 yılında TOKİ tarafından yapımına başlanan Erdem Bayazıt İmam Hatip Ortaokulu inşaatını inceledi.

Yapımı devam eden okul binaları için hayırsevere teşekkür eden Güney, çalışanlara kolaylıklar diledi.

Milli Eğitim Müdürü olarak kısa bir süre önce göreve başlayan Rahmi Güney’in yayınlamış olduğu mesaj ise şöyle:

“Sevgi ve hoşgörü kenti Bayburt’ta İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum.

Ülkemizin kadim şehirlerinden biri olan huzur kenti Bayburt’a hizmet edecek olmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyor; bizleri bu vazifeye layık gören Sayın Bakanımız Pof. Dr. Mahmut Özer’e şükranlarımı arz ediyorum.

Bizlerden önce huzur kenti Bayburt’umuza ve bu kentin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Bakanlığımızın çeşitli kademelerinde yürüttüğüm görevlerden edindiğim bilgi, beceri, deneyim ve tecrübenin ışığında ilimizin eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak için Bayburt eğitim camiasının tüm paydaşları ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı öncelikle ifade etmek istiyorum.

Çalışma arkadaşlarımız; müdür yardımcılarımızla, ilçe milli eğitim müdürlerimizle, şube müdürlerimizle, okul müdürlerimizle ve en önemlisi geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizle birlikte çocuklarımıza en güzel eğitim ortamlarını hazırlamanın gayreti içinde olacağız. Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde ilimizde eğitimin niteliği ve içeriğini yüceltecek bu çalışmaları gerçekleştirirken en başta velilerimizin, üniversitemizin, sivil toplum kuruluşlarımızın ve eğitim camiasının değerli mensuplarının bizlere gereken desteği sağlayacağına, elini taşın altına koyacağına yürekten inanıyorum.

Bugünden itibaren Bayburt’ta eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün de makamımızın da kapısı açık olacaktır. Yolumuz ilim, irfan yoludur. Dilimiz sevgi dilidir. Gayemiz istiklali ve istikbali uğruna gözünü budaktan esirgemeyen aziz milletimize layıkıyla hizmet etmektir. Bu kutlu yolculukta Rabbim yâr ve yardımcımız olsun. Rabbim Bayburt’umuza hayırlı hizmetler etmeyi bizlere nasip eylesin.”

İş ve gönül birliği içinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek için ekip ruhuyla çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.

Huzurun başkenti olan bu güzel şehre atanmış olmamın; geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz, velilerimiz, il ve ilçelerdeki en ücra köşeye kadar idarecisinden personeline tüm çalışma arkadaşlarımız ve şahsım için şehrimizin ve ülkemizin yarınları için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. VELİ dedi ki:

    Bakalım Milli eğitim müdürümüz ne zaman gidecek.?