Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Az Bulutlu
Bayburt
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Milletvekili Özbek, Ayağının Tozuyla Ziyaretlere Başladı

Milletvekili Özbek, Ayağının Tozuyla Ziyaretlere Başladı
15 Mart 2015 18:03
A+
A-

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek Meclis çalışmalarının ardından geldiği Bayburt’ta Hastane ziyareti yaptı, partisinin mahalle ve köy başkanlarıyla bir araya geldi. 

Önce Hastaneye giderek hastaları ziyaret eden Milletvekili Bünyamin Özbek, “14 mart tıp bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarımızın bayramı kutladık. Hastane Genel Sekreterimizi yanımıza alarak hastalarımızı ziyaret ettik.Düşüncelerine ortak olduk.İsteklerini dinledik.Tüm isteklerinin başımızın üstünde yeri var.Hastalarımıza moral vermeye çalıştık. Hastalarımıza Allah tan acil şifalar diliyorum.” dedi.

Daha sonra Bayburt Gençlik Merkezinde düzenlenen Ak Partinin mahalle ve köy başkanlarıyla düzenlenen toplantıya katıldı. Burada toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti il başkanı Hakan Kobal, ” Sizinle bu yolda yürüdüğüm için çok mutluyum. Rabbim muhabbetimizi eksiltmesin. Ak Parti farklılıklarını zenginlik olarak gören demokrasiyi içine sindiren toprağıyla değerleri ile barışık bir partidir, Allah bu birliğimiz daim etsin” dedi.

Belediye başkanı Mete Memiş ise konuşmasında, ” 7 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu vurgulayarak birbirimize kenetlenerek gücümüzü tüm dünyaya göstereceğiz. Bu güç bizde var, bu salonda var. Bu birlik ve beraberlik bizi başarıya taşıyacaktır.”

Son olarak konuşma yapan  Milletvekili Bünyamin Özbek yaptığı konuşmasında, ” T.B.M.M. çalışmalarında ara buldukça teşkilatımız ile beraber oluyoruz. Bugünde mahalle ve köy başkanlarımız ile bir araya geldik. Ak parti kuruluşundan bugüne kadar ülkemize çağ atlatmış bir partidir.Bu hizmetlerin temelinde sizler varsınız. Bu hizmetlerinin anahtarı sizlersiniz.Bu memlekete kop tüneli,araklı tüneli,hastaneler,barajlar,okullar,üniversiteler,göletler,duble yollar,daha sayamadığım bir çok hizmetler sizlerin verdiği destekle yapılıyor. Bayburt her alanda gelişmeye devam ediyor.Diğer partilerimiz eleştiriyor ama İŞKURUN  bu memlekete getirdiği ekonomik gelir ortada. Dört yılda Bayburt’ta kattığı ekonomik katkı 120 trilyondur. Bu ne nimettir artık bir düğmeye basıyoruz doğalgaz evimizde. Ben kadın kolları kongresinde dediğim gibi bugünde buradan tekrarlıyorum, bizden önceki  hükümetler Bayburt’a bizim yaptığımız yatırımların  yüzde birini yaptı iseler ben aday olmayacağım. Henüz hiç bir siyasi partiden bir ses çıkmadı. Artık gelişen bir Türkiye var gelişen bir Bayburt var. Sizler olduğu müddetçe Recep Tayyip Erdoğan var olacak Ahmet Davutoğlu var olacaktır.” diye konuştu.

Bayburt Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıya Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Mete Memiş, Ak parti il başkanı Hakan Kobal, İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, Merkez İlçe başkanı Mustafa Daştan ,Kadın kolları başkanı Müge Köse,Gençlik kolları başkanı İbrahim Kaymak,teşkilat yöneticileri ve mahalle ve köy başkanları katıldı.

Fotoğraf Galeri Buton

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.