Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci belediye çalışmalarını inceledi

Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci belediye çalışmalarını inceledi
21 Ağustos 2020 14:46
A+
A-

Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret edip, Belediye’nin bazı çalışmalarını birlikte incelediler.

Bayburt’un güncel konularının konuşulduğu ziyarette Başkan Pekmezci, Milletvekili Battal’ı Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek Bayburt için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Milletvekili Fetani Battal ise Başkan Hükmü Pekmezci’ye kendisine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Battal ve Pekmezci Belediye çalışmalarını incelediler

Ziyaretin ardından Milletvekili Fetani Battal ve Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci yapımı süren belediye çalışmalarını yerinde incelediler.

İncelemelerine ilk olarak Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Şehit Nusret Parkı’ndan başlayan Milletvekili Battal ve Başkan Pekmezci burada devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Milletvekili Battal ve Bbelediye Başkanı Pekmezci, çalışmaların devam ettiği eski Genç Osman Parkı’nın bulunduğu alanda hayırsever bir vatandaş tarafından yaptırılan camiyi incelediler ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında ilgili personelden bilgi aldılar.

İncelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli de eşlik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.