Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Milletvekili Adaylarından Teknik Ziyaret…

Milletvekili Adaylarından Teknik  Ziyaret…
4 Haziran 2015 15:19 | Son Güncellenme: 4 Haziran 2015 15:34
A+
A-

Teknik Forum Derneğini ziyaret eden milletvekili adayları Bayburt’un gelişimi konusunda dernek yöneticilerinden destek olmalarını istediler.

Mühendis, Mimar, Tekniker ve Teknisyenler Derneğini ziyaret eden Bayburt AK Parti Milletvekili Naci Ağbal ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayları Dr. Kadri Karaoğlu ve Tamer Kayaalp, dernek yöneticilerinin ve üyelerinin Bayburt adına önemli bir STK olduğunu belirterek, geleceğe yönelik Bayburt’un imarı konusunda ve sorunlarının çözümü aşamasında kendilerinden fikren ve projeler konusunda destek olmalarını istediler.

Dernek başkanı Kadir Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri iki gün arayla dernekte ağırladıklar milletvekili adaylarıyla teknik insan gözüyle şehrin geleceğine yönelik çözülmesi gereken sorunlarını konuştular. Dernek başkanı Kadir Yılmaz, “ 2009 yılında kurulmuş olan derneğimizin en önemli görevlerinden birisi, şehrimizin sorunlarına ışık turmak adına çözüm önerileri geliştirerek yetlililer başta olmak kaydıyla kamuoyuyla paylaşmaktır. Bizler Bayburt’ta yaşayan ve Bayburt’un sorunlarını dert edinen teknik insanlar olarak, şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına fikren sorumluluk yüklenmeye hazır olduğumuzu belitmek istiyorum. Siyasi partilerimizin milletvekili adaylarının derneğimizi ziyaret ederek fikirlerimizden yararlanmak istemeleri ve geleceğe yönelik kendilerine yardımcı olmamızı talep etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bizler her zaman olduğu gibi fikirlere ve bütün milletvekili adaylarımıza eşit mesafede olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Derneğimizde yönetici ve üye olan teknik arkadaşlarımızın fikirleri, Bayburtumuzun geleceğine her aşamada değer katacağına inanmaktayız. Yapılacak olan seçimlerin öncelikle ülkemiz ve ilimiz açısından hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

1 2 3 4 6 7

 

YORUMLAR

  1. fatih dedi ki:

    DİKKATLİ BAKIN BU HABERDE BAYBURTUN VEKİLLERİ VAR 1-1