Dolar 32,3470
Euro 35,0988
Altın 2.307,90
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

MHP Lideri Bahçeli, Bayburt’ta Coşkuyla Karşılandı

MHP Lideri Bahçeli, Bayburt’ta Coşkuyla Karşılandı
30 Mayıs 2015 18:09 | Son Güncellenme: 1 Haziran 2015 22:08
A+
A-

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Bayburt’ta partisinin düzenlediği mitingde halka seslendi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Bayburt’ta partisinin düzenlediği mitingde halka seslendi. Coşkulu kalabalığa hitap eden Bahçeli, konuşmasında iktidara yüklendi. Cumhuriyet Caddesi’nde gerçekleştirilen mitingde sözlerine, “Aziz Bayburtlular hepinize selam ve sevgilerimi sunuyorum. Bu buluşmanın gerçekleşmesinde emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Bu mitingin gerçekleşmesinde emeği geçen katkısı bulunan her dava arkadaşımı yürekten kutluyorum. 9 gün sonra yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinin ülkemizin birliğine, milletimizin dirliğine, insanımızın refahına en üst düzeyde katkılar sağlamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Seçimlerin barış, huzur, güven ve demokratik yarış içerisinde  geçmesini temenni ediyor, siyasi partilere ve milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz” diyerek başlayan MHP Lideri Bahçeli, konuşmasına daha sonra ekonomik sorunlara değinerek devam etti.

Bahçeli, “Bayburt’umuzun sorunları ağır ve fazladır. Kulağını bize verip mesajlarımızı dinleyen Bayburtlu esnaf şikayetçidir. Emeklilerimiz her yerde olduğu gibi Bayburt’ta da mağdurdur. İşsizlik Bayburtlu’nun ümitlerini karartmıştır. İşsiz ve yoksul kardeşlerimiz feryad etmektedir. Sosyal ve ekonomik açmazlar günden güne büyümüştür. AKP Bayburt’un kanayan yarasını dindirememiştir. Diyorlar ki milli gelir 800 milyar dolara çıktı. Diyorlar ki kişi başına düşen gelir 10 bin doları aştı. Peki arttığı söylenen milli gelirden hakkınız aldınız mı? Bu gelir sizi buldu mu? Borçlarınız azaldı mı? Faiz ve kredi kartı zulmü kesildi mi? Ekonomik rahatlama Bayburt’ta görülmedi. Borçlarınız azaldı mı? Faiz ve kredi kartı zulmü kesildi mi? Ekonomik rahatlama Bayburt’ta görülmedi. Pasta büyüdü dediler ama hep kendileri yediler. Türkiye zenginleşti uçuşa geçti dediler fakat zenginleşen, uçan Bayburtlu değil yandaşlar olmuştur. Vatan evlatları aç gezerken, bakan ve Başbakan evlatları haram lokma ile doydular, küplerini doldurdular. Sizler sefalet yaşadınız birileri saraylar yaptırıp sefa sürdü. Sizler fakirliğin girdabına düştünüz, birileri saltanatın zirvesine çıktı. Sizler kaybettiniz, hırsızlar kazandı. Sizler zarar ettiniz, rüşvetçiler kârlarına kâr kattı. Sizler üzüldünüz, haramzadeler sevinçten havalara uçtu. Sizler umutsuz, işsiz, yarınsız kaldınız, çalanlar, çırpanlar, sövenler azgın nefeslerine hizmet etti” dedi.

İktidar partisine yolsuzluk ve yolsulluk üzerinden yüklenen Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ise, Cumhurbaşkanlık makamının tarafsızlık ilkesini çiğneyerek, mitingler yapıp iktidar partisine oy istemekle suçladı. Bahçeli, MHP’nin seçim vaatlerine de değindiği konuşmasında şunları kaydetti: 

“AKP baştan aşağı istismar olmuştur”

 “Bayburtlu kardeşlerim istismar edenler, tertemiz vicdanları kullananlar emanet hıyanet etti. AKP siyasetini istismar ve ikbal üzerine kurulmuştur. Zina meselesini istismar etmiş Bayburtlu’yu oyalamıştır, başörtüsünü istismar etmiş inançlarımızı zedelemiştir. Kudüs, Kabe, Kuran ve kutsal değerlerimizi istismar etmiştir. İmam Hatip konusunu istismar edip gençlerimizi aldatmıştır. Milli iradeyi istismar etmiş yolsuzluğu artırmıştır. Yoksulları kandırmış açlığa mahkum etmiştir. AKP baştan aşağı istismar olmuştur. Gerek Erdoğan, gerekse de Davutoğlu Türkiye’yi çaresiz bırakmıştır. Türk milletini ve Bayburt’u küçümsemişlerdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni küçük düşürmüşlerdir. Yabancı başkentlerin ağzına bakmışlardır. Türk ve Türkiye düşmanları ile işbirliği yapmışlardır. Bölücülere kefil olmuşlar ve bebek katiliyle pazarlık masaları kurmuşlardır. AKP her şeyi eline yüzüne bulaştırmış, hiç bir vaadini yerine getirememiştir.”

“Bayburtlu’nun sorunları dağ gibidir, MHP Bayburt için vardır”

 “Şimdi Başbakan Davutoğlu meydan meydan dolaşmaktadır. Esasen anlattığı bir şey yoktur. Türkiye için hiç bir vizyon sunamamaktadır. Her şeyini Erdoğan’a  bağlamıştır. Erdoğan yeni koltuk kazanmak için Başkanlık propagandası yapmaktadır. Bayburtlu’nun sorunları dağ gibidir fakat Davutoğlu, Erdoğan’a hizmetkârlık yapmaktan burada yükselen talepleri kulak ardı etmekten hiç bir rahatsızlık duymamaktadır. Peki Bayburtlu’nun işsizliğini kim çözecektir? Bayburtlu’nun yoksulluğunu kim bitirecektir. Ben sizlere söylüyorum, MHP Bayburt için vardır. Varsın Erdoğan, yıkım emellerine ulaşacak yeni koltuk arasın. Varsın AKP PKK ile başkanlık sistemi üzerinden faaliyet ve çalışma yürütsün. Varsın Erdoğan sarayında 17-25 Aralık’ın zilletiyle yaşasın, hesap vermekten kurtulmak için Başkanlık hayalleri kursun. Bunların hiç bir önemi yoktur. Biz Bayburt’u çaresiz bırakmayacağız. Biz Bayburt’u kimsesizliğe ve yalnızlığa terk etmeyeceğiz. Hiç kimseyi ayırmadan Bayburt’u yüreğimizde umudunuz olmayı sürdürürüz. Bayburt Kalesi’nin hatıralarına leke sürdürmeyiz. Bayburt’a deva oluruz. Soruyorum bizim yürümeye var mısınız? MHP iktidarına hazır mısınız? Zalimleri, hainleri emanete zarar veren karanlık emelleri kovmak için MHP’yi seçecek misiniz? Sandık başına gittiğinizde Türk milletinin kardeşliğini bozanları unutacak mısınız? Manevi değerler üzerinde yapılan ucuz siyaseti affedecek misiniz? Milletimizin şeref ve haysiyeti üzerinden yapılan tartışmaları göz ardı edecek misiniz? 9 gün sonra ya huzur ya hüsran kazanacak. Ya zillet, ya da millet kazanacaktır. Artık sinsi oyunlar bitmelidir. Artık rezalet serüvenleri kapanmalıdır. Artık ihanetin perdesi yırtılıp atılmalıdır. Bayburtlu’nun beklemeye tahammülü kalmamıştır. Oyalanacak vakit yoktur. Tehdit çok yakındır, tehlike her köşededir. Zulüm her yerdedir.”

“MİT tırları içinde bir şehri tümden havaya uçuracak…”

 “MİT tırları ile ilgili medyada çıkan haberler Türkiye’nin ne hallere düşürüldüğünü ispat etmektedir. 19 Ocak 2014 tarihinde alınan bir ihbar üzerine Adana’da MİT Tırları Cumhuriyet savcıları tarafından durdurulmuştur. Erdoğan aylarca buna ihanet dedi. Aylarca savcılığın kararını düşmanlık olarak gösterdi. Davutoğlu da Erdoğan’dan aldığı talimat ve buyruklar doğrultusunda aynı tavır içinde oldu. AKP hükümetinin tüm mensupları ağız birliği ederek tırlarda ilaç olduğunu söylediler. Milli güvenliğin devlet sırrını bahane gösterdiler. Türkmenlere yardım götürüldüğü yalanını söylediler. Tırlarda silah olduğu iddialarını sürekli reddettiler. Savcı ve askerler hakkında soruşturmalar açıldı. Hatta görevlerini yapan jandarma personelleri cezaevlerine sokuldu. Savcıya hayat zindan edildi. Şimdi tüm gerçekler fotoğraflı bir şekilde ortay çıkmıştır. MİT tırları içinde bir şehri tümden havaya uçuracak silah ve mühimmat olduğu açıklanmıştır. AKP’li bir genel başkan yardımcısı bu silahların Özgür Suriye Ordusuna gönderildiğini itiraf etmesine rağmen üzerinde kimse durmamıştır. Erdoğan, Türkiye’yi böyle bir çukura nasıl sürüklemiştir? Komşu coğrafyadaki iç savaşa taraf olan, teröristleri silahlandıran Erdoğan ve Davutoğlu suç işlemiştir. AK Parti mafyalaşmış, meşrutiyetini kaybetmiştir. Silah tüccarlarının, can alan teröristlerin aparatı haline gelmiştir. Bu durum Türkiye’yi uluslar arası alanda mahcup duruma düşürecektir. Barzani’ye, PYD ve PKK’ya  ağır silahlar verilmiş midir? Davutoğlu’nun yaptık dediği piyade silahları kimlerin elindedir. Hiç kimse Türk milletini aldatamayacak, buna da hakkı olmayacaktır. Türkiye hiçbir zaman böyle karaborsa siyasetini görmemiş, maruz kalmamıştır. Yalan bunlardadır, inkar bunlardadır, riyakarlık bunlardadır, haram bunlardadır. Allah’la aldatma bunların mesleğidir. Gıybet ve iftira bunların geçim kapısıdır.”

“Başkanlık diktatörlük kapısıdır”

“Sizlerin ekonomik sorunlarına aldırış etmeyen Erdoğan, Ankara’da dev bir saray yaptırdı. Bu sarayı hukuktan, aydınlıktan, helalden kaçırdık Bu sarayın ismi kaçak ve karanlık saray oldu. Erdoğan sarayına 1 milyar 370 milyon lira harcadı. Sizden aldı, bin 150 odalı fildişi kulesine yatırdı. Sizden aldı ayakkabı kutularına sakladı. Sizden aldı aylık sabit gideri 21 milyon lira olan sırça köşküne gömdü. Ve dedi ki, ‘İtibardan tasarruf olmaz, milletin evidir.’ Nasıl bir milletin evidir ki hep Erdoğan ve yandaşları oturmaktadır. Çoğunuzun evi yoktur, olanlarında kirası çoktur. Gelin görün ki Erdoğan sarayda yaşamaktadır. Cumhurbaşkanlığı da yetmiyor,başkanlık sistemi istemektedir. Sanki Türkiye’nin her derdi bitti, bir tek başkanlık sitemi kaldı. Başkanlık diktatörlük kapısıdır. Başkanlık istikrarsızlık kaynağıdır, başkanlık bölünmenin ve parçalanmanın karar mercidir. Erdoğan ömür boyunca kendisinin ve ailesinin güven altına almak için bu arayış içerisindedir.”

“Hırsız kovalamakta, hakim kaçmaktadır”

 “17-25 Aralık rüşvet yolsuzluk sürecinden yakayı kurtarmak için Türkiye’ye komplo kurmaktadır. Hakim ve savcılar hırsızlar tarafından mesleklerinden edilmektedir. Polisler rüşvetçiler tarafından cezaevine sokulmaktadır. Hırsız kovalamakta, hakim kaçmaktadır. Tam bir hukuk cinayeti yaşanmaktadır. adalet muallaktadır, vicdan katledilmektedir. Kaybeden Türkiye kazanan Erdoğan ve çetesidir. Kaybeden Türk milleti, kazanan haramzadeler ve hainlerdir. Kaybeden Bayburt, kazanan hak ve hukuka darbe vuranlardır. Soruyorum sizlere tarafsız olması açık açık yazan Cumhurbaşkanı sanal açılış törenleri ve devletin imkanlarıyla korsan ve paralel miting yapar mı? Yine anayasa göre devletin başı olan Cumhurbaşkanı bir partinin fiili ve eş başkanı gibi hareket edebilir mi? Eşit olması gereken Cumhurbaşkanı muhalefetle kavgaya tutuşup iktidarı koruyabilir mi? Bu iktidar dibe vurmuştur. Davutoğlu’nun suyu ısınmış, Erdoğan’ın yörüngesi kaymıştır. Tüm Bayburtlu vatandaşlarımıza sesleniyorum. Hırsıza, arsıza, namussuza, yağmacıya, düzenbaza, istismarcıya, işbirlikçiye, israfa karşıu Bizimle Yürü Bayburt. AKP’ye destek veren kardeşim Türkiye için, vatan için bu defa birlikte yürüyelim. Bunlarda hayır yoktur. CHP’ye oy veren vatandaşlarım gelin sizlerde bizimle yürüyün. Kararsız kalan kardeşim boşuna zaman kaybetme, MHP seninle, senin yanındadır. 

Fotoğraf Galeri Buton

“Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız”

“Milliyetçi Hareket mazlumun, işsizin, yoksulun, şehidin hesabını sormak için 7 Haziran’ı bekliyor. MHP iktidarında; yoksullukla savaşacağız, yolsuzlukla ve terörle mücadele edeceğiz. Devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceğiz. Ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceğiz. Üreten Ekonomi Programımızla sanayinin, iş adamlarımızın, aç ve açıkta kalan milyonlarca masum vatandaşımızın sorunlarını gidereceğiz. Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır. Türkiye, MHP iktidarıyla, milli varlığına, tarihi misyonuna sahip çıkarak bugün içinde bulunduğu ataletten kurtulacaktır. Emeklilerimize; Mart ayında 1400 ve Eylül ayında 1400 lira olmak üzere yılda toplam 2800 lira Emekli Destek Ödeneği vereceğiz. Kamu çalışanlarımızın çeşitli isimler altında ödenen tüm ek ödeneklerini emekli aylıklarına yansıtacağız. Emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini çözeceğiz. Mazotta, gübrede, ilaçta, tohumda, yemde, fidede, ÖTV ve KDV’yi tamamen kaldıracağız. Çiftçilerimizin belini büken mazotu 1 lira 75 kuruşa indireceğiz. Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız. Hayırlı olsun. İmamsız ve müezzinsiz cami bırakmayacağız. Cem evi gerçeğini siyasi kaygılardan uzak bir şekilde kabul edecek ve devlet yardımının önünü açacağız. Köy ve mahalle muhtar maaşlarının en az asgari ücret kadar yükselmesi, yani en az 1400 lira olması için gereğini yapacağız.”

“Bu namus ve devlet sözüdür”

“Esnaf ve sanatkârlarımız yeni iş yeri açtılarsa, onları beş yıl süreyle gelir vergisinden muaf tutacağız. İlave olarak, kendi nam ve hesaplarına ödedikleri sigorta primlerinin yarısı beş yıl süreyle devlet tarafından karşılanacaktır. Şoför esnafımızın aldığı yeni ticari araçtan 10 yıl kullanmak kaydıyla KDV ve ÖTV almayacağız. Kutlu olsun. Esnaf, Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarını iyileştireceğiz. Gerçek manada intibak düzenlemesi yapacağız. İşsiz kardeşlerim üzülmeyin, Üreten Ekonomi Programımızla her yıl 700 bin insanımıza iş sağlayacağız, sorunlarınızı bitireceğiz. Bugüne kadar kim, hangi ad altında, hangi tutar ve miktarda yardım alırsa alsın, anasının ak sütü gibi helali olan sosyal yardım ve desteklerden kesinlikle mahrum bırakılmayacaktır. Ve de bu yardımları refah artışı kapsamında yükseltip yüzleri güldüreceğiz. Şimdi 10 gündür başlayan ve önümüzdeki 10 günde de devam edeceğine inandığımız bir çirkin, siyasi ahlaktan uzak uygulamlar yeniden şahit olacağız. Alakaranlıktan sabaha kadar kimsesiz insanlarımızı bulup sosyal yardım alan insanlarımıza ‘AKP eğer istenilen oyu almazsa bunlar kesilir’ diyorlar. Bu yalana kanmayın. Biraz önce söyledim. Bu namus ve devlet sözüdür. bunları söyeleyerek oyları çalmaya çalışan şerefsizlere geldiği gibi gönderin. Muhtaç durumda olan ailelerimizin en az bir ferdine iş vereceğiz. İş sağlanana kadar, asgari ücretin yarısı kadar, yani 700 lira Aile Desteği adı altında ödeme yapacağız. Şehit yetimlerimizin tamamına iş sağlayacağız. Gazilerimiz ve çocuklarının işe yerleştirilmelerine öncelik tanıyacağız. Korucularımızı sahipsiz bırakmayacağız. Kamuya ait atıl arazileri yoksullarımıza tahsis etmekle kalmayacak, istihdam oluşturmak amacıyla, büyük ya da küçükbaş hayvanları bedelsiz dağıtacağız. Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız veya 250 lira kira yardımı yapacağız. Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Hilalkart uygulamasına geçeceğiz. Güle güle harcayınız. Öğretmenlerimizin 3600 ek göstergeden yararlanmalarının önünü açacağız. Yuva kuracak gençlerimize 10 bin lira tutarında, iki yıl vadeli, faizsiz kredi imkânı sağlayacağız. Devletin asli ve sürekli hizmetlerinde çalıştırılan taşeron işçilere kadro vereceğiz. Kamuda sözleşmeli, geçici, 4/B’li, 4/C’li, vekil ve benzeri şekilde istihdam edilenlerin alayını kadrolu yapacağız. Şüphesiz bölücülüğün ve terörün kökünü kazaıyacağız. Bizimle yürü Bayburt. Ne Mutlu Türküm Diyene.”

Miting sonunda MHP İl Başkanı Süleyman Burç tarafından Genel Başkan Bahçeli’ye Bayburtspor atkısı ve ehram kumaşından üretilmiş kravat hediye edildi. Bahçeli partilileri selamlayıp karanfil dağıtarak, Erzurum’da gerçekleştireceği mitingine gitmek üzere Bayburt’tan ayrıldı.

Haber Metni :Bayburt Postası

https://www.youtube.com/watch?v=SVTxF1PNDZI

YORUMLAR

  1. baba dedi ki:

    “Bayburtlu’nun sorunları dağ gibidir, MHP Bayburt için vardır”

  2. BAYBURT PLATFORMU dedi ki:

    BAYBURTA HIZLI TREN SÖZÜ VERİLDİ,BASINDAN(E.BAKAN BİNALİ YILDIRIM)BAŞARILAR DİLEĞİ İLE.
    TŞK,LER SN BAKAN.İNŞAALLAH””DLH VE ÇED”TOPLANTILARI OLUR KANAATİNDEYİZ,ARTIK BAYBURT
    G.HANE KADAR ŞANSLI GİBİ.

  3. hocaya dedi ki:

    hoca videosu var yukarda sen mitingi bir daha dinle şu duyduğunu söylediklerin senin için önemsizse milletin malını mülkünü gasp edenler umrun da değilse sorun yok bak aklıma ne geldi hoca yoksa sen kaldırım kenarında mitinge kimler geldi diye fişleme yapan adam olmayasın

  4. alim dedi ki:

    hoca olayı iyi özetlemiş bir kaç eklemede biz yapalım ne diyor bahçeli ağa hükümet suriyedeki terörist unsurları silahlandırdı ortalığa kana verdiler diyor türkiye suriyede kimi destekliyor öso ve bayır bucak türkmenlerini durdurulan tırlar kime gidiyordu türkmenler ve öso na bunları terörist ilan eden bir liderden ne olur dün dinledim istanbul mitinginde bayırbucak türkmenlerine mhp olarak sahip çıkılacaktır diyor buyur burdan yak mit tırlarının durdurulmasını normal görüyor hükümeti eleştiriyor bunu yapanlar kim paralel yapı bunu yapmasını isteyen kim mossat.cıa ve diğer emperyalist güçler ozaman bahçeli nerde duruyor kimlerin değirmenine su taşıyor onuda siz görün adam ben tek başıma iktidar olum ülkeyi yönetim diye bir derdi varmı biz koalisyon olalım beni ve mhp yi başkaları yönetsin soru soran olursa başbakan gerekli cevabı vermiştir desin yürüsün gitsin eğer 7 haziranda ak parti tek başına gelemezse ne olacak yüzde doksan ihtimal chp+mhp yetmese hdp li bir koalisyon olacak o zaman varın siz bu ülkenin ne hallere düşeceğini hesap edin adanada çhp li bayan adayı vuran adamın medyaya yansıyan ifadelerini duymuşsunuzdur adamın banka hesaplarını vekelet verdiğinden dolayı boşaltmış onun gibi nicelerini adam ne diyor bu kadın adanayı bile satar kadın liste bir adana chp adayı ya eski cankaya belediye başkanınıda medyaya yansıyan ifadelerini duymuşsunuzdur ne diyor ben bu hırsızları doyuramadım beni bunlardan kurtarın bayındırlık bakanlığınıda iyi hatırlıyoruz alcak divanda aklananlarıda koalisyonlar gelirse bayburt paris olur tepe tepe tadını çıkarırız hayali ihracaat vurgunları başlar devlet anca onlara döviz ve para getiştirmeye çalışır bizde yağımızla kavrulur bir günde yanar gideriz…

  5. orhan dedi ki:

    Sayın Bahçeli doğruları söylemiş ama birilerinin damarına basmıştır.CHP ve hdp ye neden laf söylememiştir.Açıklayayım CHP milliyetçiliği ayaklar altına almamıştır.Soyup soğana çevirmemiştir. hdp ye ise sizin koalisyon ortağınız olacağı için akp ye sarf edilen sözler onlara da söylenmiş sayılır.Beraber yürüdünüz siz bu yollarda…

  6. hoca dedi ki:

    yattı erdoğan kalktı bilal
    yattı akp kallktı bakanlar
    chp ye hiç laf söylemiyorda çok şükür bir aydır bdp ye tek laf etmiyor
    ama asıl mesele üllke için şuunu bunu yapacaz bayburt için şunu yapacam lafı hiç yok asgari ücret emekli maaşı tamam eyvallah
    peki nükleer tesis füze rampa sistemi güneş yada rüzgar enerjisi kendi otomobilimiz, savunma sanayimiz, sağlık, eğitim, iş kadroları, ulaşım, diyanet bu konular nerede ?
    zaten mecliste grubu olupta kendi memleketinden birinci çıkamayan genel başkan bu
    %15 oyu başarı sayan bu
    türkçülükle övünüpte başbakan yardımcılığı sırasında türk cumhuriyetlerine sadece 3 kez seyahat eden yine bu
    zaten bahçeliden hayır gelseydi kendi memleketinde birinci çıkardı

  7. Gürsel Karapınar dedi ki:

    Mitingin düzenlenmesinde emeği geçen ,MHP il,ilçe teşkilatlarını ,ülkü ocakları
    mensuplarını mitinge iştirak eden partili ve partisiz tüm vatandaşlarımızı tebrik
    ediyorum..
    Saat kulesine kadar uzanan ,kararlı ve oy kullanacak bir kitle hakimdi mitinge.
    Demek ki Bayburtlu MHP ile yürümeye karar vermiş, onurlu,gururlu yörenin
    insanları olduğumuzu kullanacağımız oylarla ,teyit edeceğiz…
    ALLAH yar ve yardımcımız olsun…..