SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Bayburt Medya Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, Video

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » MHP İl Başkanı Burç’un, Suruç ve Bilboard Açıklaması

MHP İl Başkanı Burç’un, Suruç ve Bilboard Açıklaması

Yayınlanma:
Güncellenme:
MHP İl Başkanı Burç’un, Suruç ve Bilboard Açıklaması

Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Burç, Suruç’ta yaşanan katliam ve  Bayburt’ta düzenlenecek olan bir panelin duyurusu için Bilboardlarda ismi yer almayan Bayburt MHP Milletvekili Dr.Kadri Karaoğluyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.  

Bayburt MHP İl Başkanı Süleyman Burç’un yazılı basın açıklaması şöyle;

“Suruç’taki katliamı lanetliyor ölenlerin ailelerine başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli Beyin ifadeleriyle M H P nin duruşu dektarasyon’lara bağlı olmayıp büyük Türk Milletinin bizatihi varlık ve vicdanıyla temellenmiştir.Terörle arasına çizgi çekmeyenler bölücülerle şaibeli ve şuursuz ilişki kuranlar hazırlanacak bir dektarasyon’a imza yerineTürkiyenin Milli hak ve çıkarlarını savunacak erdemi gösterebilmelidir.

M H P  Kaynak ve gerekcesi ne olursa olsun her türlü şiddeti,terörü ve bölücü zehrine hasımdır ve bunların karşısındadır.Orta doğunun yeni baştan Haritasını tanzim ve çizimi vahşet projelerine sabitleyen odaklar Türkiye’yi Irak,Suriye,Lübnan ve Libya ya dönüştürmek için bir provakasyon için dedirler .Şanlıurfa İlimizin Suruç ilçesi amara Kültür merkezi Bahçesinde meydana gelen kanlı terör saldırısının başka türlü izahı olmayacaktır.Bu katliamın akabinde Şehit edilen Polis ve Askerlerimizin ruhları şad mekanları Cennet olsun.Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.

Güneydoğuda Devleti silmeye kalkan o zihniyet Suruç’ta ölenlerin cenazeleri İstanbul’a geldiğinde Yüzleri maskeli,elleri silahlı guruplar tarafından karşılanmıştır.Devlete meydan okuyan bu guruplara müdahale etmeyenler,Süleyman Şah Türbesini kendi Elleriyle yıkan ve o toprakları terk eden zihniyettir. 

Bu vesileyle aziz Vatanımız için canlarını feda eden Şehitlerimizi Rahmetle anıyor Ailelerine baş sağlığı diliyorum.   

23/07/2015 Perşembe günü yapılacak Bayburt Üniversitesinin düzenlediği Panelde MHP Bayburt Millet Vekilimiz Dr Karabey Kadri Karaoğlu nun Bilbordlarda ve Panelistler arasında olmaması İle alakalı sosyal medya üzerinden  Bayburt ta yaşamayan Bayburt un meselesini çözemez diye bir paylaşımım olmuştur. Bu sözümün  arkasındayım.Bayburt un kışını çekmeyen ,Bayburt un tozunu yutmayan Bayburt a çare olamaz.Bu Panellerin sadece Dede korkut şölenlerinde değil her zaman düzenlemesi gerektiğini düşündüğümü bildirmek istiyorum .Bilbordlarda asılı Resimlerdeki Panelistler belli bir Siyasi Partiye (tamamı) hizmet etmişlerdir. Daha önceden hazırladığınız Panel Resimlerini 20/07/2015 tarihinde Bilbord lara astınız.O resimlerde MHP Milletvekilin olmaması önemli değil bizim Resme Bilborda ihtiyacımız yok yapılanın yanlış olduğunu belirttik.Panelistlerin kabul olup olmayacağına etkili olup olmayacağına ancak Bayburt ta yaşayanlar karar vereceklerdir.

Bu panelde bizim muhatabımız aynı zamanda Bayburt üniversitesidir çünkü bu paneli düzenleyen Bayburt üniversitesidir.MHP İl Başkanı olarak Sn Rektörümüzü aradım Bilbordları Bayburt belediyesin organize ettiğini söylediler.Şunu belirtmek isterimki bizim panelist lere herhangi bir sözümüz yok bizim tavrımız paneli organize edenleredir.Sonradan düzeltelim Sn Milletvekili mizinde İsmini yazalım diye çok yakışıksız bir teklifte bulunmuşlardır.

Bayburt medyaya panelde konuşmacı olarak Sn Karabey Kardi Karaoğlu nun İsmini kim verdi.Bizim musademiz olmadan 23/07/2015 Perşembe günü yapılacak Panelden İki Gün önce davetiyelere Sn Milletvekilimizin İsmi niye yazdırıldı.Bunların hepsi MHP ve Sn Milletvekilimiz Karabey Kadri Karaoğlu nun  biligisi dışında yapıldı hem suçlu hemde güçlümü olamak istiyorsunuz .Siz Bayburt’u bütün görmüyorsunuz bütün gören İstişare yapar bütün gören sivil toplum örgütlerinin görüşünü alır.Siz hala siyaset yapmaya çalışıyorsunuz Bayburt un görünen bir çok meselesi var bunlardan bazıları  kapalı Pazar yeri, Hastanemizde Yatak ve Doktor yetersizliğinden dolayı hastalarımızın Erzurum,Gümüşhane ve Trabzon’a sevk edilmesini beraber istişare ederek çözmeye çalışalım.İçme Suyu meselesini halledelim,İçme Sularımızın neredeyse tamamı içilemez durumda bırakın protokol işlerini İnsanlara hizmet için birlikte hareket edelim.Bayburt la ilgili meseleleri önce Bayburt ta yaşayanlardan öğrenelim”

İlgili Haberler