Dolar 32,3326
Euro 35,1252
Altın 2.303,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

MHP İl Başkanı Burç’un, Suruç ve Bilboard Açıklaması

MHP İl Başkanı Burç’un, Suruç ve Bilboard Açıklaması
25 Temmuz 2015 23:15 | Son Güncellenme: 28 Temmuz 2015 08:57
A+
A-

Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Süleyman Burç, Suruç’ta yaşanan katliam ve  Bayburt’ta düzenlenecek olan bir panelin duyurusu için Bilboardlarda ismi yer almayan Bayburt MHP Milletvekili Dr.Kadri Karaoğluyla ilgili yazılı bir basın açıklaması yaptı.  

Bayburt MHP İl Başkanı Süleyman Burç’un yazılı basın açıklaması şöyle;

“Suruç’taki katliamı lanetliyor ölenlerin ailelerine başsağlığı yaralılara acil şifalar diliyorum. Genel Başkanımız Dr Devlet Bahçeli Beyin ifadeleriyle M H P nin duruşu dektarasyon’lara bağlı olmayıp büyük Türk Milletinin bizatihi varlık ve vicdanıyla temellenmiştir.Terörle arasına çizgi çekmeyenler bölücülerle şaibeli ve şuursuz ilişki kuranlar hazırlanacak bir dektarasyon’a imza yerineTürkiyenin Milli hak ve çıkarlarını savunacak erdemi gösterebilmelidir.

M H P  Kaynak ve gerekcesi ne olursa olsun her türlü şiddeti,terörü ve bölücü zehrine hasımdır ve bunların karşısındadır.Orta doğunun yeni baştan Haritasını tanzim ve çizimi vahşet projelerine sabitleyen odaklar Türkiye’yi Irak,Suriye,Lübnan ve Libya ya dönüştürmek için bir provakasyon için dedirler .Şanlıurfa İlimizin Suruç ilçesi amara Kültür merkezi Bahçesinde meydana gelen kanlı terör saldırısının başka türlü izahı olmayacaktır.Bu katliamın akabinde Şehit edilen Polis ve Askerlerimizin ruhları şad mekanları Cennet olsun.Yüce Türk Milletinin başı sağ olsun.

Güneydoğuda Devleti silmeye kalkan o zihniyet Suruç’ta ölenlerin cenazeleri İstanbul’a geldiğinde Yüzleri maskeli,elleri silahlı guruplar tarafından karşılanmıştır.Devlete meydan okuyan bu guruplara müdahale etmeyenler,Süleyman Şah Türbesini kendi Elleriyle yıkan ve o toprakları terk eden zihniyettir. 

Bu vesileyle aziz Vatanımız için canlarını feda eden Şehitlerimizi Rahmetle anıyor Ailelerine baş sağlığı diliyorum.   

23/07/2015 Perşembe günü yapılacak Bayburt Üniversitesinin düzenlediği Panelde MHP Bayburt Millet Vekilimiz Dr Karabey Kadri Karaoğlu nun Bilbordlarda ve Panelistler arasında olmaması İle alakalı sosyal medya üzerinden  Bayburt ta yaşamayan Bayburt un meselesini çözemez diye bir paylaşımım olmuştur. Bu sözümün  arkasındayım.Bayburt un kışını çekmeyen ,Bayburt un tozunu yutmayan Bayburt a çare olamaz.Bu Panellerin sadece Dede korkut şölenlerinde değil her zaman düzenlemesi gerektiğini düşündüğümü bildirmek istiyorum .Bilbordlarda asılı Resimlerdeki Panelistler belli bir Siyasi Partiye (tamamı) hizmet etmişlerdir. Daha önceden hazırladığınız Panel Resimlerini 20/07/2015 tarihinde Bilbord lara astınız.O resimlerde MHP Milletvekilin olmaması önemli değil bizim Resme Bilborda ihtiyacımız yok yapılanın yanlış olduğunu belirttik.Panelistlerin kabul olup olmayacağına etkili olup olmayacağına ancak Bayburt ta yaşayanlar karar vereceklerdir.

Bu panelde bizim muhatabımız aynı zamanda Bayburt üniversitesidir çünkü bu paneli düzenleyen Bayburt üniversitesidir.MHP İl Başkanı olarak Sn Rektörümüzü aradım Bilbordları Bayburt belediyesin organize ettiğini söylediler.Şunu belirtmek isterimki bizim panelist lere herhangi bir sözümüz yok bizim tavrımız paneli organize edenleredir.Sonradan düzeltelim Sn Milletvekili mizinde İsmini yazalım diye çok yakışıksız bir teklifte bulunmuşlardır.

Bayburt medyaya panelde konuşmacı olarak Sn Karabey Kardi Karaoğlu nun İsmini kim verdi.Bizim musademiz olmadan 23/07/2015 Perşembe günü yapılacak Panelden İki Gün önce davetiyelere Sn Milletvekilimizin İsmi niye yazdırıldı.Bunların hepsi MHP ve Sn Milletvekilimiz Karabey Kadri Karaoğlu nun  biligisi dışında yapıldı hem suçlu hemde güçlümü olamak istiyorsunuz .Siz Bayburt’u bütün görmüyorsunuz bütün gören İstişare yapar bütün gören sivil toplum örgütlerinin görüşünü alır.Siz hala siyaset yapmaya çalışıyorsunuz Bayburt un görünen bir çok meselesi var bunlardan bazıları  kapalı Pazar yeri, Hastanemizde Yatak ve Doktor yetersizliğinden dolayı hastalarımızın Erzurum,Gümüşhane ve Trabzon’a sevk edilmesini beraber istişare ederek çözmeye çalışalım.İçme Suyu meselesini halledelim,İçme Sularımızın neredeyse tamamı içilemez durumda bırakın protokol işlerini İnsanlara hizmet için birlikte hareket edelim.Bayburt la ilgili meseleleri önce Bayburt ta yaşayanlardan öğrenelim”

YORUMLAR

  1. mahmut dedi ki:

    madem bayburtta yaşamayan bayburtun sorunlarını anlamıyorsa 2011 seçimlerinde adayınız şeref oruç bayburtta mı yaşıyordu.veya 7 haziran seçimlerinde 2.sıra adayınız tamer kayaalp bayburtta mı yaşıyordu da bayburttan aday yaptınız. siz bu ülkede yaşamayan adamı cumhurbaşkanı yapmaya çalışan bir partisiniz bırakın artık bu sığ siyaset anlayışını.seçim öncesi verdiğiniz sözlerle alakalı çalışma yapın bırakın sağa sola laf atmayı.400 yataklı hastane ve yüksek hızlı tren projelerinizi bi görelim.

  2. kürşat dedi ki:

    ferdi bey git yazdıgını ögretmen evi müdürüne sorsana varmı böyle bir şey. ondan sonra yaz.bide ne yazdıgın bile belli degil eşit bey ne ırkçilıgı bayburt u karıştıracak ne söylenmişTÜRK MİLLETİNİ sevmek ırkcılıkmı TÜRK KÜRT kardeştir ayrım yapan kalleştir .Bayburtuda karıştıran da belli ülkeyide.Bayburt için ne yapmalıyız paneli veriliyor. panel için de sn BAŞKAN en güzel şekilde yorumlamış.sn K.KADRİ KARAOGLU bu memleketin vekili degilmi sindiremiyormusunuz. ona yorum yazın beyler niye programa vekil seslenmemiş onu konuşun seslenmedigini yazın eleştirin .

  3. kim dedi ki:

    ben bir muhtar olarak yazıyorum Kadri bey de danışmanıda öğretmen evi müdürüne protokol için hiç bir söz sarf etmeyip hatta bunda sizin bir kabahatınız yok hocam arkadaşlar hep buşekilde alışmışlardı o yüzden aynı davranışı sergilemiş olabilirler denildiğini ben duydum iftira etme ferdi bey istersen git öğretmen evinin müdürüylede konuş

  4. eşit dedi ki:

    sn burç bırak bayburt rahat dursun sıra bayburtlular arassında ırkçılığamı geldi . nefsinize uyarak güzelim şehri karıştırmayın .

  5. vatandas dedi ki:

    Sayın Burç; bu güzel konuşmanızdan dolayı sonsuz teşekkür ederim. dediğiniz gibi buranın derdini çekmeyen buranın sorunlarını çözemez bu belediyeyi bizde kabul etmiyoruz…. halk iradesini tanımayanları bizde tanımıyoruz…

  6. ferdi dedi ki:

    süleyman burc kendi ile çelişiyor.öğretmenevi müdürüne protokol kurallarına uymadı diye neden kızdı vekilin ile danışmanı.ne anlatıyon sen sayın burç