Dolar 32,3401
Euro 35,1148
Altın 2.238,24
BİST 8.791,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 3°C
Cum 3°C
Cts 6°C

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap Millet İttifakına Yüklendi

MHP Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap Millet İttifakına Yüklendi
22 Eylül 2021 14:08 | Son Güncellenme: 22 Eylül 2021 14:16
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Bekir Kasap yaptığı yazılı basın açıklamasında son günlerde HDP’nin yaptığı tartışmalarla ilgili değerlendirme yaparak Millet İttifakına yüklendi.

MHP İl Başkanı Bekir Kasap’ın açıklaması şöyle;

“Değerli hemşerilerim son günlerde Millet ittifakını oluşturan parti genel başkanları  ve Genel Başkan yardımcılarının  HDP,PKK ile ilgili yaptıkları açıklamalardan duyduğumuz endişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Üç yıla yakın bir süredir okyanusun engin sularında HDP PKK’nın yanındadır HDP PKK’dır  diyerek Tv ekranlarında , Esnaf ziyaretlerinde nara atanlar  bu gün artık kara göründükçe asıl düşüncelerini ortaya koymaya başlamışlardır. Aziz milletimizin bildiği gibi İP’i meclise CHP ve HDP taşımıştır.

Hatırlatmak isterim ki ;

HDP li vekil Fatma kurtalan meclis kürsüsünden iyi partililere dönerek şu ifadelerde bulunmuştur.

İyi Partililer size söylüyorum ;

“Şu an koltuklarınızda  HDP lilerin ve PKK’ya gönül vermişlerin oylarıyla oturuyorsunuz.”

Eski Cumhurbaşkanımız Rahmetli Demirel in söylediği gibi “Keser döner sap döner gün gelir Hesap döner” hesap günü yaklaşmış ve herkes kendi gerçekleri ile yüzleşmeye başlamış,üç yıl boyunca çeşitli söylemlerle inkar ettikleri gerçeği bu gün kabullenmek zorunda kalmışlar ve kendilerini meclise taşıyan  HDP yi haklı görmeye başlamışlardır Üzüntüm odur ki yıllarca kolkola omuz omuza Türk milliyetçiliğinin haklı davası ila-yi  kelimetullah yolunda birlikte mücadele edip kader birliği yaptığımız ve kendilerini yine maalesef baştacı ettiğimiz siyasetçilerin bu gün ;  bir kırmızı koltuk uğruna Türk Yurdu olan Anadolu’nun 1000 yıllık Tarihine İhanet etmekle birlikte işlerine geldiğinde Ülkücülük iddasında bulunanların  1980 öncesi bu aziz vatanın bölünmez bütünlüğü için şehadet şerbeti içen ülkücü şehitlerimizin kemiklerini sızlattığına şahit oluyoruz 

Değerli Hemşehrilerim, Bu hain PKK  Vatan Nöbetindeki  Askerimizi,Görevi başındaki Polsimizi,İzin yolunda Öğretmenimizi, Masası başında savcımızı iş makinesi içerisinde Yol çalışması yapan işçimizi, Hamile kadınlarımızın karnındaki çocuğu haince katlederek binlerce Vatan evladımızı öldüren katiller gürûhu   değil mi? Bu HDP evlerinde PKK lı  teröristi saklayan, terörist cenazelerinde ağıtlar yakan, Kandilin emirleri ile hareket eden mazbatalı hainler değil mi? 

Biz Milliyetçi Hareket Partilileri ve Ülkücüler olarak CHP ve İP’in  PKK’nın Mazbatalı teröristlerinin oluşturduğu HDP yi destekleyen açıklamalarından utanç duyuyor ve taktiri “Vatan Sana Canım Feda “Diyen siz Aziz hemşehrilerimizin ve ülkücü kardeşlerimizin taktirine bırakıyoruz.

Yukarıda arzettiğim konu ile ilgili gelişme ve açıklamaları Hürriyet gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvinin 22 Eylül ( bugünkü )yazısını harfine dokunmadan aşağıda bilginize sunuyorum

“Cumhurbaşkanlığı hesabı”

Peki Kılıçdaroğlu HDP hamlesini niye yaptı? Siyasette hiçbir söz boşa söylenmez. Hele lider düzeyinde yapılan siyasi hamlelerin bir hedefi vardır. O hedef cumhurbaşkanlığı hedefi. 2023 seçimlerine giderken Kılıçdaroğlu, HDP oylarını yanına çekmek için çözümün adresi olarak gösterdi. Bu milimetrik olarak hesaplanmış bir hamleydi. Çünkü Kılıçdaroğlu, HDP’yi Kürt sorununun çözümünün adresi olarak değil, cumhurbaşkanlığı düğümünü çözecek parti olarak görüyor.

“Meral Akşener ne diyecek?”

Cihan Paçacı, Kılıçdaroğlu’nun tekil konuştuğu oysa Millet İttifakı ortakları olarak ortak bir dille konuşmak gerektiği yönünde uyarıda bulunmuştu.

Ama bırakın CHP’yi, İYİ Parti kurmayları dahi Paçacı yerine Kılıçdaroğlu’na destek verdiler. Demek ki Kılıçdaroğlu’nun tekil konuşması Akşener’in kurmaylarını rahatsız etmiyor.

CHP liderinin “Kürt sorununu HDP ile çözebiliriz” çıkışı, gözlerin yeniden İYİ Parti’ye çevrilmesine yol açtı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, HDP’nin meşru bir parti olduğunu söyledi. Böylece Kılıçdaroğlu’na destek çıktı.

Aytun Çıray, “HDP’yi PKK üzerinden şeytanlaştırıyorlar” açıklamasını 11 Ağustos tarihinde yaptı. O günden bu yana tam 44 gün geçti. Meral Akşener o günden bu yana Aytun Çıray’ın sözleri için bir şey konuşmadı. Bu da onayladığı anlamına geliyor. Çünkü Aytun Çıray, aynı zamanda Meral Akşener’in başdanışmanı.”

(Abdulkadir Selvi)

Değerli Hemşehrilerim ki yukarıda sizlere aktardığım cümleler harfi harfine  Abdulkadir Selvi’nin köşesinde yazdıklarıdır.

Bu yazıda açıklanan konuları Aziz Milletimizin ve Siz Değerli Hemşehrilerimizin taktirlerine Arzediyor ve Tekrar belirtmek istiyorum ki Bizler Cumhur İttifakı Olarak Sayın Cumhurbşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Türk Dünyasının yaşayan Bilge Lideri Doktor Devlet Bahçeli’nin liderliğinde Eğilmeyen başımız ,Sarsılmayan inancımızla Büyük Türk Milletinin hizmetinde yarınlara emin adımlarla yürüyeceğiz.”

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. bayburtlu dedi ki:

    Sayın Başkan size sadece şunu hatırlatmak istiyorum. Cumhur İttifakına dahil olan partinin İl Başkanısınız, hatırlarsan İl Sağlık Müdürü ile ilgili sosyal medyada açıklama yapmıştınız. Sadece bu açıklamada vurguladığınız sorunlar çözüldü mü de sus pus oldunuz ve daha açıklama yapamadınız. İttifak ortağı olmanız yapılan uygunsuzlukları görmenize engel olmamalı

  2. Numan Erengil dedi ki:

    Bu celadeti, İBB seçimlerini kazanmak için TRT de, Genel Başkanınızın devamlı “bebek katili” dediği aponun mektubunun okutulduğu ve kırmızı bültenle aranan kardeşi Osman Öcalan’ı yine TRT ye çıkarıldığı ve o kadar hakaretten sonra ittifak ortağınız olan akp Genel Başkanının “onun kırmızı bültenle arandığını bilmiyordum” dediği günde göstersen daha inandırıcı olurdun,bay başkan.
    Belediye seçimlerini kazandıktan sonra,İttifak uğruna 15 yıllık akp idaresine hesap sormak şöyle dursun,sahip çıkmadığınız Ülkücüler ve benim gibi,size oy veren seçmenler bakalım önümüzde ki seçimde size ne diyecek.

  3. BYB69 dedi ki:

    Bırakın artık karşı tarafa laf atmayı! bir MHP li olarak yıllardır sizi takip ediyorum sürekli aynı siyaseti yapıyorsun. Ne zaman Bayburt’ta iyi şeyler yapacaksınız

  4. Bayburtlu dedi ki:

    Hangisi olursa olsun avu parti hastalığı ile millet olarak bir yere gelemirük.Kime ne anlatirsiz. Şurada bir oyun var zamanı gelince onu da gider verürsen. Nehe dellenirsiz. Oturup halize bakın.Bele yazdım ki anlayasız.

  5. KIZIL ELMA dedi ki:

    Başkanın ifadelerine katılıp ve katılmadıklarım var.. Hdpkk lı Fatma Kurtalan ,o ifadeleri chp ve iyi parti sıralarına dönerek söyledi doğrudur.. Çünkü ondan önce kürsüde olan , iyi partili Yavuz Ağıralioğlu hatırladığımız muhteşem, efsane konuşmasını yapmıştır.. O konuşma hdpkk lı vekilleri çok rahatsız etti.. Ve Fatma Kurtalan o ifadeleri kullandı.. Şu ana kadar, iyi ve hdpkk ittifakı ,dayanışması görmedim, siyaset artık belden aşağı vurularak yapıldığı için ,olmayan şeyler olmuş gibi anlatılıyor.. Temennim iyi partinin, merkezde kesinlikle AKP nin yerini almasıdır. Akp den desteğini esirgemeyen MHP ,İyi parti yede destek verecektir.. MHP Türkiyenin demiri ,çimentosu ,mayası varlık nedenidir.. Bunu iyi parti kurulduğunda söylemişimdir.. MHP nin rakibi değildir.. Türkiye cumhuriyetinin en çllekeş partisi MHP’ye hakaret sayarım…Onlar başka parti MHP davası, vizyonuyla başka partidir.. Az çok siyasetin geleceğini görüyoruz Türkiyenin ve başka partilerinde MHP’ye ihtiyacı var.. Kırıp, dökücü olmayalım.. Başkanımızı arda sırda değil , Türkiye geneli ve Bayburt’ta yapılan bir çok yönetim yanlışlarına karşı çıkmasını bekliyoruz..

  6. HİKMET SEVDA dedi ki:

    ŞUNU UNUTMAYALIMKİ ŞEYTAN EŞTİĞİ KUYUYA DÜŞERMİŞ VEDE DÜŞECEKLERDİR İNŞALLAH
    ALLAH HERZAMAN DOĞRUNUN YANINDADIR ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN AMİN.

  7. gökhan dedi ki:

    Evet ipçiler sayın BAHÇELİ ve sayın ERDOĞAN a tahammül edemiyorlar ama HDPPKK yı kabüllenmiş ve tahammül edebiliyorlar bu kadar alçaktan sürünmeyi benimsemişler iyi sürünmeler

  8. hasan dedi ki:

    Sayın başkanım hedefe giden yol için her yol mübahtır anlayışı ile hareket eden bu zavallılar maalesef bir zamanlar ülkücü ve milliyetçi geçinen bugün ise hdp ile aynı safa gelmeleri oyunun ne kadar büyük olduğunu gösteriyor bunlar menfaat uğruna öz değerlerinden taviz vermiş erdoğan ve bahçeli gitsinde ne olursa olsun zihniyetiyle hareket ediyorlar ama bilmiyorlarki bu devleti ve milleti kollayan ve koruyan ALLAH var ALLAH bu zalimlere fırsat vermesin özellikle MHP den makam mevki menfaat sağlayıp ihanet eden kim varsa hesabını ALLAH görecek hep beraber göreceğiz ve şahit olacağız

    1. asil dedi ki:

      hasan bey MHP den giden ip teki menfaatçilerden bahsetmişsin belediyede su sayacı satıp bulundukları makamı kullanarak belediyeyi zarara uğratanlar bugün sosyal medya hesaplarından dürüstlük nameleri atıyorlar bu millet sizi tanıyor nasıl yolsuzluk yaptığınızı biliyor inşallah bir soruşturma açılırda yolsuzluğun boyutu görülür ayrıca makam ve mevki sahibi olmuş işe girmiş sonrada ihanet etmişler konuştukları zaman ahkam kesen arsızlar sizide bu millet tanıyor ederiniz yok artık