Dolar 32,4570
Euro 34,8518
Altın 2.446,77
BİST 9.885,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 23°C
Sal 20°C

Memleketten Haber Var Programı canlı yayınlarına başladı

Memleketten Haber Var Programı canlı yayınlarına başladı
27 Mayıs 2020 17:38 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2020 12:05
A+
A-

Bayburt Medya’nın başlatmış olduğu “Memleketten Haber Var” programının ilk konuğu Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

Koronavirüs sağlını döneminde insanların genel olarak evde kalması ve tedbirlerin uygulanması nedeniyle haberciler birçok haberi artık yüz yüze değil Youtube ve Facebook gibi iletişim kanallarını kullanarak canlı yayın yapmaktalar. Veya haber stüdyolarına canlı bağlantı kurarak haberlerini gerçekleştiriyorlar.

Bayburt Medya olarak başlatmış olduğumuz canlı yayın programlarıyla Bayburt’u konuşmak, sorunlarını tartışmak, ilin eksiklerini kamuoyuna taşımak, yapılan hizmetleri gündeme getirmek ve esnafın sorunlarını konuşmak adına canlı bağlantılar gerçekleştireceğiz. Siyasiler, Belediye Başkanları, Bürokratlar, Muhtarlar ve STK temsilcilerinden oluşan konukları canlı yayına çıkararak onların düşüncelerini kamuoyu ile paylaşmaya çalışacağız.

Eleştiri kültürünü geliştirerek Bayburt’un sorunlarının çözümüne katkı sunmayı amaçlayan “Memleketten Haber Var” programı her düşünceye ve her fikre açık bir yayın politikası sunarak Bayburt’a hizmet etmeyi amaçlamaktadır.

Canlı yayınlar öncesi konuk veya konukların isimleri ve yayın saati Bayburt Medya’nın sosyal medya hesaplarından yayınlanacak ve yine aynı sayfalardan canlı yayın gerçekleşmiş olacak.

Bayburt Medya’nın başlatmış olduğu yeni programın canlı yayın konuğu Trabzon Bayburtlular Derneği Başkanı Sadettin Okay oldu. Kendisiyle yaptığımız canlı yayında, Trabzon’da yaşayan yaklaşık 22 bin Bayburtlunun düşüncelerini ve derneğin Bayburt’la ilgili projelerini dile getirdi. Özellikle sağlık konusunda Trabzon’a giden Bayburtlularla ilgili yapılması gerekenleri anlatan Derneği Başkanı Sadettin Okay, Siyasilerin vereceği destekler sayesinde, derneğe vakıf aracılığıyla bir bina kazandırarak Trabzon’da okuyan öğrencilere yurt veya misafirhane olarak değerlendirmek istediklerini dile getirdi.

Yaklaşık bir saat röportaj yaptığımız Dernek Başkanı Okay, Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ve Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’den dernek olarak beklentilerini de dile getirdi.   Bir çok konuya değinen Okay’ın yaptığı açıklamaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Gerçekleştirdiğimiz canlı yayınların akışı Bayburt Medya’nın editörü Metin Yıldız tarafından Alanya’dan sağlanmaktadır. Konuklarını fazla ara vermeden canlı yayına çıkarmayı amaçlayan Bayburt Medya’nın canlı yayın programları akşamları saat 21.30’ da gerçekleşecektir.

Bayburt Medya’nın sosyal medya ve canlı yayın adresleri:

www.youtube.com/bayburtmedyahaber ve www.facebook.com/bayburtmedya

https://www.youtube.com/watch?v=uRxVaSI0j7I

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.