Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Bayburt Spor Tehlikeli Viraja Girdi…

Bayburt Spor Tehlikeli Viraja Girdi…
26 Nisan 2015 13:33 | Son Güncellenme: 26 Nisan 2015 21:13
A+
A-

Bayburt Grup Özel İdare Spor lig lideri Anadolu Üsküdar spor’a Genç Osman’da 2-0 yenilerek önemli bir avantajı kaybetmiş oldu.

Ligde son iki maçta kaybettiği puanlarla ligde alt sıralara doğru gerileyen  Bayburt ekibi, bir anlamda kaderini belirleyecek olan son üç maçtan birisi olan Anadolu Üsküdar maçına mutlak galibiyetle çıkmasına rağmen maçın her iki devresinde Cenk ve Murat’ın attığı gollerle sahadan 2-0 yenik ayrıldı.

Maçta rakibine üstünlük kuramayan ve girdiği 3 net gol pozisyonundan yararlanamayan Bayburt Grup Özel İdare Spor güçlü rakibine 15 ve 75. dakikalarda yediği iki golle boyun eğmek zorunda kaldı.

Son üç haftada puan çıkaramayan ve ligde 14. sıraya gerileyerek düşme hattına iyice yaklaşan Bayburt Grup Özel İdare  geride kalan iki haftada alacağı maç neticeleriyle ligdeki kaderini belirleyecek olan Bayburt Grup Özel İdare Spor gelecek hafta deplasmanda  Ayvalıkgücü spor’a konuk olacak.

Haftanın Maç Sonuçları

Bayburt Grup Özel İdare   0 – 2   Anadolu Üsküdar 1908

Bergama Belediyespor  2 – 1   Van BBSK

Ankara Demirspor  4 – 0  Silivrispor

Orhangazispor   0 – 4  Balçova Yaşamspor

Kahramanmaraş BBSK  2 – 2  Ayvalıkgücü Belediyespor

Beylerbeyi   0 – 0   Sandıklıspor

Etimesgut Belediyespor 3 – 0  Sakaryaspor

Erzin Belediyespor   1 – 0  BB Erzurumspor

İstanbul Güngörenspor  0 – 2  Kayseri Şekerspor

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=3oAO-WsFfro

 

YORUMLAR

  1. kadmin dedi ki:

    ben şunu bir türlü anlamıyorum. geçen seneki takımın oyuncularını ve teknik ekibi dağıt ondan sonra başarı bekle. Türkiye sürekli böyle oluyor zaten takım şampiyon olur teknik direktör değişir.bence bu takımı önceki hocanın yönetmesi hakkıydı. inşallah küme düşmeyiz bütün hevesimiz kursağımızda kalır….

  2. ERDAL dedi ki:

    NEVZAT GİTTİ BÖYLE OLDU BİRDE KAZIM NEVZAT VARKEN TAKIM IŞIRIYORDU

  3. LMY dedi ki:

    yılın teknik traktörümüz
    kahveden okey karesini toplayıp getirdi
    kimi çifte gider kimi teke kalır kimi okeye dönse bile
    EN İYİ EL BİTEN ELDİR
    32 maçda 10 galibiyet alanı grubun en iyi hocası seçersen
    diğer hocalar seni ıstakaya dizer üstüne birde okey atarlar

  4. HAKAN dedi ki:

    YAZIK BUNCA PARALARA TAM 6,5 TRILYON GİTTİ KAYBOLDU BU LİĞDE . BOŞU BOŞUNA SEYIRCI GIDIYOR.

  5. asabi dedi ki:

    yöneticisi kadar biz taraftarıda acamiyiz.Biz deyilmiydik bülent hocaya laf eden ? biz deyilmiydik Recep serkanı beğenmeyen ? biz deyilmiydik avaz avaz Nevzat istifa diyen ne oldu şimdi kümeee

  6. taraftar dedi ki:

    şampiyon yapan hocayı ve futbolcuları dağıtırsan boyle ortada kalırsınız..

  7. mustafa dedi ki:

    vıraja girme değil virajı alamayarak uçuruma uçtuk…malesef hevesimiz kursağımızda kaldı.profosyonel lig rüyamız bir yıl sürdü.basiretsiz acemi iş bilmez yöneticiler yüzünden bu durumlara geldik.bu kaçıncı trabzon kazığı bilen varmı…kazığı yedikçe onlara daha çok sarılıyoruz.sonuç olarak bir şehri kandırdılar.hayalleriyle oynadılar.takım üzerinden kendilerine etiket yapmaya çalışanlar bu takımı bu hale getirdiler..futbolcuların bu durumdan hiç bir suçu yok.adamların kapasitesi bu kadar.ellerinden geleni fazlasıyla ortaya koyuyorlar..kapasite bu kadar.onları bu takıma alanların aldıranların bütün suç…tarih sizleri affetmeyecek.

  8. yasin dedi ki:

    ayvalıkdan 1puan kayseri sekerden 3 puan almamız ligde kalmamız için gerekli..

  9. mert dedi ki:

    Yazık be. Koskoca olmasa da şehir takımı bu. Bunca desteğe emeğe yazık. Ben Bayburt’un bu kritik durumdan sağ salim çıkamayacağını düşünüyorum. Maalesef ki amatör kümeye çok yakınız…

  10. Gerçek Taraftar dedi ki:

    Bence başarılı sayılırız , kırmızı kartsız bir maç bitirdik, ayvalıkta maça gidecek gurbetçilere üzülüyorum, bal ligine doğru gidiyoruz ……Lütfen SARI-MAVİ formayla sahaya çıkınız…
    Bahattin hocamız bir basın toplantısı düzenlese de öğrensek, küme gitmeyeceğimize kendisi inanıyor mu..?

  11. giray dedi ki:

    ufak ufak kümeye… bu kadar rüya fazla bize…