Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Levent Gök, Bayburt’tan İktidara Yüklendi…

Levent Gök, Bayburt’tan İktidara Yüklendi…
25 Mayıs 2015 23:35 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2015 15:21
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi il teşkilatı tarafından düzenlenen Yaşanacak Bir Bayburt Konferansı Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlendi.

Düzenlenen konferansın konuşmacı konuğu CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök’tü. CHP Gençlik Kollarının hazırladığı slayt gösterileriyle başlayan programda CHP il başkanı Kasım Aydemir ve Bayburt CHP Milletvekili adayı Murat Bülbül birer konuşma yaptılar. Daha sonra kürsüye çıkan CHP Grup Başkan Vekili Levent Gök, “Ülkemizin en eski ve köklü tarihsel yerleşim merkezlerinden birisi olan Bayburt’ta olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Türkiye’de herkesin çok iyi bildiği Bayburt’la ilgili bir söz vardır. Bayburt Bayburt olalı böyle zülüm görmedi diye anlatılır. Ben bu gün Bayburt’a geldiğimde gmrdüm ki, 13 yıllık AKP iktidarı döneminde Bayburt Bayburt olalı böyle zulüm görmemiş. Bayburt’u gelir açısından en adil olmayan bir şekilde en geri sınıflarda bırakan bu iktidara, Bayburtluların vereceği bir cevap olmalıdır.

Bayburtta sosyal hayat kalmamış ,ekonomik yaşantı durma noktasında,ticaret ve sanayi yok,çiftcilik ve hayvancılık bitme noktasında peki Bayburt’ta yaşayanlar insan değilmi. Devleti yönetenler niçin Bayburt’u görmüyorsunuz. Bu konunun hesaplaşmasını Bayburt mutlaka yapmalı. 81 il içerisinde nasıl oluyor da en geri kalmış illerinden bir tanesi olduğunu mutlaka Bayburtlular sorgulamalı” diyen Gök’ün konuşmalarının tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=xArTpcIHrxk

 

YORUMLAR

  1. bir ıslıkta sen çal dedi ki:

    sonuna dek arkandayız vekilim. Bizim de yaşanacak bir Bayburt için son sözümüz Murat BÜLBÜL !!!

  2. metin dedi ki:

    7 HAZİRANDA CHP HARAMİLERİN SALTANATINI YIKACAK KORKU İMPRARTORLUĞUNU BİTİRECEK SOSYAL ADALETİ SAĞLAYACAK

  3. boşver dedi ki:

    syn başkanım o kadar haklısınız ki anlatamam ben üniversite mezunuyum korkumdan siyasi görüşümü bile gizlemek zorundayım sizi de destekliyorum