Dolar 32,4204
Euro 34,4252
Altın 2.489,42
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Kutlamalar ISABMER Sempozyumu İle Başladı

Kutlamalar ISABMER Sempozyumu İle Başladı
3 Mayıs 2018 20:52
A+
A-

Bayburt Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 10. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen ISABMER (Uluslararası Uygulamalı İşletme Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları) Sempozyumu, açılış töreni ile başladı.

Bayburt Üniversitesi 15 Temmuz Milli İrade Konferans Salonu’nda gerçekleşen törenin açış konuşmasını, Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı ve İİBF Dekanı Prof. Dr. Bener Güngör yaptı. Güngör, saygın bilim insanlarını Bayburt’ta bir araya getiren Sempozyumun, değişen yönetim, işletme ve ekonomi anlayışlarına katkı sunacağını dile getirdi.

Güngör’den sonra bir konuşma yapan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ise, Bayburt Üniversitesi’nin 10. Yılını kutlarken, kısa bir sürede katedilen mesafelerle birlikte bilim insanlarını arasında bilim köprüleri kurduklarını ifade etti. Coşkun ayrıca, üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgiler sundu.

Açılış töreninde, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkanı Mete Memiş de birer konuşma yaparak, büyük bir etkinliği Bayburt’a kazandıran Bayburt Üniversitesi’ne teşekkürlerini ilettiler.

Konuşmaların sonrasında, Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden Doç. Dr. Ahmet Selim Doğan yönetimindeki klasik müzik dinletisine geçildi.

Günün açılış oturumu, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Yükçü’nün moderatörlüğünde gerçekleşti.

Açılış Töreni, Prof. Dr. Necmettin Tozlu’nun, Yükçü’ye teşekkür belgesi takdimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.