Dolar 32,5988
Euro 34,7865
Altın 2.496,29
BİST 9.474,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Kop Şenleniyor Projesinin Tanıtımı Yapıldı

Kop Şenleniyor Projesinin Tanıtımı Yapıldı
11 Aralık 2015 23:53 | Son Güncellenme: 14 Aralık 2015 13:18
A+
A-

Bayburt Gençlik Merkezi toplantı salonunda Kop Şenleniyor projesinin tanıtımı yapıldı.

Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, proje tanıtımında yaptığı konuşmada, ” KUDAKA ile gerçekleştirdiğimiz “Kop Şenleniyor” projeyle kayak sporunu Bayburt’un  eski şaşalı günlerine getirmeyi hedefliyoruz. Bu proje sayesinde 60 gencimizi kayak sporuyla tanıştırmak için kayak tesisine taşıyacağız. Alt yapısı sağlam olarak yetişecek olan çocuklarımızla kayak sprouna inşallah hizmet edeceğiz. Pazartesinden itibaren kayıtları almaya devam edeceğiz. Başvurular belirlenen sayının üzerinde olursa kura yöntemini deniyeceğiz ” dedi.

Daha sonra Bayburt Gençlik Hizmetleri spor şube müdürü Ahmet Karslıoğlu slayt gösterili proje tanıtımı yaptı. Parojeyle ilgili son olarak konuşma yapan Bayburt Valisi Yusuf Odaşbaş,  ” Kop dağı tarihimizde önemli bir dağ, o nedenle dağın eteğinde bulunan kayak merkezide önemli bir merkez. Ancak kayak merkezinin alt yapı itibarıyla son derece yetersiz durumda. Bize düşen burasını yeterli hale getirebilmektir. Erzurum gibi kayak merkezi haline gelmiş bir yerde, Bayburt’ta kayak merkezi olur mu sorusu yöneltile bilir. Bizler kayak tesisimizi uygun şartlara göre yapabilirsek bu merkez çalışır. Çünkü Bayburt, karayolu ulaşımına hükümetimizin sayesinde verdiği destekle çözüme ulaştırmak üzereyiz. Bu gelişmeler tamamlandığında kayak merkezimiz diğer merkezlere alternatif olacaktır. Az önce geçmişte Bayburt’un önemli kayakcılar yetiştirdiği ifade edildi. Bundan böyle bizlerde önemli kayakcılar yetiştirmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Tanıtım programına Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Meclis Başkanı Yusuf Elçi, Garnizon Komutanı Albay Ahmet Ergüden, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, bazı kurum amirleri ve kayak sporuna gönül verenler katıldı. Program bitiminde kayıt yaptırmak isteyenlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Kop Şenleniyor projesinin tanıtımında yapılan konuşmaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=la0nOWYVcH4

1 2 3 4 5 6

 

YORUMLAR

  1. Gürsel Karapınar dedi ki:

    2015 yılının bu son günlerinde ülkem ve Bayburt adına duymak
    istediğim ve duyduğum en güzel haberdi diyorum, yıllardır
    yazıyor,çiziyor,anlatıyorduk bölgede kış sporlarının merkezi olacak
    KOP DAĞI kayak tesislerimiz ,Bayburt’a çok büyük ekonomik girdi
    sağlarken, şehir merkezindeki konaklama tesisleri de yeterli olmayacaktır..
    Bu proje en hızlı şekilde, sıcak parayı Bayburt’a kazandıracaktır..
    Bu projede emeği geçen il müdürümüz Cengiz Karakaşoğlu,şube müdürümüz
    Ahmet Karslıoğlu’na ve personeline teşekkürlerimi arz ediyorum…