Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Konursu Spor 90’da Yıkıldı

Konursu Spor 90’da Yıkıldı
18 Ekim 2015 16:03 | Son Güncellenme: 18 Ekim 2015 22:35
A+
A-

Bayburt’u BAL liginde temsil eden Konursu spor konuk ettiği Çayeli Spor’a 2-1 yenildi.

Bayburt Genç Osman Statyumunda suni çim sahada oynan maça iyi başlayan ve pozisyonlar üreten konuk takım Çayeli spor oldu. Rakibini presle ve ayağa pasla yaparak kendi sahasına hapseden Çayeli spor 15. dakikada Lütfü Yılmaz’ın ayağından  1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra toparlanmaya çalışan ev sahibi ekip Konursu spor bir türlü istediği oyunu sahaya yansıtamadı. İlk 45 dakika Çayeli spor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Maçın ikinci devresine her iki takımda pozisyonlar bularak başladı. Konursu spor beraberlik golünü bulmak için daha iyi oynamaya başladı. Maçın 82. dakikasında Konursu spordan İbrahim Güler takımının golünü kaydetti ve maçı  1-1 yaptı. 90. dakikada maçın hakemi Konursu spor alehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Ekrem Dil gole çevirdi ve takımını 2-1 öne geçirdi. Uzatmalarda başka gol olmadı ve maçı konuk ekip Çayeli spor 2-1 kazaman takım oldu.

  1. dakikada kaybeden Konur spor haftaya pazar günü deplasmanda Serhat Ardahan Spor’a konuk olacak.

Rakip takım Çayeli sporla aynı renklere sahip olan Konursu Spor,forma ve renk benzerliği nedeniyle Belediye Spor’un sarı siyah renkli formalarıyla sahaya çıkmak durumunda kaldı.

Fotoğraf Galeri Buton

Haftanın maç sonuçları

Konursuspor   1 – 2   Çayelispor

Trabzon Kanuni FK   2 – 2  Aşkale Bld.

Zağnosspor   2 – 1   Tercan 17 Şubat

Gümüşhane Telekom   0 – 1   Maçkaspor

Sarıkamış Bld.   1 – 2   Serhat Ardahan

Ardeşenspor   0 – 1   Araklı Karadere SK

Iğdır Aras   2 – 2   Arhavispor

YORUMLAR

  1. niyazi dedi ki:

    Ak partinin gençlere yapacağı saha gelişmesi açısından önemli.

  2. hashas69 dedi ki:

    futbolu bir kenara bırakalım,konursusporun masörüne bir kaç kelam etmek istiyorum,,,sen bir eğitimcisin..şu yaptığın şeyleri sen kendine yakıştırıyorsan bizim yorum yapmamıza gerek yok. bir bayburtlu olarak türbünde çoğu insan gibi benimde yüzüm kızardı…..ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim …. M.Kemal Atatürk

  3. Gürsel Karapınar dedi ki:

    Konursuspor, ilk iki hafta çok zorlu rakiplerle oynadı, tecrübe
    kazandıkça daha iyi sonuçlar alacaktır…
    Bu ligi ,sıralamada çok güzel yerde bitirecektir..Futbolcuları ve
    teknik heyeti tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum…..