Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Kızılay Bayburt Şubesinin Bilinmeyen Yönleri…

11 Şubat 2018 21:14 | Son Güncellenme: 6 Mart 2018 19:21
A+
A-

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi yönetimi il genelinde kamuoyu tarafından bilinmeyen bir çok faaliyet ve hayır işlerine imza atıyor.

Yıllarca kömür deposunun yarısında hizmet verdikten sonra geçici olarak Özel İdareye ait bir binada hizmetlerini yürüttüklerini belirten şube başkanı Fikret Aksoy, Türk Kızılayının sadece kan merkezi olmadığı, yardım ve hayır kurumlarından birisi olduğunu vurguladı. Türk Kızılayı genel merkezinin katkılarıyla Diş Hastanesinin karşısında 585 metre kare olan bir arsanın alındığını ve buraya yapılacak olan yeni binanın yapımında Bayburtlu hayırsever işadamlarının desteklerini beklediklerini ifade etti.

Kızılay Bayburt şubesinin ihtiyaçlı insanlara yardım ulaştırdığı giysi ve eşyaların bulunduğu mevcut bina mesai saatleri içerisinde hizmet vermeye devam ediyor. İhtiyaçlı olan insanların müracaat etmeleri neticesinde istedikleri eşya ve malzemelere sahip olabiliyorlar. Kızılay şubesinden yardım amaçlı dağıtılan eşyaların tamamı yeni ve kullanılmamış olmak kaydıyla insanlara ulaştırılıyor. İkinci el hiçbir giysi veya eşya kabul edilmiyor.  

Kızılay genel merkezinden gelen eşya, giysi ve yiyeceklerin yanı sıra hayır sever insanların istedikleri takdirde ihtiyaçlı insanlara ulaştırılması için Kızılay şubesiyle irtibata geçmeleri yeterli olacak.

Türk Kızılayı Bayburt Şubesi yönetim kurulu üyelerinin düşüncelerini aktardığı, hayır sever insanlardan hangi taleplerde bulundukları, hangi şartlarda kimlerin yardımlardan yararlanacağı ve kamuoyunun genel olarak bilmediği önemli faaliyetlerin anlatıldığı ayrıca ilk kez kamuoyunun bilmediği bir çok konunun açıklandığı yaklaşık bir saatlik röportajın tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Hafta sonu gerçekleştirilen röportaja katkı sunan Kızılay Bayburt Şubesi yönetim kurulu üyeleri sırasıyla, M.Fikret Aksoy, Gönay Göktürk, Hümeyra Çelik, Ensar Yerlikaya, Ali Karslı, Cengiz Babaoğlu, Yasin Aktaş, Hakan Polat ve Hasan Türkoğlu.

https://www.youtube.com/watch?v=BK8T6fxaOB0

 

 

YORUMLAR

  1. Ensar dedi ki:

    Kurulduğu günden beri objektif olarak İlimizin sorunlarını , İlimizdeki yatırımları ve gelişmeleri aktaran ,yön veren , yol gösteren ve en son olarak ta Türk Kızılay’ı Bayburt Şubesinin hizmetleri ile ilgili haberleri Kamuoyuyla paylaşan Bayburt Medya Yetkililerine içtenlikle teşekkür ederim. Bu uğurda Bayburt’umuza maddi ve manevi destek olan Başta Sn. Maliye Bakanımıza, Sn. Millet vekilimize ve hiç bir zaman desteğini esirgemeyen Sn Valimize ve Sn .Belediye Başkanımıza çok teşekkür eder, saygılarımı arz ederim.

  2. bedri dedi ki:

    hepinize değerli hizmet ve çalışmalarınız için teşekkür ediyorum.