Dolar 32,3168
Euro 35,0223
Altın 2.308,02
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kışla Kavşağında Yine Kaza…

26 Haziran 2016 21:50 | Son Güncellenme: 18 Temmuz 2016 21:04
A+
A-

Bayburt şehir merkezi kışla kavşağı üst geçitinde akşam üzeri saat 18.00 sıralarında trafik kazası meydana geldi.

İftar vaktine iki saat kala Tayfun Karakum’un (26) kullandığı 24 AK 376 plakalı araç ile Ahmet Kalekahyası’nın (48) kullandığı 16 EF 406 plakalı aracın karıştığı trafik kazasında Atilla Karakum isimli vatandaş ambülansla Bayburt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası araç sürücülerinin sininrli davranışları olay yerine gelen polis ve vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.

Esentepe Mahallesi sakinlerinin ifadelerine göre söz konusu üst geçitte sık aralıklarla trafik kazalarının meydana geldiğini, her an ölümlü kazaların yaşanabileceğini söyleyerek endişelerini dile getirdiler.

https://www.youtube.com/watch?v=TP5BoLANBXw

 

YORUMLAR

  1. halil ibrahim dedi ki:

    NASIL YAŞAMAK İSTERSEN , ÖYLE YÖNETİLİRSİN. ( BİZ BAYBURTLULAR NE ADAM SEÇMESİNİ , NEDE SEÇTİĞİMİZİ ÇALIŞTIRMASINI BİLİRİZ. ) BİZ BAYBURTLULAR İYİ DEDİKODU YAPARIZ , ONUN BUNUN HESABINI YAPARIZ .BİRDE KURU KABADAYILIK YAPARIZ. BİZLERE HERŞEY MÜSTAHAP. KUSURA BAKMAYIN . BİZ BUYUZ.

  2. murat dedi ki:

    BİR YERE ÇUKUR AÇILMIŞSA HERKES O ÇUKURA DÜŞÜYORSA O İŞİN SORUMLULULARI SUÇLUDUR .AYNI YERDE KAZA YAPILIYORSA OİŞTE KURAL HATASI DEĞİL SORUMLULAR SUÇLUDUR….KİMSE PARDON AKP KUSURA BAKMASIN.biz kuralları bayburtta değil istanbul gibi metropol de öğrendik.kimse kural öğretmesin.neden saat kulede değilde o kavşakta hep kazalar bir yöneticilerinize sorun yönetim hatasını anlatırlar kural hatası olmadığını

  3. celil dedi ki:

    öncelikle geçmiş olsun. belediye ve karayollarıda düzensiz yolar nedeniyle sorumludur. insanlarımıza gelince onlarda kurallara uymadan araç kullanıyorlar kimsede kusura bakmasın.

  4. ali dedi ki:

    her zaman bu kavşakta olay olduğunda yazıyorum değerli yöneticiler illa birisimi ölmeli ki önlem alınsın önlem alın eski sisteme dönün alt geçitle esentepeye çıkış verin diğer anayol devam etsin başka çıkar yol yok

  5. bayburtlu dedi ki:

    BELEDİYE YADA KARAYOLLARI ARTIK BU İŞE ÇÖZÜM BUL ORDA ÖLÜMLÜ BİR KAZA OLDUĞUNDA BUNUN HESABINI NASIL VERECEKSİNİZ…

  6. murat dedi ki:

    buna sebep olanlara yazıklar olsun vatandaşlar biri 24 plakalı biri 16 plakalı dışarıda güzel intibalar bırakılıyor bayburt adına bir de turizm bölgesi olarak çalışılıyor turist gelsin siz önce 15 yıldır düzeltemediğimiz şu yollarınızı düzeltin sayın yetkililer sözüm onlara yeteneksiz yöneticiler hiçbir memlekette bu rezillik yok kazalar insan hatasından oluyor belediye veya karayolları hatasından değil bayburt hakkında haber almak istiyorum her açtığımda ne yazıkkı aynı bölgede hep kaza yaralıya acil şifalar dilerim geçmiş olsun .

  7. mücahit dedi ki:

    o yolda transıt onden vurmus hatalı o gıbı me gelıyor ama bır yandanda geçis ustunlugu transıtte olması lazım..ama suc beledıyede bayburt halkı ne anlar o işaretlerden ısıklandırma koymassa ALLAH korusun ölümlu kazalar bıle cıkar .Herşeyden önemlısı dıkkat lutfen dıkkatlı süruün aracları hem kendınızı hem baskalarını magdur etmeyın .