Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Kış Ayında Yüzme Havuzunda Sahil Havası Yaşanıyor

1 Ocak 2016 01:30 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2016 10:37
A+
A-

Bayburt’ta hizmet veren yarı olimpik kapalı yüzme havuzuna olan ilgi her geçen gün artıyor.

Kış aylarının soğuk ve dondurucu geçtiği Bayburt’ta, sıcak ortamda yüzmek isteyenlerin ilk adresi kapalı yüzme havuzu oluyor. Haftada 4 gün erkekler,2 gün kadınlar olmak üzere 6 gün hizmet veren Bayburt kapalı yüzme havuzunda çok sayıda kursiyer yüzme eğitimi alıyor.

Yüzme eğitimi veren Muhammet Daştan, kurslara katılan öğrencileri yetiştirirken en kısa sürede Türkiye’de derece yapacak duruma getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Kapalı yüzme havuzunda kurslara katılmak isteyenlerin neler yapması ve hangi şartları yerine getirmesi gerektiğini ve bir çok konuda bilgi veren Daştan, velilere seslenerek “çocuklarınızı buraya getirin onlara en iyi şekilde yüzme öğretelim” ifadelerini kullandı.

Boş zamanlarında ve akşamları kahveye gitmek yerine havuza gelerek istediği kadar yüzmek şartıyla vakit geçirdiğini ve yüzme sayesinde istenmeyen kilolardan kurtulduğunu söyleyen gençler, eksi derecelerde hijyenik ve sıcak şartlarda yüzme imkanını sağlayanlara teşekkür ettiler.

https://www.youtube.com/watch?v=mGlt0sNDutw

1 4 5 7 9

 

YORUMLAR

  1. hakan dedi ki:

    emeği geçenlerden allah cc razı olsun