Dolar 32,5987
Euro 34,8108
Altın 2.496,49
BİST 9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Kır Çiçekleri Anaokulundan Kutlu Doğum Programı

Kır Çiçekleri Anaokulundan Kutlu Doğum Programı
15 Nisan 2016 08:00
A+
A-

Bayburt Kır Çiçekleri Anaokulu öğrencileri Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Şair Zihni Kültür Merkezi Salonunda program düzenledi.

Öğrenci velilerinden Yaver Saka’nın sunuculuğunu yaptığı programa öğrenci velileri ve yakınları yoğun ilgi gösterdiler. Programın açılış konuşmasını yapan Bayburt Kır Çiçekleri Anaokulu Müdürü Abdulsamet Aslan şunları söyledi;

“Çocuk anne-baba ve biz eğitimcilerin elinde bir emanettir.Kalbi kıymetli bir cevher gibi temizdir ve mum gibi her şekli alabilir.Bundan dolayı çocuklarımıza peygamber ahlakını ve peygamber sevgisini aşılatarak değerlerine bağlı nesiller yetiştirmeliyiz. Amacımız ,peygamber efendimize duyulan bu muhabbeti bilgiye,marifete dönüştürmek;Peygamber Efendimizi tanımaya ve onu anlamaya çalışarak,bu sevgi ve ahlakı çocuklarımıza da aktarmaktır.

Bu sebeple iki cihan güneşi,alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammedin(S.A.V) dünyaya teşrif edişinin 1445.Yıl dönümü münasebetiyle hazırlamış olduğumuz bu program belki nacizane bir damladır ama minik yürekli öğrencilerimizin emeğiyle büyük manalara ulaşacaktır.Etkinliğimizde emeği geçen ve etkinliğimize katılan herkese teşekkür eder saygılar sunarım.”dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=2JGcVn770z0

 

YORUMLAR

  1. anadolu yakası bayburt dernekler birliği-ist. dedi ki:

    emeği olanlardan c.allah razı olsun,çok muhteşemdi,ağlamamak elde deyil,tebrik ederiz
    Anadolu yakası Bayburtlular platformu,pendik-ist.

  2. turgay dedi ki:

    allah rızası ıcın herkes beyensın bu günahsız yavruları