Dolar 32,5258
Euro 34,9344
Altın 2.439,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Kaza Deyince Akla Burası Geliyor…

Kaza Deyince Akla Burası Geliyor…
4 Haziran 2016 22:04
A+
A-

Bayburt şehir merkezi kışla kavşağında meydana gelen trafik kazalarının ardı arkası kesilmiyor.

Esentepe Mahallesinden şehir merkezine giden 25 EY 197 plakalı otomobil ile kısa bir süre önce  tamamlanan yan yoldan gelerek Meslek Lisesi istikametine devam eden 69 AF 318 plakalı  kamyonet çarpıştı. Otomobilde hasar meydana gelen kazada yaralanan olmadı.

Kaza sonrası yaklaşık 3 dakikalık yaptığımız çekim süresi içerisinde yayalar başta olmak üzere, araçların yoğunluğu ve 6 yolun birleştiği kavşakta her an yeni kazaların meydana gelme ihtimalinin olduğu görüntülere yansıdı.

https://www.youtube.com/watch?v=Ib2PzOqZ86g

 

 

YORUMLAR

  1. solgunbahar dedi ki:

    Bayburt’ta yapılan yolların birçoğunda mühendislik hatası var. Bu yol ısrarlı bir şekilde düzeltilmiyor ama bir gün önemli isimlerden birisi burada bir trafik kazası geçirir, ölür veya yaralanırsa bakmışız ki ertesi gün yol düzelivermiş.

  2. naci çoruh dedi ki:

    kadir bey ,yorumunuz,siyasi,dir.,merak etme Bayburtun sahibi Allah,gerisi teferruat..!!??,

  3. Abdullah dedi ki:

    Defaten yazdım…

    Trafiğin probleminin en önemli sebebi sürücüdür. Elbette ki yol ve trafik düzenlemesinin etkisi de vardır. Ancak, Bayburt’umuzda ‘sürücü’ demek trafikle ilgili ne kadar kural varsa o kuralları ihlal etmek anlamını taşımaktadır.

    Uyardığınızda ‘burası Bayburt’, ‘kurallar ihlal edilmek için vardır’ ve ‘yapacak bir şey yok’ gibi zekâdan yoksun, estetikten yoksun sözüm ona esprilerle karşılanıyoruz.

    Ya kardeşim, her olumsuzluğun yanına ‘burası Bayburt’ ibaresi koyduğunuzda Bayburt’a nasıl bir kötülük yaptığınızın farkında değil misiniz?

    Konu ile ilgili olarak en acı bir durum var ki o da trafik kurallarının Bayburt Emniyeti görevlilerince de ihlal edilmesidir. İhlallerin en başında ise ters yoldan gelmeleri, aynen Bayburtlu sürücüler gibi. Trafik ekipleri dâhil olmak üzere ters yoldan geldiklerinde yolu ortalayarak geçişlerini engellemek, ters yoldan geldiklerini hatırlatmak zorunda kaldığımızda ‘sen işine bak’ gibi tavırlar takınmaları… Oooff of…

    Bu yorumu yazmamıza sebep olan kaza ve yol durumu için ne söylesem düşünüyorum. Ve sadece 3 (üç) nokta ve 1 (bir) ünlem yazayım siz anlayın. (…)

    14- 15 yaşındaki bir çocuğa bile sorsanız yeni yapılan yan yol ve köprülü kavşakta ki düzenleme için en doğruya yakın söyleyecek sözü vardır. Ama belediye görevlileri, karayolları görevlileri, diğer ilgili kurum ve kuruluşların konu ile ilgili söyleyecek hiçbir şeyleri yok mu?

    Bu yolu bu şekilde bağlantı kurarken hangi kafa ile –ki merak ediyorum . Bunların köprülü kavşak ve çevresi ile ilgili hiçbir bilgileri veya öngörüleri yok mu?

    a) Esentepe Mahallesinden geliş yönünde görüş SIFIR…
    b) Aşağıdan geliş tarafında görüş SIFIR…
    c) Az ileride hendeklerin hâkim olduğu yol sonunda Teknik Lisenin ve Ticaret Lisesinin olduğunu bilmiyorlar mı?…

    Şehir Merkezi (CENTRUM) bağlantısını bu transit yol şeklinde kullanarak, ağrı tonajlı araçların, çok hızlı sürücülerin, hele birde kurallar ihlal edilmek için vardır gibi düşünceye sahip sürücülerin çoğunlukta olduğu bir şehirde bu tür düzenleme nasıl yapılabilir?

    • Trafik işaretlerinin ne anlama geldiğini bilmeyen hatta ‘igirmi’ 20 (yirmi) senedir araba sürirem bu işareti heç görmedim diyen sürücülerin,
    • yan aynaların, dikiz aynasının neye yaradığını bilmeyen sürücülerin,
    • sinyal lambası nedir, hangileri sinyal lambasıdır, sinyal lambası ney işe yarar bilmeyen sürücülerin,
    • hangi yöne gideceksen o şeride girmesi gerektiğini bilmeyen sürücülerin,
    • sağına soluna dikkat etmeyip sadece öne bakan, devamlı surette telefonla konuşan, burnu ile oynayan, kendisini köyde harmanda sanan sürücülerin,
    • trafik akışını engellediğinin farkında olmadan şehir içinde15-20 km hızla giden ve arkasında konvoy olduğunun farkında olmadığı sürücülerin
    olduğu bu şehirde böyle bir düzenlemenin ne anlama geldiğini bilmeyen yetkililerin olduğu bu şehirde yaşayan herkese Allah sabır versin. Özellikle kurallara uyan sürücülere Allah yardımcı olsun. Ruh ve Psikolojik sağlıklarını korusun.

    Saygılarımla…

  4. ali dedi ki:

    yazdım yazıyorum yazacağım maalesef bu yol yanlış yapıldı ölümlü kazalardan ALLAH korusun devletin parası heba edildi yayaya yol yok tünelle esentepeye çıkılmalıydı anayol devam etmeliydi bu sisteme dönüş olmadan orda rahatlama olmaz esentepenin yokuşu bu haliyle çözülür trafik hallolur yayayada üst geçitle yol verilerek trafik sorununa çözüm getirilmeli başka çıkar yol varsa bilen yazsın arkadaşlar medenice tartışalım sonuçta bir hizmet olmuş ama yapanlar yanlış yapmış devlet yolluyor ama gel görki yapılan hizmet gönderilen parayı karşılamıyor

  5. ibrahim dedi ki:

    belediye vicdani duygularını cebine koyarak mı bunları görüp duyuyor Allah aşkına nasıl bir duyarsızlıktır bu köprülü kavşak ve yeni yapılan alt geçitlerde yapılan kaçıncı kaza hiç mi rahatsız olmazsınız yazık günahtır.

  6. BAYBURTLU dedi ki:

    KALDIRIMI OLMAYAN ÇOLUK ÇOCUK HERKEZİN YOLUN ORTASINDA YÜRÜDÜĞÜ ,6 ŞERİTLİ YOLDA HEMEN HEMEN HERGÜN HERKEZİN EZİLME TEHLİKESİ GEÇİREN VE KAZLARA SEBEB OLAN .HALKA, MİLLETE HİZMET DİYE SUNAN SEVGİLİ YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ……ARAÇLARI BIRAKTIK ARTIK BİZ YOLDAN İNER ÇIKARKEN ACABA NERDEN ARABA GELİYOR NE TARAFI ÇEKİLELİM BİR TANE KALDIRIM YOKKİ KALDIRIMDA YÜRÜYELİM….SAYIN BAŞKAN BU YOLU GÖRMÜYORMUSUNUZ NASIL OLUYORDA BU YOLA MÜDAHALE ETMİYORSUNUZ . BEN BAŞKAN OLSAM DERHAL BU YOLUN SAGINA SOLUNA YUKARKİ YOLDAN AŞŞAGIYA KADAR YAYA GEÇİDİ YAPAR . O İKİ YOLUDA İPTAL EDERİM…

  7. ESENTEPE dedi ki:

    BU YOLUN PROJESİNİ BU YOLU BÖYLE YAPANLARIN ACABA VİCDANLARI SIZLIYORMU.CEVABINI BEN VERİYİM ZATEN SIZLASA İDİ DÜNYANIN EN SAÇMA SAPAN BU YOLUNU MİLLETE HİZMET DİYE AÇMAZLARDI…..BU YOLA BİR TANE YAYA YOLU YAPMAMIŞ.BU İNSANLAR NERDE YÜRÜSÜN ……..YA KARDEŞİM BU YOLU BÖYLE YAPANLAR NEDEN YETKİLİLER GEL BURYA KARDEŞİM SEN BU YOLU NASIL BU ŞEKİLDE HİZMETE SUNUYORSUN.NASIL OLUYORDA BU YOLU O ZAMANKİ BAŞKAN TESLİM ALIYOR İNANILIR GİBİ DEGİL….BU MİLLETİN PARASI HALKIN PARASI KİMSE CEBİNDEN BEŞ KURUŞ ÖDEMİYOR ….BU PARALAR TRİLYONLAR BU YOLA GÖMÜLDÜ BİR TANE YETKİLİ ÇIKIP DA BU YOLUN PROJESİNİ ÇİZEN EFENDİM ÇİZDİRENİ PEŞİNE KİMLER GELİYORSA ARTIK HESAP SORMALI.YAZIK ÇOK YAZIK .BU YOL BİTMEDEN ÖNCE MEYDANLARA ÇIKIP BU YOLU BİZ YAPTIK DİYE ÖVÜNENLER ŞİMDİ SESLERİ ÇIKMIYOR.BAKIN ORADA BİR TANE KALDIRIM YOK.İNSANLAR YOLUN ORTASINDA ARAÇLARLA BİRLİKTE YÜRÜYOR…BU NEKADAR UTANÇ VERİCİ BİR DURUM VE BU DURUMA BİRTANE ADAM DUR DİYEMİYOR………İÇLER ACSI BİR DURUMDAYIZ……DEVLET HÜKÜMET TRİLYONLARCA PARAYI AKITMIŞ AMA MALESEF BURDAKİ YETKİLİLER KİMSE BU PARALARI YİNE DİYORUM DÜNYANIN EN SAÇMA SAPAN YOLU NE OLDUGU BİLİNMEYEN NE AKLA HİZMET EDİP BU YOLU YAPMIŞLAR……

  8. kadir dedi ki:

    vahhh beni bayburt sahipsiz bayburt

  9. demirci dedi ki:

    Arkadaşlar, yolun ya da kavşağın ne suçu var. Şoförlüğü bilmeyen Bayburt luların suçu yok mu? Sinyal vermekten ya da geçiş üstünlüğü diye bir şeyden haberleri yok..