Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Az Bulutlu
Bayburt
25°C
Az Bulutlu
Paz 25°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Kar yağışı Bayburt’ta güzellikleri de beraberinde getirdi

Kar yağışı Bayburt’ta güzellikleri de beraberinde getirdi
29 Ocak 2021 21:49
A+
A-

Bayburt’ta öğle saatlerinde başlayan kar yağışı kent merkezini beyaz örtüye bürürken güzellikleri de beraberinde getirdi.

Bayburt’ta öğle saatlerinde başlayıp akşam saatlerine kadar etkisini devam ettiren kar yağışı kent merkezini beyaza  bürüdü. Araç sürücülerinin zaman zaman güçlük yaşadığı  görülürken, yağış ile birlikte belediye ekipleri de kent merkezinde vatandaşların yoğun olduğu cadde ve sokaklarda kaldırım çalışmasını başlattı.

Öte yandan Bayburt’u beyaza bürüyen kar yağışı, piknik alanlarındaki güzellikleri de beraberinde getirdi. Şehir parkındaki beyaz örtü ise kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı.

Bayburt il ve ilçelerine bağlı olan köy yollarının açık olduğu, kapalı köy yolu bulunmadığı öğrenildi.

https://www.youtube.com/watch?v=HQrJHzwhYf4

 

YORUMLAR

  1. Burhan dedi ki:

    Bayburtumun her mevsim ayri bir güzelliği var. Resmen kartpostallik manzara gibi.bize bu guzellikleri yaşatan bayburtmedya sahibi űmit abiye müteşekkirim. Ellerine sağlık űmit abi