Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Kadınlar Gününde Anlamlı Kutlamalar…

Kadınlar Gününde Anlamlı Kutlamalar…
9 Mart 2016 13:16 | Son Güncellenme: 9 Mart 2016 18:33
A+
A-

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Bayburt Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Kuruluşlardan hizmet alan yaşlı ve engellilerle birlikte kutlandı.

 Bayburt’ta Kadınlar Gününde  özel insanlar olarak kabul edilen yaşlılar ve engelliler ile farklı bir  program gerçekleştirildi.  Öncelikli olarak Bayburt Grup Özel İdare Spor futbolcuları Huzurevimizdeki yaşlıları ziyaret ettiler. Daha sonra Memur Sen Kadın Kolları Yine Huzurevimizde kalan yaşlılarla güzel vakit geçirdiler. Ayrıca Ak Parti Gençlik Kolları Bayburt Engelsiz Yaşam Merkezinde kalan engelli kadınlarla tek tek görüşerek uzun süre sohbet ettiler. Diğer taraftan Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Gençleri ,engelli kadınlara yönelik canlı müzik eğlence programı düzenlediler. Müzik programında kadın engelliler  gönüllerince eğlendiler. Programa İl Müdürü Hayrettin Pala, Kuruluş Müdürleri Murat Köse, Ayetullah Meydanoğlu ve personel ile hizmet alan engelli ve yaşlılar ile gönüllüler katıldı.

İl Müdürü Hayrettin Pala günün anlam ve önemini belirten konuşmasında, başta hizmet verilen, Şehit ve Gazi anneleri, engelliler, yaşlılar ve personel olmak üzere bütün kadınların dünya kadınlar gününü kutladı.

Bu anlamlı günde Yaşlılara, engellilere, kadınlara ve dezavantajlı gruplara olan sevgi, ilgi, destek ve empatinin bir gün değil her zaman devam etmesi gerektiği vurgulandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.