Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
BİST 9.699,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

İYİ Parti’den eleştirilere cevap niteliğinde açıklama

İYİ Parti’den eleştirilere cevap niteliğinde açıklama
1 Ekim 2021 14:55
A+
A-

İYİ Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, MHP tarafından partilerine yönelik yapılan eleştirilere yazılı basın açıklamasıyla cevap verdi.

Kırıcı’nın yaptığı basın açıklaması şöyle:

Değerli Basın mensupları, Kıymetli Bayburtlu hemşerilerimiz;  

“Son günlerde partimize karşı basın aracılığı ile yapılan asılsız mesnetsiz bilgi ve belgeden uzak seviyesiz isnatlarda bulunulmaktadır. Sizlerin de malumu olduğu üzere yeni kurulmuş bir parti olarak kuruluşumuzun temel ilkelerinden biride ahlaklı siyaset yapmak ve bunu hâkim kılmaktır.

Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Her parti iktidar olmak ve ülkesine hizmet için varlıklarını sürdürür.  Şu anki ucube sistem seçim kazanabilmek için partilerin ittifak yapmasını mecburi hale getirmiştir. Bu doğrultuda  İYİ Parti ile Cumhuriyet Halk Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti bir ittifak yaparak yerel seçimlere girmiştir. İYİ Parti başarılı çalışmaları ve projeleri ile günden güne aziz milletimizin artarak devam eden teveccühünü kazanmakla birlikte oylarını artırmaya devam etmektedir. Bu tablo karşısında asıl görevi ülkemizin ve memleketimizin sorunlarını çözmek olanlar, asılsız mesnetsiz ispatsız ahlak dışı çamur at izi kalsın felsefesi ile hareket ederek başarısızlıklarını gölgelemek istemektedirler. Ama artık mızrak çuvala sığmıyor, hiçbir dayanağı olmayan iddiaları ile partimizi yüce milletimiz önünde itibarsızlaştırmaya çalışanlar bunu asla başaramayacaktır. İYİ Parti gücünü milletten alan aziz Türk milletinin kurduğu bir partidir.

Partimiz seçimler öncesinde,  Oslo da HDP ile Habur da PKK ile beraber olmamış ve teröristleri karşılayarak çadır mahkemeleri kurmamıştır. Barzani’nin kafasından konfeti temizleyip Türkiye seninle gurur duyuyor tezahüratları yapmamıştır. Türk Silahlı Kuvvetlerimize yönelik  “Asıl terörist TSK dır” diyen, Şivan  Perver ile megri  megri şarkıları söyleyen, bebek katilinin mektubunu TRT’de okutan, yine bebek katilinin terörist kardeşini TRT ye çıkaran, ve hain FETÖ’ ye ne istediniz de vermedik  itirafında bulunan İYİ Parti değildir.

Vatan hainlerine karşı dimdik duruş sergilemiş İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener hiçbir HDP linin elini sıkmamış ve hiçbir HDP’liye aracı olup cezaevinden çıkarmamıştır. İYİ Parti sadece millet ile ittifak yapmıştır. İYİ Parti 83 milyon Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının oyuna taliptir.

Türkiye Cumhuriyeti yargısını suizanlarla töhmet altına koymaya kimsenin hakkı yoktur. Vatanını milletini seven herkes milliyetçi ülkücüdür. Ülkücülüğün terazisi kimsenin elinde değildir. Hele hele milliyetçiliği ayaklar altına alanlarla yol yürüyenlerin tekelinde hiç değildir.

Biz İYİ Parti olarak hiçbir dayanağı olmayan ve partimize yönelik iftiralar ile hem kendimizi hem milletimizi daha fazla meşgul edip toplumu kutuplaştırma siyasetinden uzak durmak mecburiyetindeyiz. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener hanımefendinin dediği gibi, bizim bu ülkeye bu aziz millete borcumuz var. İşsiz gezen milyonlarca gencimizin,  siftah yapamadan dükkânını kapatan esnafımızın, barınacak yurt bulamayan geleceğimizin umudu öğrencilerimizin, artan girdi maliyetlerinden dolayı toprağını ekemeyip bankalara borcunu ödeyemeyen çiftçimizin, açlık sınırı altında çalışan milyonlarca asgari ücretlinin, 1500 TL maaş ile geçinmeye çalışan emeklimizin sorunlarına yoğunlaşarak ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için yüce Türk Milleti ile beraber yol yürüdüğümüzü tüm kamuoyuna bildirir saygılar sunarım.”

 

 

YORUMLAR

  1. Numan Erengil dedi ki:

    Abdulhakim Arvasi.Ağa camiine vaâz’a giderken,mestur bir hanım koşarak yanına gelip elini öpmüş ve “Efendi hazretleri dua et Ümmet-î Muhammed (sas) kurtulsun demiş,Muhterem Arvasi,”kızım sen Ümmet-i Muhammed’i (sas) göster,ben kurtulduğunu müjdeliyeyim” diye cevap vermiş.
    Şimdi “Ülkücü MHP de olur” diyen Merhum Türkeş’in bıraktığı MHP yı gösterin hep orada olalım.
    Bakın rahmetli ÂKİF ne diyor;
    Eyvah bu bazicede biz yine yandık
    Bir uykuya daldık ki kıyamette uyandık.

  2. yavuz akdağ dedi ki:

    Sayın kırıcı bir ülkücü olarak vcp vereyim bazı açıklamalarınıza rahmetli başbuğ derdiki ülkücü MHP de olur bu size cvp olarak yeter ayrıca tahmetli A.Metin Tokdemir derdiki Ülkücü var, Ülkücü geçinenler var. Ülkücülükten ve Ülkücülerden geçinenler var. sizler tamda bu sunuz MHP sayesinde işe girdiniz iş adamı oldunuz belirli makamlara geldiniz son olarak ihaneti seçtiniz dün size saygı duyanlar artık itibar etmiyor ederiniz yok artık ülkücülüğü ağzınıza almayın sizin ittifakınız sayın ERDOĞAN ve sayın BAHÇELİ gitsinde ne olursa olsun genel başkanımız dediğiniz zat baydemir için içerden çıksın hdp kapatılmasın kahvaltı hayelleri vs sayabileceğimiz çok şey var ondada sınıfta kaldınız fetö konusunda koray aydının meral akşener için dediğinide bir hatırlayın unutmayın son söz olarak artık büyük hesaplaşma ahirette olacak kimin kimde hakkı varsa alacak şahsen ben hakkımı bizleri aldatan sizlere helal etmiyorum

    1. Adalet dedi ki:

      Sayın yavuz bey bende size rahmetlinin bir sözü ile cevap vereyim ülkücüler başka bir partinin vagonu olmaz derdi rahmetli başbuğ yavuz bey ayrıca çok ahireti düşünüyorsanız şuan yapılan adaletsizlikleri görüp te görmemezlikten gelmeyin hanı ölüm varya hanı mahkemeyi kübra da hesap varya bir zümrenin değil de geçim sıkıntısı çekenlerin sözcüsü olun biraz da kahvaltı olayına gelince demirtaş cezaevinde gazeteciye açıklama yaptı dışarıda olsam çat kapı yani habersiz giderdim meral hanım ile kahvaltı yapardım diye meral hanım cevaben doğu ve güneydoğu da adettir dedi kan davalin kapına gelse ona kendi evinde dokunamazsın buyur eder misafir ederdim amma o kapıdan çıktığında aramızda ki kan davasının bitmediğini bilir dedi hala iftira etmekten imtina etmiyorsunuz ahirette bu iftiralarınız ve yapılan bu kadar haksızlığa destek vermeniz size günah olarak yetecektir kendi günahınıza tövbe edin bence