Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayburt’ta Davul Zurna İle Karşılandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayburt’ta Davul Zurna İle Karşılandı
16 Ağustos 2021 20:07 | Son Güncellenme: 17 Ağustos 2021 08:41
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bayburt Ziyareti İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bayburt ziyaretinde Demirözü kavşağında partililerce karşılandı.

Partililerle tek tek tokalaşan Genel Başkan Akşener’e İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, bakıra işlenmiş Bayburt tablosu hediye ederken, parti kadın kolları da çeşitli hediyeler takdim etti.

Davul-zurna da çalınan ve bar oynanan coşkulu karşılamanın ardından konvoylar eşliğinde Bayburt’a giren Akşener, Hoca Ahmet Yesevi caddesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bir giyim mağazasına giren Akşener, işletmeci gence ekonomik durumu sordu.  Akşener, pandemiden dolayı zor günler geçirdiğini söyleyen esnaftan alışveriş yaptı.

Geçtiğimiz günlerde 14 yaşındaki çocuğunu kaybeden Ersoy Büyükhan’ı da işyerinde ziyaret ederek taziyelerini ileten Akşener, daha sonra yüksek lisansını bitirmiş çocuğu için iş isteyen ve zorda olduğunu söyleyen bir babaya, Bayburt’ta değil ama il dışında yardımcı olacağını belirterek, vatandaştan bilgilerini aldı.

Akşener, işyeri ziyareti gerçekleştirirken, dışarıdaki kalabalık arasında kısa süreli arbede yaşandı. Birkaç kişinin söylediği küfürlü sözleri üzerine bir anda tansiyonun yükseldiği alanda üç kişi arasında yumuruklaşmalar oldu. Emniyet mensupları olaya müdahale ederek, olay çıkaran kişileri alandan uzaklaştırdı.

Genel Başkan Akşener, Bayburt merkezdeki esnaf ziyaretlerinin ardından aracına binerek, Arpalı ve Aydıntepe’ye hareket etti. Bu sırada kalabalık Cumhurbaşkanı Akşener sloganları attı.

Akşener, buradan Arpalı beldesine geçerek, Arpalı’da çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti. Ekonomi üzerine sohbet gerçekleştiren Akşener, daha sonra esnaf ziyareti gerçekleştirdi. 

Arpalı’dan Aydıntepe’ye geçen Akşener, burada da esnaf ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra Trabzon’a hareket etti.

İyi Parti Genel Başkanı Akşener’e, Genel Başkan Yardımcı Koray Aydın, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Bayburt eski Milletvekilleri Şaban Kardeş ve Karabey Kadri Karaoğlu, İyi Parti Kurucular Kurulu Üyesi Zekayi Kaya, İyi Parti Bayburt İl Başkanı Yılmaz Kırıcı, İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ergül, işadamı Tamer Kayaalp ve partililer eşlik etti.

Haber kaynak: Bayburt Postası

 

 

YORUMLAR

  1. selim cakir dedi ki:

    ali demissin ki “hırsızı iyi bilinmeli bunlara menfaat için her yol mübah dikkat edilmeli.” demissin. guzel kardesim haklisin ben de bu yuzden artik ak parti’ye degil Meral Hanim’a ve iyi patiye oy veriyorum. Meral Hanim senin annen gibi bir anne, ona kahve agzi ile hitap etme. Annen duysa sana kizar. Edepli ol, Bayburtlu gibi davran.

    1. hayri dedi ki:

      selim bey ali kardeş çok güzel bir yazı yazmış iyi analiz etmek lazım anneliğine bir şey dememiş analiz yapmış verilen görevi yani ben mhp ve ülkücüyüm diyen insanları hdp ile nasıl aynı çizgiye getirdiğini ve bıden yani abd başkanının muhalefeti destekleyeceğiz demesinin altında yatan gerçeği anlatmış peki yalanmı mhp yi böl chp ve hdp ile belediye seçimlerinde birleş demirtaşa özgürlük kahvaltı hayelleri hdp kapatılmasın naraları şimdide cumhurbaşkanlığı için birleşiyor önceden başbakan olcağım demişti olmadı cumhurbaşkanı olacağım demişti olmadı şimdide ittifakın cumhurbaşkanı adayı kazanacak diyor yerse tabi anlamak lazım anlamak o kadar erkeği ülkücüyü peşine takmış genelbaşkan olmuş başka adammı yokmuş zaten ülkücüyüm diyen ve koskocaman adamların genelbaşkanım demesi hayret verici utanmalarıda yok sizden ülkücü olmaz olsa
      lkücü mhp de olur lideride erkek olur verilen görevi inşaallah yerine getiremez yerle yeksan olur

      1. Selim cakir dedi ki:

        Meral Hanim bir Anne ve siyasi parti baskani. Sizin annelerinizi yabanci biri ilk ismi ile cagirsa ona terbiyesiz deriz, ayni terbiyeyi Meral Hanima da gosterelim. iyi parti icin MHP lideri devlet bahceli ve AKP lideri tayyip erdoganin soyledigi agir sozler de sizi rahatsiz etmeli o zaman. Bence Meral Aksener’e degil de istanbul secimini Ekrem imamoglu kazanmasin diye Katil Ocalanin mektubunu televizyonda okutan AKPye ve bu konuda susan MHPye kizin. Ama kime kizarsaniz kizin bu sizi bir hanimefendiye ilk ismi ile hitap edecek kadar terbiyesizlestirmesin. Ahlakli olalim, Bayburta yakisan bu.

        1. hayri dedi ki:

          terbiyeden bahsederken dikkatli ol çünkü ip in peşine gidenler en son terbiyeden bahseden kişiler olmalı mhp de her makama gel çalıştığın kurumların makamını kullan sonra zengin ol en sonundada yediğin kaba tükür bu meral dahil tabandakiler e kadar böyle yalanmı ahlaksızlığın daniskası şimdi sürekli anne demene gelelim anneliğine kimse bir şey demiyor tektrar edeyim mhp ve ülkücü harekete kim ihanet eden kim olursa saygı göstermem .istersen burda mhp den kimler faydalandı kimler işe girdi kimler vekill oldu kimler il genel meclis ve belediye meclisi üyesi oldu kimler belediye başkan yardımcısı oldu önceden neleri vardı şimdi neleri var yazayım yazmayayım sen bak sizinki sadece erdoğan ve bahçeli düşmanlğı onlar gitsinde ne olursa olsun zihniyeti libya suriye ırak gibi devletlere bak ne oldu aynısı olacak meral de bunu biliyor ama kötü tongaya düşmüş zavallı kurtulamıyor chp hdp elinden ya evine dönsün ya bıraksın rahat etsin siyasete soyunan her türlü zorluğa katlanır bizim buralarda bir söz var bara giren terler e terleyecek sen de zoruna gidiyorsa bu tartışmalara girme işine bak

          1. Selim cakir dedi ki:

            hayri! Ekrem imamoglu secimi kazanmasin diye AKP genel baskani bebek katili Abdullah Ocalanin mektubunu televizyonlarda okuttu. MHP genel baskanida susarak bu vatan hainligine sessiz kaldı. Tabi Turk milleti de tokat gibi bu ihanete cevap verdi. Sen hala Ocalandan medet umanlarin emri ile senin anan gibi Anne olan Meral hanima saldirip terbiyesizlik yapiyorsun. Sana cevap verip senin seviyene inmeyecegim artik.

  2. ali dedi ki:

    meral verilen görevi yapıyor ülkeyi hdp ve chp ye teslim etmek için abd başkanı dediği gibi çabalıyor bu milletin erdoğanın bahçelinin ALLAH ı var onları bıden i bakalım kim galip gelecek elbette ALLAH ama bu safhada mhp den faydalanıp erdoğan ve bahçeli düşmanlığı yapıp hakaret edenler iyi araştırılmalı arsızı edepsizi sarhoşu hırsızı iyi bilinmeli bunlara menfaat için her yol mübah dikkat edilmeli

    1. fatih dedi ki:

      sen şu at gözlüğünü çıkart bi ali öyle diye diye 17 yıldır milletin anası ağladı artık yeterrr. daha yemiyoruz

      1. GEZKÖY dedi ki:

        bizim basimiza ne geldiyse nankörlükten & HAINLIKTEN geldi

        bas örtü problemi?
        ayasofya?
        6 sifirli para`?

        ne at gözlügümüs be?

        saflarari SIKI tutun BAYBURT

        1. fatih dedi ki:

          sen kendi adına konuş usta senin hainlik dediğin şey ney bir açıklasana akp vermeyipte mhp veya chp vermekmi veya iyi partiyemi anlamadım