Dolar 32,5400
Euro 34,8621
Altın 2.424,20
BİST 9.694,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

İstanbul’dan Bayburt Spor’a Destek Yağdı

İstanbul’dan Bayburt Spor’a Destek Yağdı
21 Ekim 2018 11:35 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2018 13:12
A+
A-

İstanbul’da düzenlenen Bayburt İl Özel Spor’a destek organizasyonunda 2 milyon liranın üzerinde para toplandı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin’in ev sahipliğinde İstanbul’da yaşayan İş adamlarının katılımlarıyla İstanbul boğazında düzenlenen Bayburt İl Özel İdarespor’a destek organizasyonuna yoğun ilgi vardı.

“İdarecilik hayatımda ilk kez böyle bir organizasyon yapıyorum”

32 senelik idarecilik hayatında ilk kez bir spor kulübü için toplantı organize ettiğini dile getiren İstanbul Valisi Vasip Şahin şunları söyledi, “Ben 32 senelik idarecilik hayatımda ilk defa bir spor kulübüyle ilgili bir toplantı organize ediyorum. Tabi ben bu hususta en çok sorumluluk almış başkanından yönetimine kadar, zaman zaman belediye başkanlarımız bu sıkıntıyı çok çekerler. Ben onlara çok acır ve üzülürüm. Bu sıkıntı hep onların omuzundadır. Galip gelince bir müddet alkışlanırsınız ama işin tabiatında mağlup olmakta vardır. Başarılı olamamakta vardır o zaman yerin dibine sokulursunuz. Onun için ben 32 senelik idarecilik hayatımda bu işe pek girmedim. Ama bugün Bayburt’un içerisinde bulunduğu sıkıntıyı fark ettim. Bizim üzerimize bugün bir vazife düştüğüne inandım ve bugün birlikteyiz. Bu işin temel amacı budur. Dolayısıyla bugün sizlerin desteklerinize müracaat edilecek ” İfadelerini kullandı.

“Bayburtspor, Bayburt’un adını taşıyan bir markadır”

Bayburtspor, Bayburt’un adını taşıyan bir marka. Ona yapılacak katkı bu şehre sahip çıkmaktır diyen Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, “Bayburt Grup’un takımı bırakmasının ardından Fatih Yumak ve Belediye Başkanı Mete Memiş’le birlikte bir yol haritası çizmek için bir araya geldik. Önce bir başkan ve yönetim oluşturma gayreti içerisinde olduk. Sağ olsun Ersoy Özbek bey başkanlığında yönetim oluştu. İstanbul’dan hemşehrilerimizin de destekleriyle böyle bir oluşum içerisinde bulunduk. İyi de bir başlangıç yaptık. Elimizden gelen desteği il düzeyinde verdik ve takımda bu noktaya geldi. Bayburtspor, Bayburt’un adını taşıyan bir marka. Ona yapılacak katkı salt maddi bir katkı değildir. Bu şehre sahip çıkmaktır. Aynı zamanda spora ve gençliğe sahip çıkmaktır. Bu noktada duyarlılık gösteren ve gösterecek olan bütün hemşehrilerimize ben şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bu organizasyonumuz ve bundan sonra gerçekleştireceğimiz organizasyonlarımız her şeyden önce muhabbetimizin artmasına, bizi birbirimize yaklaştıran duyguların pekişmesine vesile olacaktır. Ve bunun yanında da bazı hedefleri olan Bayburtspor gibi kurumlara da destek anlamına gelecektir.” dedi.

“Bayburtspor eski haline emanet edildi”

Sürece hep beraber katkı sunulması gerektiğini ifade eden Bayburt Milletvekili Fetani Battal ise, “Bayburt Grup tek başına bu işi götürüyordu. Ama bu sezon başında Bayburtspor eski haline emanet edildi. Ve bizde kendimizi işin ortasında bulduk. Şöyle idare edelim, ayakta duralım derken bir takım çıktı ortaya namağlup ve lider olarak yoluna devam ediyor. Bizde çam sakızı çoban armağanı böyle bir ortamın bizlere verdiği cesaretle bu sürece hep beraber katkı sunalım diye buradayız.” ifadelerini kullandı. 

“Herkes Bayburtspor’a katkı sunmalı”

Belediye Başkanı Mete Memiş ise konuşmasında, “Bugün burada boğazı çoruhlaştırdık. Bayburtspor  hepimizin. Bayburtspor’u herkes en yukarıda görmek ister. Peki nasıl çıkaracağız. Burada herkesin bir sorumluluğu vardır. Herkes bulunduğu yerlerden Bayburtspor’a bu anlamda katkı sunmalı. İstanbul valimiz, Bayburt valimiz fazlasıyla bu takıma katkı sunuyorlar. Belediye başkanı olarak, il başkanı olarak ve Bayburtlular olarak  bir takım şeyleri yaptık ve buraya geldi. Biz şunu ifade ettik, dışarıdan gelenlerle şehirde bulunanlar bir bütünlük oluşturduk. Bu bütünlüğe herkes güzel hoş laflar yerine, hamaset olmadan kendi özel konumumuzla yüzleşerek katkı sunmak zorundayız. Bayburt ancak bu şekilde sevilir ve yukarı taşınır.”

“Organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Klüp Başkanı Ersoy Özbek ise buradaki konuşmasında organizasyonda büyük emeği olan Vali Şahin ve Fatih Yumak’a teşekkür ederek şunları söyledi, “Bu sezon Sayın Valimiz Ali Hamza Pehlivan’dan Allah razı olsun. Ön ayak oldu. Fatih bey bu organizasyonu gerçekleştirdi. Bizim gücümüz belli. Şu anda takımımız namağlup lider durumda.  Sayın Muhammet Karaoğlu bize sponsor oldu. Kendisinden Allah razı olsun. Bugünde sizlerin desteklerini bekliyoruz.” 

“İyi niyetli olduğunuz zaman Allah’ta karşılığını veriyor”

Organizasyonun İstanbul Valisi Vasip Şahin’in ev sahipliğinde yapılmasının önemine değinen AK Parti Bayburt İl Başkanı Fatih Yumak, şunları söyledi, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen İstanbul Valimiz Vasip Şahin’e teşekkür ediyorum. İyi niyetli olduğunuz  zaman Allah’ta karşılığını veriyor. Biz bu organizasyonu yapmayı düşündüğümüzde bunu İstanbul valimizin ev sahipliğinde yapmamız gerektiğini ifade ettik. Sayın valimizle birlikte yaklaşık 15 gündür bunun için çalıştık. Sayın belediye başkanımız en yoğun dönemini yaşıyor ama ekonomik olarak bize büyük katkı sağlıyor. Kulüp başkanımız ve yönetimi her biri işin sportif tarafını sahiplendiler. Hepsinin ayrı ayrı gayretleri var. Gerçekten el birliğiyle hep birlikte çok büyük destek veriyoruz. Ama İstanbul’daki, hemşehrilerimizin, iş adamlarımızın bu yüksek desteklerini görmek bizi ayrıca mutlu etti ” dedi.

Düzenlenen organizasyona, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Fatih Yumak, Bayburt İl Özel İdarespor Başkanı Ersoy Özbek, Sabah Gazetesi sahibi Ethem Sancak ve çok sayıda Bayburtlu işadamı katıldı.

Yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği organizasyonda Bayburt İl Özel İdarespor’a işadamlarının destekleri tek tek açıklandı. Bayburt İl Özel İdarespor için 2 milyon liranın üzerinde para toplandı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.