Dolar 32,4770
Euro 34,9370
Altın 2.435,95
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

İstanbul’daki Dernek ve STK’ların yardım eli Bayburt’a yerleşen depremzedeler için uzandı

İstanbul’daki Dernek ve STK’ların yardım eli Bayburt’a yerleşen depremzedeler için uzandı
14 Şubat 2023 20:23 | Son Güncellenme: 14 Şubat 2023 20:29
A+
A-

İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt Dernekleri ve STK2lar afet bölgesinden Bayburt’a gelen depremzede aileler için maddi yardım kampanyası başlatılıyor.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı ve İstanbul’da faaliyet gösteren Bayburt derneklerinin ve STK temsilcilerinin başkanlarıyla Bayburt Vakıfı Maltepe ilçe Merkezinde bir araya gelerek Bayburt’ta ikamet edecek olan depremzede ailelere maddi yardım kararı aldılar.

Bayburt Eğitim Kültür ve Hizmet Vakfı Genel Sekreteri Levent Ayaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bayburt Vakfımızın başkanı İsrafil Kahraman Bayburt Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ile  görüştükten sonra, İstanbul’da bulunan ve birlik içerisinde depremin ilk gününden itibaren organize olarak yardım ettiğimiz il ve ilçe dernek başkanları ve STK temsilcileriyle Bayburt Vakfı Maltepe ilçe binasında bir raya gelindi.

Toplantıda Bayburt’a gelen depremzede ailelerin ihtiyaçlarına bir nebze olun katkı sunabilmek adına tek yürek düsturuyla aldığımız karar neticesinde Bayburt’umuza gelen her aileye maddi destek sağlanacak. Birkaç gün sonra İstanbul Marmara Bölgesi Bayburt Kültür Derneğinde ve Fındık zadede Avrupa yakasındaki dernekte bütün dernek ve STK başkanlarımızla istişare toplantı düzenleyeceğiz.

Bayburt Vakfımızın ve diğer dernek başkanlarımızın himayesinde oluşan 27 derneğimizle birlikte oluşturduğumuz komisyon tarafından bu organizeyi gerçekleştireceğiz. Bayburt’ta kalacak olan depremzede ailelere 6 ay süreyle maddi destek sağlayacağız” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.